- 3 Ocak 2014
- 1.125
- 1.011
- Konu Sahibi pembiss123
- #21.281
1 tane yetiyor zaten merak etme olurSperm sayısı 2 milyon ve hareketsiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 tane yetiyor zaten merak etme olurSperm sayısı 2 milyon ve hareketsiz
İnş ama ilki tutmadı1 tane yetiyor zaten merak etme olur
Olabilir sonuçta sperm ve yumurta varsa herzaman şans vardırİnş ama ilki tutmadı
Amin inş1 tane yetiyor zaten merak etme olur
Bana doktorun yasakladığı şeyler vardı,transfer sonrası ananas, nar, maydonoz , hurma, çay, kahve, midye, çiğ, az pişmiş et yasak. Mantar yedim ben. Zaten çok sık tükettiğimiz bisey değil.HANIMLAR HAMILELIGIN ILK AYLARINDA YEMEDEN KACINDIGINIZ DÜSÜK YAPAN GIDALAR NELERDI BIRDE KÜLTÜR MANTARI TUKETTINIZ MII CEWAPLARSANIZ COK SEVINECEGIM
anladim cnm suan kac haftaliksinzBana doktorun yasakladığı şeyler vardı,transfer sonrası ananas, nar, maydonoz , hurma, çay, kahve, midye, çiğ, az pişmiş et yasak. Mantar yedim ben. Zaten çok sık tükettiğimiz bisey değil.
4 hafta olduanladim cnm suan kac haftaliksinz
masallah4 hafta oldu
Transfer ne zaman olmustun canm senBen. Eşim azospermi yani 0 sperm ameliyatla sprrm buldular eşimden şükür ilk denemede pozitif suan bebeğin kalbini duymadık daha ama keseyi gördük
8 aralıkta transfer oldum canımTransfer ne zaman olmustun canm sen
14 araliktada ben oldum. Kac haftalik gorunyor suan ? Hesaplamada kafam karsiyor. Bide kesenin icinde bebisi gordunuzmu8 aralıkta transfer oldum canım
Benimki 6+3 göxüküyor 5.gün embriyosu benım14 araliktada ben oldum. Kac haftalik gorunyor suan ? Hesaplamada kafam karsiyor. Bide kesenin icinde bebisi gordunuzmu
Aynen bende 5.gun embriyosu. Devami gelir insallahBenimki 6+3 göxüküyor 5.gün embriyosu benım
Amiin inşallah sende 5+4sün yarın kese içinmi çağırdılar seniAynen bende 5.gun embriyosu. Devami gelir insallah
Normalde yarin gidicektim ama esimin isinden dolayi sali yada carsmba hangi gun uygunsa haber verecekler. Nerden anladin yarin oldugunuAmiin inşallah sende 5+4sün yarın kese içinmi çağırdılar seni
Çünkü genelde 5+4de kese için çağıroyorlar bugun pazar gitmemişsindir diye düşündümNormalde yarin gidicektim ama esimin isinden dolayi sali yada carsmba hangi gun uygunsa haber verecekler. Nerden anladin yarin oldugunu
Evet dogru bildin kesenin icinde bebek gorunuyormu acabaÇünkü genelde 5+4de kese için çağıroyorlar bugun pazar gitmemişsindir diye düşündüm
Valla ben devlette baktırdım burda özel yok malesef karından baktım kese buyuklugu yeri iyi dedi bebek yoktu alttan baksam varsa görükürEvet dogru bildin kesenin icinde bebek gorunuyormu acaba
Tup bebek doktoruna gtmiyormusun canim. 7+0 da baktir vardir insallah rabbimin izniyleValla ben devlette baktırdım burda özel yok malesef karından baktım kese buyuklugu yeri iyi dedi bebek yoktu alttan baksam varsa görükür
Gerek yok dedi 10 gün sonra gel dedi oda perşembeye denk geliypr tam 7+0 oluyor bakalım inşallah vardır bu defa alttam baktırı
Cam