Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben toplam 30 dakika kaldım.

Bana 6 gün kullan dedi hemşire ama eczacı 4 gün yazmış. Ilacı almaya eşim gitti soramadım. Sen kaç gün kullandın canim

Bende regl düzensizliği var pkos değilim ama düzenli regl de olmuyorum opu sonrası 9.günüm hocanın tarlusal vermemesini anlayamadım Biraz daha bekleyip soracağım bakalım,çünkü benim regl pek inatçı

Canım bende aynı senin gibiyim pco değilim ama reglim hep duznsizdir. Opudan Sonr 11.gun adet oldum. Doktorum 14 güne kadar gelir demişti. Bende bu ay 2.transfer icjn gıdıcem tarlusal icicem geçikmesini bekleyemicem

Bende duzensizlikte pkos da yok cok şükür ama normalde bat tarihi 10 kasim herhalde onu bekleyecekbirde o kadar ilac kullandik duzeni sasmasida normal herhalde cogu kisi vermiyo tarlusali belki gerek gormemistir ada cayi kekik cayi icin ise yariyormus

Şimdi heyecanlı bir şey var ya ondan bu acelem Ben adaçayına dadanıyorum o halde

Canım bende aynı senin gibiyim pco değilim ama reglim hep duznsizdir. Opudan Sonr 11.gun adet oldum. Doktorum 14 güne kadar gelir demişti. Bende bu ay 2.transfer icjn gıdıcem tarlusal icicem geçikmesini bekleyemicem
Tatile giderken ne derece olmasın diye umıt ediyorsam şimdi o derece başla artık diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…