- 9 Haziran 2019
- 1.191
- 3.662
- 133
- 36
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.721
Ay öyle ama erken yapıp da stres olmak istemiyorum hep aklım testte kalır o zaman. Bi kere kimyasal geçirmiştim doğal yoldan testleri baş ucuma koydum uyuyup uyanıp bakıyodum,5. Gün embriyosunu 5. 6. gününde silik çizgi ile görenler var kızlartabi 9 10 daha kesin sonuç verir.
Ben de arada bi yarım fincan çaktırmadaan içerim gibi geliyooBana haftada bir yasaklılardan çok canınız istiyosa yiyin için dediler,belki haftada bir içerim kahveyi az biraz dedim
Evet işte onun en kötü yanı henüz idrara geçmemişse boş yere üzülmekk olur. Sabredip beklemek en güzelii ama çok zorrrAy öyle ama erken yapıp da stres olmak istemiyorum hep aklım testte kalır o zaman. Bi kere kimyasal geçirmiştim doğal yoldan testleri baş ucuma koydum uyuyup uyanıp bakıyodum,negatif çıksa bi dert pozitif çıksa ayrı dert.
Pazartesi vedalascaksin diye vücudu kafein doldurma şimdiden canımbenim planım da öylee pazartesiden itibaren vedalaşcamm
Kesin bikaç gün aynı baş ağrıları bana da olcakk ama sabreder alışırızz mecbur
Yok kuzu yok abartmıyorum okadarPazartesi vedalascaksin diye vücudu kafein doldurma şimdiden canım
Bende normalde her gün bir Türk kahvesi içerim aslında bir açık çay ve bir Türk kahvesi icebilriisn diyorlar ama sonucu alana kadar içmemek daha mantıklı galibaYok kuzu yok abartmıyorum okadar
Aynen henüz idrara geçmemişse bebişi de üzmüş oluruz her şey onun için birkaç gün daha sabrediverelim nolucakEvet işte onun en kötü yanı henüz idrara geçmemişse boş yere üzülmekk olur. Sabredip beklemek en güzelii ama çok zorrr
Kaçıncı embriyosu transferi yapicaksa ona göre değişir canım. Diyelim ki 5.gun embriyo transferin olucak persembe transfer olurKızlar benim yarın opu varya taze transfer yapacak herşey yolunda giderse tahminen ne zman transfer olur sizce
Ahh çok heyecanlı ve yakın tarihKaçıncı embriyosu transferi yapicaksa ona göre değişir canım. Diyelim ki 5.gun embriyo transferin olucak persembe transfer olur
3. Gün ya da 5. Gün yapılır canım. Opudan bir gün sonra arayıp bilgilendirirler embriyo gelişimine göre de hangi gün yapılacağı belirlenir.Kızlar benim yarın opu varya taze transfer yapacak herşey yolunda giderse tahminen ne zman transfer olur sizce
Evet ilk 1 hafta 10 gün hiç içmem zaten canım. Çayla aram yok kahveciyim de bebiş için herbişeyden vazgeçilirrBende normalde her gün bir Türk kahvesi içerim aslında bir açık çay ve bir Türk kahvesi icebilriisn diyorlar ama sonucu alana kadar içmemek daha mantıklı galiba
Edelimm canımAynen henüz idrara geçmemişse bebişi de üzmüş oluruz her şey onun için birkaç gün daha sabrediverelim nolucak
İnşAllah herşey yolunda gider lütfen bana da dua eder misiniz çevremde bilen hiç kimse yok bilerek söylemedim siz bana dua eder misiniz3. Gün ya da 5. Gün yapılır canım. Opudan bir gün sonra arayıp bilgilendirirler embriyo gelişimine göre de hangi gün yapılacağı belirlenir.
Ben de ailem de dahil kimseye söylemedim canım. Eşim ve en yakın arkadaşım biliyo sadece. Böyle daha rahat hissediyorumİnşAllah herşey yolunda gider lütfen bana da dua eder misiniz çevremde bilen hiç kimse yok bilerek söylemedim siz bana dua eder misiniz
Ederim tabiikiİnşAllah herşey yolunda gider lütfen bana da dua eder misiniz çevremde bilen hiç kimse yok bilerek söylemedim siz bana dua eder misiniz
Allah razı olsun benimde sadece eşim ve benBen de ailem de dahil kimseye söylemedim canım. Eşim ve en yakın arkadaşım biliyo sadece. Böyle daha rahat hissediyorum
Dualarımız seninle kuzum asma hiç yüzünü mutlu olherşey güzel olacak inşallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunEderim tabiikiinşallah güzel güzel gelişir embriyolarınız ve hayırlısıyla transfer edilir. Dualarım sizinle
Ohh misAllah razı olsun benimde sadece eşim ve benbaşka kimse bilmiyor eşimin ailesi aşırı geri kafalı tüp bebek deyince tuhaf tuhaf bakıyorlar hepsini boğasım geliyor
Benımde sadece ailem ve bir yakın arkadaşım biliyor. Ne kadar az insan bilirse o kadar iyiİnşAllah herşey yolunda gider lütfen bana da dua eder misiniz çevremde bilen hiç kimse yok bilerek söylemedim siz bana dua eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?