- 5 Eylül 2020
- 284
- 460
- 23
- 31
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.701
Çok teşekkür ederim canım benim içim rahatladıBende de aynısı oluyo. Bana uzanmana gerek yok dedi doktor, vücut alcağını alıyomuş, gerisi dışarı akıyomuş. Beyaz akıntılar bende de oluyor normalmiş
Canım ağrı kesi içecek kadar yoğun değildi ağrılar. Dinlenince uzaninca rahatlıyor. Ancak çok kafein tüketen biriydim bi anda çay kahve bırakınca dün baş ağrısından oldum. Parol aldım bir tane dün geceCanım ağrı kesici içtin mi ağrıların için
Yaa kime gidiyor bahçecideBende Ankara başkent Hastanesiyakın arkadaşımda bahçecide
Rica ederim canım. Sabahları benim zamanım olmuyor fitili koyup hızlıca giyinip işe gidiyorum mesela. İç çamaşırımın içine de peçete koyuyorum mecbur. Akmasından hiç korkma rahatsız edici ama zararsız.Çok teşekkür ederim canım benim içim rahatladı
Ben de kahve bağımlısıyım resmen. Transfer günü mü bıraktın kahveyi?Canım ağrı kesi içecek kadar yoğun değildi ağrılar. Dinlenince uzaninca rahatlıyor. Ancak çok kafein tüketen biriydim bi anda çay kahve bırakınca dün baş ağrısından oldum. Parol aldım bir tane dün gece
Berfu hanıma gidiyor.Yaa kime gidiyor bahçecide
Inşaallah bahçeci bebeklerine en az +3 katarızAynı aynı konuşmalar bile benzerHaberler de aynı olsun,güzel olsun
Altunizade bahçeci umuttayız biz. Sen ?Bende ist bahçecideyim hangi yakadasın canım
Aynı doktora gidiyoruzBerfu
Berfu hanıma gidiyor.
Yarın embriyolog arayınca ayrintiya girmeden hemen telefonu kapatacaktin demiAltunizade bahçeci umuttayız biz. Sen ?
Ya bende Cem beyin hastasıyım sizAltunizade bahçeci umuttayız biz. Sen ?
başkaları da varmış giden bajçeciyeInşaallah bahçeci bebeklerine en az +3 katarız
Biz de rabbimnasip diye bi arkadaş var. Onunla ebru hanimdayiz . Bu arada bahçeci bebeklerine +3 degil 3+ katarız inşaallahYa bende Cem beyin hastasıyım siz
Ben şimdilik gayet iyiyim ama iğneleri yaptıkça nasıl olurum bilmemÇok sag ol canımşükür iyiyim ancak bugün baya rahmim ağrıdı, biraz da sızladı. Umarım tutunma ağrısıdır sen nasılsın, dikkat et kendine. Hep yatmaya çalış
Hmm öyle yapıcaktım ama beni burda bi arkadaş çok bilgilendirdi. Fragmantasyon hücre boyu eşitliği falanYarın embriyolog arayınca ayrintiya girmeden hemen telefonu kapatacaktin demi
Ben de kahve bağımlısıyım resmen. Transfer günü mü bıraktın kahveyi?
pazartesi benim transfer hala içiyorum. Ogünden sonra içmem diyorum.
Ayy evet aynı gün sonuç alıcazBen şimdilik gayet iyiyim ama iğneleri yaptıkça nasıl olurum bilmeminşallah tutunuyodur bebişler. Dikkat ediyorum uzanıyorum geldiğimden beri. Sonuç tarihini 18 kasım dediler aynı gün sonuç alacakmışız
Olabilir ya bakalım ne kadar dayanabileceksek dayanalım belki 9.-10. Gün yaparızAyy evet aynı gün sonuç alıcazacaba bir kaç gün kala kaset testten gebelik testi yapsak mı
Evet o gün bıraktım. Kademeli birakamiyacaktim, keskin bir bırakma yaptım ama biraz ağrı yaptı kafein yoksunlugu
5. Gün embriyosunu 5. 6. gününde silik çizgi ile görenler var kızlarOlabilir ya bakalım ne kadar dayanabileceksek dayanalım belki 9.-10. Gün yaparız
Bana haftada bir yasaklılardan çok canınız istiyosa yiyin için dediler,Ben de kahve bağımlısıyım resmen. Transfer günü mü bıraktın kahveyi?
pazartesi benim transfer hala içiyorum. Ogünden sonra içmem diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?