- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 32
-
- Konu Sahibi pembiss123
- #21.161
Yok canim dondurulmusta oyle igne yok ama transfere 5 gun kala basladim ben prolutex oda progesteron ignesiydiŞey peki o yumurta geliştirme aşamasındaki gibi iğneler falan var mıydı? Şubat adetimle ben de tekrar denicem kısmetse, daha arayıp randevu almadım da o yüzden sordum zamanını
Bende bugün tam 5 haftalık oldum geçtiğimiz hafta yerleşme kanamam oldu bugün yine kahverengi leke geliyor ben daha kese de görmedim çok tedirginim . Ve hiç göğüs hassasiyetim yok normalde de olmazdı adet öncesi ama hamilelikte genelde herkesin ağrımış inşallah her şey yolundadırMerhaba arkadaşlar 8+3 yetim düşük tehlikem vardı 3 hafta öncesine kadar da ara kanamalarım devam etmişti tabi bu süreçte nerdeyse devamlı yattım son iki haftadır azıcık ayaklanmışken bugün kahve rengi akıntım oldu doktorum değişen hormonlardan dolayı olabileceğini normal olduğunu söyledi ama ben yine de tedirginim böyle bir şey başına gelen var mı acaba aranızda
Bende bugün tam 5 haftalık oldum geçtiğimiz hafta yerleşme kanamam oldu bugün yine kahverengi leke geliyor ben daha kese de görmedim çok tedirginim . Ve hiç göğüs hassasiyetim yok normalde de olmazdı adet öncesi ama hamilelikte genelde herkesin ağrımış inşallah her şey yolundadır
Benimde ilk zamanlar çok hassasti şimdi biraz geçti bazen yine hassas oluyor ama ilk zamanlar kadar değil ileride ne olur bilememArkadaslar merhaba gebelihin 4-6haftalari arasindaki meme hassasiyeti surekli mi olur yoksa bazi gunler veya saatler siskin ve hassas olurken bazen sonuk felan olabilriler mi?siz yasadiniz mi oyle bisey...hani hormonlardan memeler siser ve hassaslasir diyorlar da bu tum gebelik boyinca mi olur yani?
Karından bakilmayla alttan bakma arası bir hafta gelisimi eksik gosteriyormus daha netmis yani. Ama banada hep karından baktılar önemli olan görmek küçükse olsa. İnşallah güzel ilerler gebeliginiz. Bu arada karından 5+6 da kalp atışını duydukKızlar merhaba. Bugun kese için gittik devlet hastanesine doktorum istanbulda ben şehir dışında oldugum için burda sadece devlet var neyse i doktor alttan bakmak istemedi transfer tarihine göre şuan 5+4 olmam gerekiyor. Doktorumda keşke altran baksaydı şekli düzgün dedi alttan baksa herşey gözükür dedi devletteki doktorda dedi alttan baksak gözükürde gerek yok dedi. Sizce normalmı sizde nasıl oldu
Kubra Boynukalın canımBen de bahçeci fulyadayim. Sizin dr kimdi acaba
Orası öyle tabi Allah ömür verdiyse ne olursa olsun ilerliyor. Amin amin inşallah nasip olurİnşallah canım çok yedirdin olup üzme kendini olabiliyor benim leke de değildi beş haftalıkken baya baya kanamaydı adet olmuş gibi ama çok şükür devam etti bugünlere geldi biz ne yaparsak yapalım Allah’ın dediği olur inşallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur
Ooo bnm 5+4du hesabıma göre dun ben daha bebeği bile göremedimKarından bakilmayla alttan bakma arası bir hafta gelisimi eksik gosteriyormus daha netmis yani. Ama banada hep karından baktılar önemli olan görmek küçükse olsa. İnşallah güzel ilerler gebeliginiz. Bu arada karından 5+6 da kalp atışını duyduk
Kan değerin kaç çıkmıştı son verdiğinde ve kaç gün sonra gittin kese görmeye ?Ooo bnm 5+4du hesabıma göre dun ben daha bebeği bile göremedim
7714 du görmeye gittiğim günKan değerin kaç çıkmıştı son verdiğinde ve kaç gün sonra gittin kese görmeye ?
Baya da yüksekmiş neden görünmedi ki acaba7714 du görmeye gittiğim gün
Vajınal baksam gözükür dedi ama bakmadıBaya da yüksekmiş neden görünmedi ki acaba
Tüh ya yarın da ben gidicem inşallah gözükürVajınal baksam gözükür dedi ama bakmadı
5+4 te gittim ben tüp bebek doktorum zaten burda olsan bizde vajınal bakacaktık neden bakmadı ki dedi sen vajınal baktır canım üst3n bakınca görünmeyebilir çünkü dedi. Senın kaçıncı günün oluyor.Tüh ya yarın da ben gidicem inşallah gözükür
Doktorum regl tarihimi sordu ama benim o işler karışık, hesaplayamadık. Ama internetten bakınca transfer günü ve kaçıncı gün emvriyosu olduğuna göre söylüyo sana. Benim 5.gün embsriyosu 14aralıkta transfer edildi. Bugün 4+6 görünüyorumTup bebekte transfer tarihinden itibaren mi sayiliyor yoksa regli tarihi mi baz aliniyor
Yarın 5+2 oluyor son adet tarihime göre tabi bu kendi düşüncem. Alttan baktırmak da riskli geliyor bana5+4 te gittim ben tüp bebek doktorum zaten burda olsan bizde vajınal bakacaktık neden bakmadı ki dedi sen vajınal baktır canım üst3n bakınca görünmeyebilir çünkü dedi. Senın kaçıncı günün oluyor.
Benimde çok ağrıyor dün baya ağrıdı sonra yine lekelenme yaşadım hatta hayrolsun inşallah bu ağrılar daKızlar bel ağrııs yaşayan var mı bu kadar erken haftalarda? Ben anlayamıyorum kendimi kastığım için mi belim hemen ağrıyor yoksa gerçekten gebelikten mi?
Ya bana devlette ki doktor sakı gelseydin dedi keşke onu dinleseydim,Yarın 5+2 oluyor son adet tarihime göre tabi bu kendi düşüncem. Alttan baktırmak da riskli geliyor banaCuma günü değerim 1110du benim değerde muhtemelen yarın 7bin civarlarında olur. Dün biraz lekelenme yaşadım yarın gidicem yoksa kendi kafamdan perşembe gidiyim diyordum bende kesin gözüksün diye
Nasip değilmiş demekki o gün görmek canım yapacak bişey yok. Leke daha gelmezse perşembeyi bekliyim mi sence en azından bir gün daha geçmiş olur. Sonrası yılbaşı tatili haftasonu zatenYa bana devlette ki doktor sakı gelseydin dedi keşke onu dinleseydim,