- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.661
Tamam bir iki güne gelir kesin4.gunum bugun biteli
İki tane 5. Gün embriyosutek embriyo mu canım kaçıncı gün embriyosu
Ben toplam 30 dakika kaldım.Merhaba arkadaşlar yarın transferim olacak 2 embriyo ..bugun transfer olana arkadaşlar yada doktorunun bilgi verdiği arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ben şunu merak ediyorum transfer sonrası hastanede nekadar süre kaldınız?covid dönemi tutuyorlar mi hastanede?
Bana 6 gün kullan dedi hemşire ama eczacı 4 gün yazmış. Ilacı almaya eşim gitti soramadım. Sen kaç gün kullandın canimAdet olsam bi bakalim hayirlisyla ya normalde opu benim adetin 11.gunu olmustu herhalde biraz erken olunca normal donguye gore adetime daha 4 gun falan var bakalim tarlusal da kullandim ama bi iki gun pek duzenli kullanamadim unuttum onunda etkisi oldu galiba kist falan olmasinda
5.gün olmuştum ve korkmuştum Meğer normalmişKizlar opudan sonra kacinci gunde adet oldunuz doktor sozde 8 9 gun sonra olur dedi ama gelen giden yok normalde 10 kasım bat im
6 gun kullandim canim bende hatta 7 ye sarkti unuttum bigun 2 gun sabahlari..Bana 6 gün kullan dedi hemşire ama eczacı 4 gün yazmış. Ilacı almaya eşim gitti soramadım. Sen kaç gün kullandın canim
Oo siz erken bile olmussunuz demekki kisiden kisiye gore degisiyor5.gün olmuştum ve korkmuştum Meğer normalmiş
Canım bende aynı senin gibiyim pco değilim ama reglim hep duznsizdir. Opudan Sonr 11.gun adet oldum. Doktorum 14 güne kadar gelir demişti. Bende bu ay 2.transfer icjn gıdıcem tarlusal icicem geçikmesini bekleyemicemBende regl düzensizliği var pkos değilim ama düzenli regl de olmuyorum opu sonrası 9.günüm hocanın tarlusal vermemesini anlayamadımBiraz daha bekleyip soracağım bakalım,çünkü benim regl pek inatçı
Bende duzensizlikte pkos da yok cok şükür ama normalde bat tarihi 10 kasim herhalde onu bekleyecekBende regl düzensizliği var pkos değilim ama düzenli regl de olmuyorum opu sonrası 9.günüm hocanın tarlusal vermemesini anlayamadımBiraz daha bekleyip soracağım bakalım,çünkü benim regl pek inatçı
Şimdi heyecanlı bir şey var ya ondan bu acelemBende duzensizlikte pkos da yok cok şükür ama normalde bat tarihi 10 kasim herhalde onu bekleyecekbirde o kadar ilac kullandik duzeni sasmasida normal herhalde cogu kisi vermiyo tarlusali belki gerek gormemistir ada cayi kekik cayi icin ise yariyormus
Dr.umuzun ayni olmasi benim acimdan cok güzel ya. Kafam karisti mi hemen sana müracaat6 gun kullandim canim bende hatta 7 ye sarkti unuttum bigun 2 gun sabahlari..
Tatile giderken ne derece olmasın diye umıt ediyorsam şimdi o derece başla artık diyorumCanım bende aynı senin gibiyim pco değilim ama reglim hep duznsizdir. Opudan Sonr 11.gun adet oldum. Doktorum 14 güne kadar gelir demişti. Bende bu ay 2.transfer icjn gıdıcem tarlusal icicem geçikmesini bekleyemicem
Merkez kardeşliği de yapalım mıDr.umuzun ayni olmasi benim acimdan cok güzel ya. Kafam karisti mi hemen sana müracaatiyi ki varsin ❤
Sende canim benimDr.umuzun ayni olmasi benim acimdan cok güzel ya. Kafam karisti mi hemen sana müracaatiyi ki varsin ❤
Bende kekik cayi iciyorum arada hem.basgisiklik icinde guzelŞimdi heyecanlı bir şey var ya ondan bu acelemBen adaçayına dadanıyorum o halde
Demi ya her ay bekleriz geciksin belki hamile falan oluruz diye umutlaniriz simdi de gelsin diye bekliyoruz insan isteTatile giderken ne derece olmasın diye umıt ediyorsam şimdi o derece başla artık diyorum
Sizindemi bahceciMerkez kardeşliği de yapalım mı
Banada hiç kalınlığı inceliği ile bşey söylemedi hep güzel gelişiyor ostrojeni güzel almış dedi taze transfer için uygun dedikuzum inceliğini söylemedi hiç rahim güzel dedi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?