- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.761
Bizim merkezde yapmıyorlar test.Bu soruyu aklımdan geçirmiştim ben de o zaman.
Onca ilaçtan iğneden sonra iptal etmezler heralde tulumlarla tedbirlerle fln toplarlar diye düşünmüştüm kendi kendime.
Doktora sormadım hiç bilmiyorum.
Allah razı olsun inşallah öyle olurHakkında hayırlısı olsun canim. Güzel güzel büyüsün embriyocukların
Bende aynı durumdayım hatta bazen idrarimla bile dökülüyor anlamadım yaŞimdi arkadaşlar progestan fitil kullanıyorum bana 30 dk uzan demişlerdi ben bi 40 dk uzanıyorum ama bi kaç saat sonra ayıptır söylemesi iç çamaşırımda erimiş bi şekilde kalıntısını buluyorum içeriyede iyi de ittiriyorum ama bu durum normal mi şaştım kaldım
Arkadaşların söylediğine göre normalmiş canım ilk defa kullanınca ne yapacağını bilemiyorsunBende aynı durumdayım hatta bazen idrarimla bile dökülüyor anlamadım ya
Benim yarın :)Ben
Heyecanla bekliyorum
Çok normal ben crinone jel kullanıyordum o tortu şeklinde geliyor bugün bir de fitil başlattı doktorum o da sıvı şekilde geldi eriyip içindeki etken madde vücuda karışıyor kalan kısmı da o şekilde atılıyor.Bende aynı durumdayım hatta bazen idrarimla bile dökülüyor anlamadım ya
Ayyy içim rahatladı ya çok sağol cnm zaten yarın transferim var ama transferden sonrada kullanıcıların demişti doktorum yarın yazar yeni ilaç çizelgemiArkadaşların söylediğine göre normalmiş canım ilk defa kullanınca ne yapacağını bilemiyorsun
Rabbim yar ve yardımcın olsun umarım hersey senin için yolunda giderAyyy içim rahatladı ya çok sağol cnm zaten yarın transferim var ama transferden sonrada kullanıcıların demişti doktorum yarın yazar yeni ilaç çizelgemi
Aramıza hoşgeldin arkadaşımmmMerhabaaaaaa
Ben de pazartesi günü transfer oluyorum. Aslında totem yapıp buradan uzak duracaktım ama böyle beraber beklemek daha heyecanlı oluyor.
Hepimiz için hayırlısı olsun.
Sağol Papatyam inşallah hepimiz için cnm benimRabbim yar ve yardımcın olsun umarım hersey senin için yolunda gider
Aralık grubu açtım canımm bende aralığa kaldımmKaldık hep aralıklara
10'unda falan adet görürsem kasımın sonunda da olabilir benim transferAralık grubu açtım canımm bende aralığa kaldımm
Hoşgeldin aramızaMerhabaaaaaa
Ben de pazartesi günü transfer oluyorum. Aslında totem yapıp buradan uzak duracaktım ama böyle beraber beklemek daha heyecanlı oluyor.
Hepimiz için hayırlısı olsun.
Herşey yolunda gider yarın senin için umarımBenim yarın :)
Kötü düşünmeee sakınnnn yaa onlara iyi enerji gönder10'unda falan adet görürsem kasımın sonunda da olabilir benim transferçok aradayim şimdi gerçi bakalım benim embriyocuklar sağ mı ☹
Öpücük gönderiyorum bol bolKötü düşünmeee sakınnnn yaa onlara iyi enerji gönder
Kesinlikle hayatım kalbimiZ ve ruhumuz ponçiklerimizleeeÖpücük gönderiyorum bol bolben çok güçlü bi kadınım, siz de orda mücadelenizi verin diyorum
Birlikte hayırlı haberler alalım ınsallahhhBen
Heyecanla bekliyorum
İnsallah birlikte alalım güzel haberlerSizden hemen sonra da ben
salı günü inşaallah benim de sonuçlar peşpeşe gelicek anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?