Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Çok teşekkür ederim canım benim içim rahatladı
Rica ederim canım. Sabahları benim zamanım olmuyor fitili koyup hızlıca giyinip işe gidiyorum mesela. İç çamaşırımın içine de peçete koyuyorum mecbur. Akmasından hiç korkma rahatsız edici ama zararsız.

Ben de kahve bağımlısıyım resmen. Transfer günü mü bıraktın kahveyi?
pazartesi benim transfer hala içiyorum. Ogünden sonra içmem diyorum.

Çok sag ol canım şükür iyiyim ancak bugün baya rahmim ağrıdı, biraz da sızladı. Umarım tutunma ağrısıdır sen nasılsın, dikkat et kendine. Hep yatmaya çalış
Ben şimdilik gayet iyiyim ama iğneleri yaptıkça nasıl olurum bilmem inşallah tutunuyodur bebişler. Dikkat ediyorum uzanıyorum geldiğimden beri. Sonuç tarihini 18 kasım dediler aynı gün sonuç alacakmışız

Ayy evet aynı gün sonuç alıcaz acaba bir kaç gün kala kaset testten gebelik testi yapsak mı

Evet o gün bıraktım. Kademeli birakamiyacaktim, keskin bir bırakma yaptım ama biraz ağrı yaptı kafein yoksunlugu
benim planım da öylee pazartesiden itibaren vedalaşcamm
Kesin bikaç gün aynı baş ağrıları bana da olcakk ama sabreder alışırızz mecbur

Ben de kahve bağımlısıyım resmen. Transfer günü mü bıraktın kahveyi?
pazartesi benim transfer hala içiyorum. Ogünden sonra içmem diyorum.
Bana haftada bir yasaklılardan çok canınız istiyosa yiyin için dediler, belki haftada bir içerim kahveyi az biraz dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…