Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

5. Gün embriyosunu 5. 6. gününde silik çizgi ile görenler var kızlar tabi 9 10 daha kesin sonuç verir.
Ay öyle ama erken yapıp da stres olmak istemiyorum hep aklım testte kalır o zaman. Bi kere kimyasal geçirmiştim doğal yoldan testleri baş ucuma koydum uyuyup uyanıp bakıyodum, negatif çıksa bi dert pozitif çıksa ayrı dert.

Evet işte onun en kötü yanı henüz idrara geçmemişse boş yere üzülmekk olur. Sabredip beklemek en güzelii ama çok zorrr

Evet işte onun en kötü yanı henüz idrara geçmemişse boş yere üzülmekk olur. Sabredip beklemek en güzelii ama çok zorrr
Aynen henüz idrara geçmemişse bebişi de üzmüş oluruz her şey onun için birkaç gün daha sabrediverelim nolucak

Kızlar benim yarın opu varya taze transfer yapacak herşey yolunda giderse tahminen ne zman transfer olur sizce
3. Gün ya da 5. Gün yapılır canım. Opudan bir gün sonra arayıp bilgilendirirler embriyo gelişimine göre de hangi gün yapılacağı belirlenir.

Bende normalde her gün bir Türk kahvesi içerim aslında bir açık çay ve bir Türk kahvesi icebilriisn diyorlar ama sonucu alana kadar içmemek daha mantıklı galiba
Evet ilk 1 hafta 10 gün hiç içmem zaten canım. Çayla aram yok kahveciyim de bebiş için herbişeyden vazgeçilirr

3. Gün ya da 5. Gün yapılır canım. Opudan bir gün sonra arayıp bilgilendirirler embriyo gelişimine göre de hangi gün yapılacağı belirlenir.
İnşAllah herşey yolunda gider lütfen bana da dua eder misiniz çevremde bilen hiç kimse yok bilerek söylemedim siz bana dua eder misiniz

İnşAllah herşey yolunda gider lütfen bana da dua eder misiniz çevremde bilen hiç kimse yok bilerek söylemedim siz bana dua eder misiniz
Ben de ailem de dahil kimseye söylemedim canım. Eşim ve en yakın arkadaşım biliyo sadece. Böyle daha rahat hissediyorum
Dualarımız seninle kuzum asma hiç yüzünü mutlu ol herşey güzel olacak inşallah

Ederim tabiiki inşallah güzel güzel gelişir embriyolarınız ve hayırlısıyla transfer edilir. Dualarım sizinle

Ben de ailem de dahil kimseye söylemedim canım. Eşim ve en yakın arkadaşım biliyo sadece. Böyle daha rahat hissediyorum
Dualarımız seninle kuzum asma hiç yüzünü mutlu ol herşey güzel olacak inşallah
Allah razı olsun benimde sadece eşim ve ben başka kimse bilmiyor eşimin ailesi aşırı geri kafalı tüp bebek deyince tuhaf tuhaf bakıyorlar hepsini boğasım geliyor

Benımde sadece ailem ve bir yakın arkadaşım biliyor. Ne kadar az insan bilirse o kadar iyi rabbim yardım etsin canım her şeyin hayırlısı nasılsa oyle olsun ama sen pozitif ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…