Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Maşallah rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin sağlıkla. Ben çoçukkenden beri ikiz çocuklarım olsun isterdim ne anlıyosam o yaşta :) inşallah nasip olur bakalım yarın görürüz diye çok heyecanlıyım

Surekli olmadi bende gidip geldi agrim genelde sabah kalkinca oluyor tum gebelikte olucakmi bilmiyorum ama hala hissediyorum agriyi ara ara
Merhaba hayirli olsun oncelikle Rabbim saglikla nasip etsinsabah uyaninca yani yataktan kaldinca lavaboya gidiyorum ve o an resmen goguslerime hava basilmis gbi sisiyorlar hassaslasiyorlar hafif de agri oluyor haliyle degil mj?gun icinde de bazi anlar hic bisey yok gbi

Evet aynen bi anlik agri oluyor geri azaliyor korkma canim Rabbim hepimizi yavrularimiza kavustursun

bu emojiyi koyabilirsn pembiss123

Kan filan hiç olmadı bende çok şükür benm tek derdim mide ve halsizlik inşallah en kısa sürede geçer bu hamileliği daha zor geçiyor

Ay ne yapalım insanda sabır kalmıyor ki artık inşallah tutunur dua edin

25 aralıkta 6. Gün 2 embriyo transferi oldum sol kasığımda sızı dışında belirtim yok birde bu hafta adet haftam yüzümde sivilcelenme oldu.. 3. Denemem çok korkuyorum bu da olmadıysa sizde de adet belirtileriniz oldu mu ?

Kızlar merhaba. Bugun kese için gittik devlet hastanesine doktorum istanbulda ben şehir dışında oldugum için burda sadece devlet var neyse i doktor alttan bakmak istemedi transfer tarihine göre şuan 5+4 olmam gerekiyor. Doktorumda keşke altran baksaydı şekli düzgün dedi alttan baksa herşey gözükür dedi devletteki doktorda dedi alttan baksak gözükürde gerek yok dedi. Sizce normalmı sizde nasıl oldu

Eklentiler

• IMG_20201228_112825.jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba arkadaşlar 8+3 yetim düşük tehlikem vardı 3 hafta öncesine kadar da ara kanamalarım devam etmişti tabi bu süreçte nerdeyse devamlı yattım son iki haftadır azıcık ayaklanmışken bugün kahve rengi akıntım oldu doktorum değişen hormonlardan dolayı olabileceğini normal olduğunu söyledi ama ben yine de tedirginim böyle bir şey başına gelen var mı acaba aranızda

Bence normal canim zaten vajinal bakmadigi icin cok belli olmamis ama kesenin sekline pek bakma sonradan duzeliyo degisiyo alttab baksa muhtemelan yolk sac ve bebk olusumu görünürdü

Bence normal canim zaten vajinal bakmadigi icin cok belli olmamis ama kesenin sekline pek bakma sonradan duzeliyo degisiyo alttab baksa muhtemelan yolk sac ve bebk olusumu görünürdü
Şekli güzel dedi zaten 2 doktor da tüp bebek doktorum alttan bakmasını isteyin birdahakinde dedi.burdaki doktor yok bakmayalım diyip durdu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…