- 15 Ekim 2019
- 464
- 683
- 45
- Konu Sahibi pembiss123
- #21.341
İnşallahhhh tabikiii hemde çok tatlı telaşlarrrİnşallah bütçenize uygun bir fiyat olur tatlı telaşlar bunlar. İnşallah sağlıkla devam eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahhhh tabikiii hemde çok tatlı telaşlarrrİnşallah bütçenize uygun bir fiyat olur tatlı telaşlar bunlar. İnşallah sağlıkla devam eder
İlkinde tedavi olduğun yer bakıyor. Kimisi öyle yapmış kimiside kadın doğum doktoruyla devam etmiş. Sen tedavi olduğun yerden randevunu al yönlendiriler seni canım.Kızlarrr merhabaa kese görmek için yada kalp atışı için tedavi olduğunuz yeremi gittiniz acaba
Tamm hayatımm teşk ederimmİlkinde tedavi olduğun yer bakıyor. Kimisi öyle yapmış kimiside kadın doğum doktoruyla devam etmiş. Sen tedavi olduğun yerden randevunu al yönlendiriler seni canım.
canım başka bir topikte birkaç tüp bebek denemesinden sonra normal yolla hamile kalan arkadaş var . sıkma canınıArkadaşlar eşinde sorun olup hamile kalan oldu mu aranızda
etiketleme yanlış oldu kusura bakmaK Kunfeyekun72 onun da eşinde sıkıntısı vardı
İnş ama hem sperm hareketsizliği hem sperm sayısı az olması mucize olmaz mıcanım başka bir topikte birkaç tüp bebek denemesinden sonra normal yolla hamile kalan arkadaş var . sıkma canını
Kendiliğinden hamile kalmamİnş ama hem sperm hareketsizliği hem sperm sayısı az olması mucize olmaz mı
diğer topikteki kofi şu anda hamile. onunda eşinde sıkıntı varmış ama tedavi görmüşKendiliğinden hamile kalmam
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun bebişin aynı gün transfer olmuşuz bizde 5+1 de keseyi gördük bugün 6+1 im yarın kontrolümüz var. 7+1de bugün kalp atışını duyduk demişsin de kafam karıştı 6+1 mi diyecektin acaba bende heyecanla yarını bekliyorum kalp atışını duyarız inşallah kanama için de hiç canını sıkma progestan geçirir hayırlısıyla sıkı sıkı tutunur bebişin sanaMerhabalar 8 aralikt transfer olmustum. 5+1de keseyi görduk. Bugun 7+1 kalp atışını duyduk ama kese etrafında kanama alanı var dedi. Cok tedirgin olduk. Progestan igneye devam dedi.
Nasıl tedavi oluyor ki yani aynı şey mi sperm eksikliği ve hareketsizliği midiğer topikteki kofi şu anda hamile. onunda eşinde sıkıntı varmış ama tedavi görmüş
Evet oldum adet olduktan sonra transfer yapıldıİnşallah hepimizin Adet oldunuz mu kullandıktan sonra
Dondurulmuş transfer oldu. 18 kasm son adet tarihine göre hesapliyorlar. Progestan igneyi gunde iki ampul 30 gündür vuruluyorum. Insallah birsey olmaz tedirgin olduk. Seninde hayırlı olsun insallah sıkıntısız bir hamilelik olsunMerhaba canım öncelikle hayırlı olsun bebişin aynı gün transfer olmuşuz bizde 5+1 de keseyi gördük bugün 6+1 im yarın kontrolümüz var. 7+1de bugün kalp atışını duyduk demişsin de kafam karıştı 6+1 mi diyecektin acaba bende heyecanla yarını bekliyorum kalp atışını duyarız inşallah kanama için de hiç canını sıkma progestan geçirir hayırlısıyla sıkı sıkı tutunur bebişin sana
Çok üzüldüm canım Negatif neden olmuş açıkladılar mi, bir de senin sorun ne ve kaçıncı denemeMalesef bebim negatif sonuçlandı. Malesef.
tam ne olduğunu hatırlamıyorum açıkçası ama eşi üroloji doktorunda tedavi görmüş aralık-ocak topiğinde takılıyorsun orda görmedin mi konuşulanlarıNasıl tedavi oluyor ki yani aynı şey mi sperm eksikliği ve hareketsizliği mi