Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bende bugün tam 5 haftalık oldum geçtiğimiz hafta yerleşme kanamam oldu bugün yine kahverengi leke geliyor ben daha kese de görmedim çok tedirginim . Ve hiç göğüs hassasiyetim yok normalde de olmazdı adet öncesi ama hamilelikte genelde herkesin ağrımış inşallah her şey yolundadır

İnşallah canım çok yedirdin olup üzme kendini olabiliyor benim leke de değildi beş haftalıkken baya baya kanamaydı adet olmuş gibi ama çok şükür devam etti bugünlere geldi biz ne yaparsak yapalım Allah’ın dediği olur inşallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur

Benimde ilk zamanlar çok hassasti şimdi biraz geçti bazen yine hassas oluyor ama ilk zamanlar kadar değil ileride ne olur bilemem

Karından bakilmayla alttan bakma arası bir hafta gelisimi eksik gosteriyormus daha netmis yani. Ama banada hep karından baktılar önemli olan görmek küçükse olsa. İnşallah güzel ilerler gebeliginiz. Bu arada karından 5+6 da kalp atışını duyduk

Orası öyle tabi Allah ömür verdiyse ne olursa olsun ilerliyor. Amin amin inşallah nasip olur

Ooo bnm 5+4du hesabıma göre dun ben daha bebeği bile göremedim

Tup bebekte transfer tarihinden itibaren mi sayiliyor yoksa regli tarihi mi baz aliniyor
Doktorum regl tarihimi sordu ama benim o işler karışık, hesaplayamadık. Ama internetten bakınca transfer günü ve kaçıncı gün emvriyosu olduğuna göre söylüyo sana. Benim 5.gün embsriyosu 14aralıkta transfer edildi. Bugün 4+6 görünüyorum

Kızlar bel ağrııs yaşayan var mı bu kadar erken haftalarda? Ben anlayamıyorum kendimi kastığım için mi belim hemen ağrıyor yoksa gerçekten gebelikten mi?

Yarın 5+2 oluyor son adet tarihime göre tabi bu kendi düşüncem. Alttan baktırmak da riskli geliyor bana Cuma günü değerim 1110du benim değerde muhtemelen yarın 7bin civarlarında olur. Dün biraz lekelenme yaşadım yarın gidicem yoksa kendi kafamdan perşembe gidiyim diyordum bende kesin gözüksün diye

Kızlar bel ağrııs yaşayan var mı bu kadar erken haftalarda? Ben anlayamıyorum kendimi kastığım için mi belim hemen ağrıyor yoksa gerçekten gebelikten mi?
Benimde çok ağrıyor dün baya ağrıdı sonra yine lekelenme yaşadım hatta hayrolsun inşallah bu ağrılar da

Ya bana devlette ki doktor sakı gelseydin dedi keşke onu dinleseydim,

Ya bana devlette ki doktor sakı gelseydin dedi keşke onu dinleseydim,
Nasip değilmiş demekki o gün görmek canım yapacak bişey yok. Leke daha gelmezse perşembeyi bekliyim mi sence en azından bir gün daha geçmiş olur. Sonrası yılbaşı tatili haftasonu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…