- Konu Sahibi pembiss123
-
- #21.081
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsinMaşallah darısı bizlere insallah
Kaç haftalikti.Kızlar şoktayım benim ikiz tutmuş rabbime şükürler olsun çok korkuyorum ama olsun sağlıklı olsunlardakalp atımları ultrasonda belliydi ama duymak için hala küçükler dedi doktorum haftaya çağırdı
Allah tamamını erdirsin.Kaç haftalikti.
İyi akşamlar canım . Şu an şoktayım ya . Kontrolden geldim doktorum 4 tane kese gördü . İşin ilginç tarafı 3 embriyo transferi olmuştu . Biri için doktorum tutmaz demişti . Şimdi 4 kese var . Biri ikiye bölünmüş olmuş 4 .Nasıl olacak bilmiyorum haftaya tekr gideceğimAynen beklicem senden inşallah herşey yolunda olur
Aynen beklicem senden inşallah herşey yolunda olur
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah.İyi akşamlar canım . Şu an şoktayım ya . Kontrolden geldim doktorum 4 tane kese gördü . İşin ilginç tarafı 3 embriyo transferi olmuştu . Biri için doktorum tutmaz demişti . Şimdi 4 kese var . Biri ikiye bölünmüş olmuş 4 .Nasıl olacak bilmiyorum haftaya tekr gideceğim
iyiyim canım bende sayfayı yeniliyom olmuyo anlaamdım bidaha sinir oldum girmedim dün doktordaydım elhamdülillah iyi gidiyo kalp atışını felen dinledik sıkıntı yok dedi inşallah hayırlısıyla böle devam ederCanım naptın nasıl gidiyor hamilelik göremedim seni bende girmiyordum. Kaçıncı haftandasın
masallah subhanallahİyi akşamlar canım . Şu an şoktayım ya . Kontrolden geldim doktorum 4 tane kese gördü . İşin ilginç tarafı 3 embriyo transferi olmuştu . Biri için doktorum tutmaz demişti . Şimdi 4 kese var . Biri ikiye bölünmüş olmuş 4 .Nasıl olacak bilmiyorum haftaya tekr gideceğim
6 haftalıkKaç haftalikti.
Çok ii canım allah tamamına erdirsin inşallahİy
iyiyim canım bende sayfayı yeniliyom olmuyo anlaamdım bidaha sinir oldum girmedim dün doktordaydım elhamdülillah iyi gidiyo kalp atışını felen dinledik sıkıntı yok dedi inşallah hayırlısıyla böle devam eder
Bu belirtiler iyiye işaret inşallah tutmuştur idrar testi yaptnzmitransferimin 5. gunundeyim sabah bir bel agrisi aldi hala devam ediyorum sol kasik batmasi var hala gogüs hassasiyeti var kizlar bunlar güzel seylerin belirtisi olabilir mii
Benim bugündü. Kan verdim.Ben 14ünde oldum. Sizin test gününüz ne zaman
Evet pozitif çıktı. Ayın 5inde falan keseyi görmeye gidecez inşallah hayırlısı ile.MErhaba sonucun belli oldu mu
yapmadm valla ama 8 yada 9. gun yapasim yok degil haniBu belirtiler iyiye işaret inşallah tutmuştur idrar testi yaptnzmi
Allah razı olsun canımÇok ii canım allah tamamına erdirsin inşallah
Oo süper ikiz kesinKızlar 11. Gün betahcg 1598 çıktı
Evet ama biraz okudum buralarda çok da alakası yok gibi geldi değerlerlw. Kafam karıştı bakalım ne zaman netleşecek :)Oo süper ikiz kesiniki tane mi koydurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?