- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.201
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.741
Şuan rahatım çok şükür sadece ilk olduğu için bilmiyorm ya süreci onun gerginliği varOhh miskendini nasıl daha stressiz rahat hissedeceksen öyle yapmak en güzeli.
Olumsuzu düşünmek istemiyorum zaten inşallah hepimiz için hayırlısı olsunBenımde sadece ailem ve bir yakın arkadaşım biliyor. Ne kadar az insan bilirse o kadar iyirabbim yardım etsin canım her şeyin hayırlısı nasılsa oyle olsun ama sen pozitif ol
Haklısın canım bi parça gerginlik stres hepimizde var. Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin hepimizeeŞuan rahatım çok şükür sadece ilk olduğu için bilmiyorm ya süreci onun gerginliği var
Kocaman aminnnnbaşkaları da varmış giden bajçeciye
Biz de rabbimnasip diye bi arkadaş var. Onunla ebru hanimdayiz . Bu arada bahçeci bebeklerine +3 degil 3+ katarız inşaallah
BenHanımlar pazartesi günü transferim var. 1 gıbı ınsallah. Pzartesı kımler transfer olacak
Sizden hemen sonra da benBen
Heyecanla bekliyorum
Çokk heyecanlııSizden hemen sonra da ben
salı günü inşaallah benim de sonuçlar peşpeşe gelicek anlaşılan
Güzel olacak inşallah herşeyHaklısın canım bi parça gerginlik stres hepimizde var. Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin hepimizee
Aminnnn canım benimÇokk heyecanlıısırayla güzel haberlerimizi verelim inşallah
Önceki gün yaptırdık. Opu günü sonucumuz
Iğne tedavisine başlanıp yumurtalar olunca covid çıksanız toplamayacaklarmiymis ?Önceki gün yaptırdık. Opu günü sonucumuz cıkmıştı
Bu soruyu aklımdan geçirmiştim ben de o zaman.Iğne tedavisine başlanıp yumurtalar olunca covid çıksanız toplamayacaklarmiymis ?
Ay evet evet yapalımOlabilir ya bakalım ne kadar dayanabileceksek dayanalım belki 9.-10. Gün yaparız
Cok zor oldu ilk gün, ama bugün daha ıyıyım. Alışıyoruz çare yokbenim planım da öylee pazartesiden itibaren vedalaşcamm
Kesin bikaç gün aynı baş ağrıları bana da olcakk ama sabreder alışırızz mecbur
Benim 3. Gün embriyosu, belki 10. Günde bile çıkmaz5. Gün embriyosunu 5. 6. gününde silik çizgi ile görenler var kızlartabi 9 10 daha kesin sonuç verir.
Olsun sabır canım. Geç olsun güzel olsunBenim 3. Gün embriyosu, belki 10. Günde bile çıkmaz
Bennnnnnnn ama saati hala belli degilHanımlar pazartesi günü transferim var. 1 gıbı ınsallah. Pzartesı kımler transfer olacak
Hakkında hayırlısı olsun canim. Güzel güzel büyüsün embriyocuklarınAhh çok heyecanlı ve yakın tarih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?