- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.421
Sanırım yine negatif görmekten korktuğum için bilinçaltımda muhtemel negatifi görünce üzülmemek için bahane üretiyorumAA hemen atıyorsun bu düşünceyi kafandan canım. Hep olumlu düşünüyorsun, neden tutmasın ki senin ki, hayat tutar, pozitif ol
Lütfen güzel düşünün olacak işallahSanırım yine negatif görmekten korktuğum için bilinçaltımda muhtemel negatifi görünce üzülmemek için bahane üretiyorum
Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın herkes pozitifi görsün bebeklerini kucagina alsin insallah
Yaa çok tebrik ederim canımArkadaşlar 5.gün n donmuş embriyo transferi olmuştum dayanamadım bugün test yaptım gün içinde. transfer hariç 5.günüm.10kasım test tarihim. 1 dk da silik çizgi çıktı 5 dk da da böyle oldu. Ümitlenmim diye kaset test yaptım bu onun sonucu. Yarın sabah erken gebelik ve aynı kaset testten yapıcam. Bu 2.tüp bebek denemem. İşallah yarın sabah koyulaşır ya da test bozuk değildir
Bu transferin özelde olmuş. Kacinci gün transferiydi?Canım devlette yaptırınca böyle dediler bana da ama bu seferki özel doktorum iki gün boyunca çok dikkat et. Cok az ayağa kalk, tutunmasi için önemli dedi. Sende eve gel ve dinlen.
İşallah ☺ işallahYaa çok tebrik ederim canımresmen hamilesin
Evet olabilir ama kendini de negatif ve olumsuz etkiliyorsun. Tamam negatif olursa o zaman üzülüp ağlarız ama şimdi değil. Sımdı umut ve dua vaktiSanırım yine negatif görmekten korktuğum için bilinçaltımda muhtemel negatifi görünce üzülmemek için bahane üretiyorum
Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın herkes pozitifi görsün bebeklerini kucagina alsin insallah
Gene 3.gun verdiler canım. Zaten devlette 3.gun dondurulmuş emriyolari bu merkeze taşıdım. Onlarda bunları çözüp hemen transfer ettilerBu transferin özelde olmuş. Kacinci gün transferiydi?
Transfer sonrası odada bir bayan daha vardı. Embriyolog geldi. Artık gebe sayılırsınız evde kendinize iyi bakın gebelik dedi.üzmeyin kendiniziLütfen güzel düşünün olacak işallahimtihanımız bu nerde transfer oldunuz
Gel-gitler yaşıyorum bir cok umutluyum bir olmayacak diyorum. Ciddi de bir psikolojik savaş veriyoruz aslında bu süreçte. Ve malesef birçoğumuz, hatta belki de hepimiz, negatifleri görünce üzüntümüzü saklıyoruz, yansıtmamaya çalışıyoruz.Hep öyle olucak diye bişey yok ki. Şurada sor bakalım kaç kişi kendini hamile hayal edebiliyor ☺ psikolojini yönlendir
Transferde hemen tutunacaklar de. Rahmim onlara döşek olucak de. Beynen kendini bunlara alıştır ki tutunması da kolay olsun canım
Daha transfer bile olmadımLütfen güzel düşünün olacak işallahimtihanımız bu nerde transfer oldunuz
Allahım en önce sabır versin bize. Beklemek o kadar zor ki yaşamayan bilemez gerçektenEvet olabilir ama kendini de negatif ve olumsuz etkiliyorsun. Tamam negatif olursa o zaman üzülüp ağlarız ama şimdi değil. Sımdı umut ve dua vakti
Ben de dondurtsaydım keşke 3. Günden. Ama hiç öyle bişey demedilerGene 3.gun verdiler canım. Zaten devlette 3.gun dondurulmuş emriyolari bu merkeze taşıdım. Onlarda bunları çözüp hemen transfer ettiler
Bebek olmadı evliliklerimizde evet ama ne oldu? Nefesimiz mi kesildi? Nabzımız mı durdu? Dünyada oksijen mi tükendi??? Yoo hayat devam ediyor. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.Gel-gitler yaşıyorum bir cok umutluyum bir olmayacak diyorum. Ciddi de bir psikolojik savaş veriyoruz aslında bu süreçte. Ve malesef birçoğumuz, hatta belki de hepimiz, negatifleri görünce üzüntümüzü saklıyoruz, yansıtmamaya çalışıyoruz.
Halbuki çok şükür sağlığım yerinde, işim var, eşim yanımda. Bir de bebek olsa tadından yenmez
Hayırlı olsun canım inşaallah bebeklerin tutunur.Canım benim 3.transferim ondan 2 tane transfer oldu. Normalde vermiyorlar ama doktorunla konuş belki verir 2 tane
Canim bende bugün gittim doktoraYaptırdım, sut gibi bi sıvıydi daha neler duyucaz bu yolda bilmiyorum
Ne demek hissediyorum hiç böyle düşüncelere girme bile aksine iyi olacak diyelim iyi olsunKızlar yav hiç dillendirmedim ama benimki bu ay tutmayacakmış gibi hissediyorum. Eşim de aynısını söylüyor iyice moralim bozuldu
Maşaallah canimmmEki Görüntüle 2715650 hanimlar galiba hamileyim
Canim benim 5 tane emr var hepsi 3.gun emriyolariKızlar bana yorum yapın bi nolur. Merkezden aradılar. 8 embriyom vardı. Bugün 3.gün. 2 tanesi 8 hücreliymiş. 1 tanesi 7 hücreli. 1 tanesi 2. Gün gelisimindeymiş. Diğerleri orta kalite dediler. Sizin 3. Gün embriyolarınız nasıldı?
Sen de 5. Güne mi gidiyosun? Inşaallah 5. gün elimizde embriyo kalır ikimizindeCanim benim 5 tane emr var hepsi 3.gun emriyolari
2 tanesi 8 hücreli istediğimiz hücre 8 olan dedi Emriyolog
3 taneside 6 hücreli onlarda orta kalite dedi.
Yani mevlam büyük hakkımızda hayırlısı başka ne denirki
Dimi aslında ben de çok memnun oldum bu durumdan çünkü tu ta mı yo rummmBen sıkışık girmiştim canım. Ama sıkışmak kötü bir durum senin ki daha iyi
Ben 1 bardak içeyim yaBende idrara sıkışık gittim ama abartmadan canım. 2 bardak su yetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?