Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Şimdi arkadaşlar progestan fitil kullanıyorum bana 30 dk uzan demişlerdi ben bi 40 dk uzanıyorum ama bi kaç saat sonra ayıptır söylemesi iç çamaşırımda erimiş bi şekilde kalıntısını buluyorum içeriyede iyi de ittiriyorum ama bu durum normal mi şaştım kaldım

O kadar gelir diyolar elinizden geliyorsa 1 sa uzanın. Bende ileri koymama rağmen geliyor az çok

Bende de aynısı oluyo. Bana uzanmana gerek yok dedi doktor, vücut alcağını alıyomuş, gerisi dışarı akıyomuş. Beyaz akıntılar bende de oluyor normalmiş

Canım çıkıyor malesf gece yatarken atıyordum sabaha kadar wc ye girmiyordum ama yine sabah kalktığımda çıkıyordu. Benim doktorum fitili toplu iğne ile del demişti ilaç daha kolay emilsin diye öyle yapıyordum bende.

Çok teşekkür ederim canım inşallah sen de pozitif, sağlıklı sonuçlar gör nasılsın? 2. Günün bugün değil mi?
Çok sag ol canım şükür iyiyim ancak bugün baya rahmim ağrıdı, biraz da sızladı. Umarım tutunma ağrısıdır sen nasılsın, dikkat et kendine. Hep yatmaya çalış

Çok teşekkür ederim canım ilk defa kullanıyorum anlamadım ama iğne olayını bende bi deniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…