Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba hanimlar bende tup bebek annesiyim 13.haftadayim birsey sormak istiyorum belki daha once duymussunuzdr doktor bebek kordonunda direnc var dedi onun icin ikili tarama istedi haftaya cikacak ama aklima takildi bir kere nasil birsey biliyor musunuz bebege zarar verir mi tadavisi var mi

Evet canim öyle Amin insallah

kızlar selam , 10 Aralık’ta transfer olmuş 3. Gün tek embriyo geçen hafta kese için gittik ve 2 kese gördük ikiye bölünmüş, cuma günü birazcık kanama gelince doktorum bugün çağırdı kontrole , 5+4 sorun yok ama yolk kesesi görünmüyor görmem lazımdı dedi , acaba boş gebelik mi daha önce 2 kez kürtaj oldum bu yüzden doğal yolla kaldığım gebeliklerden . Daha görünebilir mi acaba , sizlerin ne zaman göründü ?

Canım hayırlı olsun tedavin. Ben ne yazık ki memnun kalmadım. Transfer günü bana embriyolarim hakkında bilgi verilmedi. iki taneden biri kötüymüş transfer edilmemiş benim daha sonra haberim oldu. Aklıma gelip sormasam haberim olmayacaktı. Bana hep aysın hoca baktı, Ayşin hoca çok tatlı biri lafım yok. Ama Erol hoca zahmet edip dosyana bakıp tedavine karar verıcek yani

İyi akşamlar arkadaşlar, tranfer öncesi lucrin 3.75 kullanan oldu mu,nedlr neden kullanılır, kullanılınca gecikme olur mu adette,tecrübe eden varsa yazabilir mi lütfen

Malesef bebim negatif sonuçlandı. Malesef.

İyi akşamlar arkadaşlar, tranfer öncesi lucrin 3.75 kullanan oldu mu,nedlr neden kullanılır, kullanılınca gecikme olur mu adette,tecrübe eden varsa yazabilir mi lütfen
Ben de transfer öncesi adetin 21. günü lucrin kullandım. Yumurta baskılayıcı bir ilaçtır kendileriAnlayacağın bu ay yumurtlamayacaksın canım inş hayırlı biter seninkinde

Canım bende 8 aralıkta transfer oldum geçen hafta pazartesi kese için gittim sadece keseyi gördük 5+4 de gitmiştik yolk bebek falan yoktu karından baktırmıştım ben. 10 gün sonra grl yolk kesesi bebek falan görünsün dedi
Oda perşembeye denk geliyor bakalım görükecekmi karından baktıysa görülmemesi çok normal alttanda öyle

Alttan baktı bende daha net görünüyor bu zamanda diyerek , keselerin büyümesi filan iyiydi ama öyle deyince çok pozitif konuşmadı , boş olabiliri ima etti kısaca. haftaya pzt gideceğiz biz de o zaman netleşir dedi.

Merhaba canim ins görünür kesen... Ben de ,6+2 de gittim dördüncü gün embdiyosuydu görünmedi bu cumartesi çağırdı bekleyelim dedi umarım güzel sonuçlar alırız... Geç görünenler de varmış ama

Canım merhaba kesem göründü benim 3. gün tek embriyo olmasına rağmen içeride ikiye bölünmüş hatta iki kese göründü ama kesenin içinde yolk kesesi diye bir şey olmalıymış o yoktu, bu zamanda görmem lazımdı aslında filan dedi. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz , tutup sonra böyle hayal kırıklığı yaşamak çok zor.

Kızlarrr merhabaa kese görmek için yada kalp atışı için tedavi olduğunuz yeremi gittiniz acaba
Tüp bebek doktoruma ikinci sonucumu attığımda istersem haftaya kese için istersem de iki hafta sonra kese ve kalp için gelmemi söyledi. Sanırım kalp atışına kadar doktorunuza devam

Tüp bebek doktoruma ikinci sonucumu attığımda istersem haftaya kese için istersem de iki hafta sonra kese ve kalp için gelmemi söyledi. Sanırım kalp atışına kadar doktorunuza devam
Sanırım öyle olcak bir sürü ilaç kullanıyoruz birde en iyisini onlar bilir heralde

Sanırım öyle olcak bir sürü ilaç kullanıyoruz birde en iyisini onlar bilir heralde
Katılıyorum, tüp bebek doktoruna gebelik takibi için devam etmek en mantıklısı ama imkânlar el verir mi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…