- 20 Ekim 2019
- 652
- 744
-
- Konu Sahibi pembiss123
- #21.301
Yok malesef istanbulda yaptırdım ama karadenizde yaşıyorum o yuzden gidemiyorumTup bebek doktoruna gtmiyormusun canim. 7+0 da baktir vardir insallah rabbimin izniyle
Olsun canim hayirlisi olur insallah hpimiz icin.Yok malesef istanbulda yaptırdım ama karadenizde yaşıyorum o yuzden gidemiyorum
Keseyi gormusmuydun sen canim ?Bende cumaertesi gidicem kizlar, acaba kesnin icinde bebegimi ve kalbini duyucam mi
Evet canim, 5+1 gördumKeseyi gormusmuydun sen canim ?
Dua edicem Hafta ya pazartesi de Bnm tahlil günüm şükür yarıladımKızlarrr sabah tahlil günüm heycandan geberiyorumm stresten ölcemm galbamm dualarınızı eksik etmeyin nolurrr
İnşşalah rabbimin izniyle tutunur bebişlerimizzzDua edicem Hafta ya pazartesi de Bnm tahlil günüm şükür yarıladım
Insallahİnşşalah rabbimin izniyle tutunur bebişlerimizzz
Bebegi gormusmuydun pki yolk kesesimi dyolardi onaEvet canim, 5+1 gördum
Yok canim, ben karindan baktirdimBebegi gormusmuydun pki yolk kesesimi dyolardi ona
Senin 3 taneydi kac kese gozktuYok canim, ben karindan baktirdim
Merhaba benim ilk denemem de tavmergende oldu ve tranafer işlemini erol hoca yaptı, dr um mehmet sait yücesoy. Açıkcası lab kısmı çok ilgili gibi gelmedi bana. Hoca orayı seçmiş biz de kabul ertik. Siz memnun musunuz gerçektenİzmirde Tavmergen tup bebekteyim ben
Ahh gözğn aydın canımmm Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinKızzlarrrrr değerimm 157 çıktı çok şükürrr rabbim bu yolda emek veren herkese evlat nasip etsinn
Aminnn hayatımmm rabbim isteyen herkese versinnnAhh gözğn aydın canımmm Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
Gözün aydın canımKızzlarrrrr değerimm 157 çıktı çok şükürrr rabbim bu yolda emek veren herkese evlat nasip etsinn
Aminnn hayatımmm rabbim isteyen herkese versinnnnGözün aydın canımdarısı başımıza
Bir tane canimSenin 3 taneydi kac kese gozktu