- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.681
Evet seninle kader ortaklığımız daha da baska olduSende canim benimaynen ayni olmasi cok iyi oldu Kader ortagiyiz insallah sonucumuz da guzel olur hepimizin
Evet,AnkaraSizindemi bahceci
Sizindemi bahceci
sizin de mi bahçeci? yapalım ne güzel olurMerkez kardeşliği de yapalım mı
Inslalah mujdeli habeerde aliriz birlikteEvet seninle kader ortaklığımız daha da baska oldu
Bizim istanbul ama olsun. Teknik aynidir herhaldesizin de mi bahçeci? yapalım ne güzel olur
Himm ayni kurummus inşllah bizde tedavi sonucunda hayirli haberlere ulasiriz hep birlikteEvet,Ankara
Evet sabırla bekliyorum o günleri canımmmInslalah mujdeli habeerde aliriz birlikte
Aynı aynı konuşmalar bile benzerBizim istanbul ama olsun. Teknik aynidir herhalde
Önceki gün yaptırdık. Opu günü sonucumuz cıkmıştıopunun gününde mi yapıldı test yoksa önceki gün mü yaptırıp getirdiniz
Bende ist bahçecideyim hangi yakadasın canımBizim istanbul ama olsun. Teknik aynidir herhalde
Çok sag ol canım yorum içinKlasik pihtilasma problemi canim bu gonderdigin tahlil fotosu kolayca aspirin ve igneyle halledilebilir cinsten
Benimki hepsinde bozuk biraz zor hallettik biz
O kadar gelir diyolar elinizden geliyorsa 1 sa uzanın. Bende ileri koymama rağmen geliyor az çokŞimdi arkadaşlar progestan fitil kullanıyorum bana 30 dk uzan demişlerdi ben bi 40 dk uzanıyorum ama bi kaç saat sonra ayıptır söylemesi iç çamaşırımda erimiş bi şekilde kalıntısını buluyorum içeriyede iyi de ittiriyorum ama bu durum normal mi şaştım kaldım
Canım şükür yolunu bulmuşsun sende. Biraz zor olmus ama çözülmüşKlasik pihtilasma problemi canim bu gonderdigin tahlil fotosu kolayca aspirin ve igneyle halledilebilir cinsten
Benimki hepsinde bozuk biraz zor hallettik biz
Bende de aynısı oluyo. Bana uzanmana gerek yok dedi doktor, vücut alcağını alıyomuş, gerisi dışarı akıyomuş. Beyaz akıntılar bende de oluyor normalmişŞimdi arkadaşlar progestan fitil kullanıyorum bana 30 dk uzan demişlerdi ben bi 40 dk uzanıyorum ama bi kaç saat sonra ayıptır söylemesi iç çamaşırımda erimiş bi şekilde kalıntısını buluyorum içeriyede iyi de ittiriyorum ama bu durum normal mi şaştım kaldım
Canım çıkıyor malesf gece yatarken atıyordum sabaha kadar wc ye girmiyordum ama yine sabah kalktığımda çıkıyordu. Benim doktorum fitili toplu iğne ile del demişti ilaç daha kolay emilsin diye öyle yapıyordum bende.Şimdi arkadaşlar progestan fitil kullanıyorum bana 30 dk uzan demişlerdi ben bi 40 dk uzanıyorum ama bi kaç saat sonra ayıptır söylemesi iç çamaşırımda erimiş bi şekilde kalıntısını buluyorum içeriyede iyi de ittiriyorum ama bu durum normal mi şaştım kaldım
Bende Ankara başkent HastanesiEvet,Ankara
Çok sag ol canımÇok teşekkür ederim canım inşallahsen de pozitif, sağlıklı sonuçlar gör nasılsın? 2. Günün bugün değil mi?
Çok teşekkür ederim çok sağolO kadar gelir diyolar elinizden geliyorsa 1 sa uzanın. Bende ileri koymama rağmen geliyor az çok
Çok teşekkür ederim canım ilk defa kullanıyorum anlamadım ama iğne olayını bende bi deniyimCanım çıkıyor malesf gece yatarken atıyordum sabaha kadar wc ye girmiyordum ama yine sabah kalktığımda çıkıyordu. Benim doktorum fitili toplu iğne ile del demişti ilaç daha kolay emilsin diye öyle yapıyordum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?