- 16 Ekim 2020
- 1.251
- 1.395
- 83
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.981
Gaz sorunu evet var alıştık artıkDurumlar aynı :)
Progestan iğne gaz yapıyor bunu çözdüm :)
Artık rahatça salıyorum
Bel ağrısı devam
Bu sabah belirgin batmalar var adet sancısı gibiGaz sorunu evet var alıştık artıkböyle sancı kasık ağrısı vs gibi şeyler var mı bende son 24 saattir ara ara oluyor?yada transfer gününden beri hiç lekelenme oldu mu
Uyku haliBu sabah belirgin batmalar var adet sancısı gibi
Lekelenme yok henüz ama belli belirsiz bi akıntı ilk günden beri var
şu an gözümü açamıyorum
Yoğun Uyku hali ve yorgunluk var
Amh düşüklüğü ve haşimatom vardı iki aşılamam ve bi tüp bebek denemem var olumsuz bu ikinci de kanda pozitif gördüm çok şükür ama daha ultrasonda göremedim o yüzden çok içim rahat değil hayırlısı inşallahİnşallah o gün bir an önce gelirteşekkür ederim. Sende sorun nedir oldu mu bebeğin?
Canım hayırlı olsun öncellikle inşallah sağlıklı umduğundan daha iyi ilerler peki senin negatif olan tup bebek denemeden adetin uzun sürdü muAmh düşüklüğü ve haşimatom vardı iki aşılamam ve bi tüp bebek denemem var olumsuz bu ikinci de kanda pozitif gördüm çok şükür ama daha ultrasonda göremedim o yüzden çok içim rahat değil hayırlısı inşallahtez zamanda sana da bekleyen herkese de göstersin inşallah Allah
Kuzum aynı saatlerde olmuşuz transferiUyku haliinşallah belirtisidir. Bende ctesi sabah 9 gibi oldum trasnfer akşam 7 gibi şekek geldi düne kadar çok az sancı olurdu ama dün baya can acıtıcı oldu hatta gece de biraz ağrı oldu uyandım bile düşün ama bende tüpte sıvı birikimi var korkuyorum belki başka şey ağrısıdır diye
Aynen sıcak su torbası bana da mantıklı gelmiyor ama battaniye vs sarınca ısınıyor zatenKuzum aynı saatlerde olmuşuz transferi
Benim içimde fındık kadar yumurtalıktan başka bişeyim yok :) zamanında ameliyat oldum
Tüpler yumurtalıklar hepsi gitti. Korkma
adet ağrısı gibi batıyor bel ağrısı oluyor
Okuyorum forumları genelde aynı ağrılar
Gaz da progestan iğne oluyorum onun yan etkisi sanırım
Sıcak su torbası diyorlar ama sıcak banyo yasakken sıcak torba çok mantıklı gelmedi
Ayaklarımızı sıcak tutup üşütmeyelim bence
Gaz sancısı geldiğinde de kalkıp hareket etmek faydalı oluyor :)
Sen nerde oldun tedaviKuzum aynı saatlerde olmuşuz transferi
Benim içimde fındık kadar yumurtalıktan başka bişeyim yok :) zamanında ameliyat oldum
Tüpler yumurtalıklar hepsi gitti. Korkma
adet ağrısı gibi batıyor bel ağrısı oluyor
Okuyorum forumları genelde aynı ağrılar
Gaz da progestan iğne oluyorum onun yan etkisi sanırım
Sıcak su torbası diyorlar ama sıcak banyo yasakken sıcak torba çok mantıklı gelmedi
Ayaklarımızı sıcak tutup üşütmeyelim bence
Gaz sancısı geldiğinde de kalkıp hareket etmek faydalı oluyor :)
Benzer durumdayızAynen sıcak su torbası bana da mantıklı gelmiyor ama battaniye vs sarınca ısınıyor zatenbenimde tek tüpüm alındı diğerinde de sıvı birikimi var diyor doktor o yüzden bu transfer den umutlu değşl ama deneyelim dedi. Olmazsa tekrar embiryo toplayıp diğer tüpte alınacak. Kenarda ne kadar embiryo olursa o kadar daha iyi olur çünkü ameliyatlar her türlü amh a yumurta kalitesine zarar verir dedi geçen seneki çikolata kisti ameliyatımda beni. Amh indi baya. Bakalım kısmet
Oo ben de Pendik te oturuyorum ama ada tıp da yada Emsey de tedavi olmadım bende Florya Medikal Park tayım.Eray çalışkan kocaeli takip istanbul adatıpta transfer sen ?
Bende Ocak ta 31 olcam az kaldıBenzer durumdayız
36 yaşımdayım 2 sene önce çikolata kistlerim kanserleşmeye başladığı için ameliyat oldum
Rezerv filan kalmadı sonuçta
Bir yumurtam oldu oda olgun ve kaliteli oldu
İlk denemem benimde, tecrübesizlik de var... Hayretle ve merakla vücudumu dinliyorum şimdi. Bu işler tamamen şans sanıyorum
Şansımız bol olsun inşallah tutunsunlar büyüsünler içimizde
3 dusugunuzun sebebine hic bakilmadi mi?Hiç bir sebep söylenmedi 3 tane düşük olacak ki araştıralım dedi. Sonraki hamileliğimde az kanamam oldu progestan kullandım çok şükür sağlıkla dogdu
Az şeyler yaşamamıştım sende canım rabbim inş bu defa sağ salim kavuşmanızı nasip eder. Amin tek duamızAmh düşüklüğü ve haşimatom vardı iki aşılamam ve bi tüp bebek denemem var olumsuz bu ikinci de kanda pozitif gördüm çok şükür ama daha ultrasonda göremedim o yüzden çok içim rahat değil hayırlısı inşallahtez zamanda sana da bekleyen herkese de göstersin inşallah Allah
Merhaba hatırlamıyorum mesajı görünce ilacı aradım ama bulamadımMerhaba siz prednol kac mg kullanmistiniz hatirliyormusunuz?benin de 3 sebebi bilinmeyen dusugum var da
Bende oyle migde bulantisi yogunlasti buaralar surekli birsey yemeye calisiyorum bastirmak icin ama fayda etmiyor yemessm daha iyi olacak simdiden kilo almak iyi degilevet canım giremedim hiç buralara halsizdim ama bugün daha iyiyim. Sen nasılsın?
Canım ben dün gittim ay sonundaydı normalde. Şimdi tekme filan atsa içim rahat edecekte hissediğim için merak ediyorum gerçi doktor kanaman yoksa korkma dedi ama yinede insan merak ediyor işte 12.hafta gelse biran önce . Sen nezaman gidicen tekrar?Bende oyle migde bulantisi yogunlasti buaralar surekli birsey yemeye calisiyorum bastirmak icin ama fayda etmiyor yemessm daha iyi olacak simdiden kilo almak iyi degilnezaman senin ultrason 28 miydi
İnşallah canım hepimiz kavuşalım umarım. Sağlıklı, bahtları, ömürleri güzel yavrularımız olsun inşallahAz şeyler yaşamamıştım sende canım rabbim inş bu defa sağ salim kavuşmanızı nasip eder. Amin tek duamız
Oohh valla ne guzel bana daha var 3 hafta sonraCanım ben dün gittim ay sonundaydı normalde. Şimdi tekme filan atsa içim rahat edecekte hissediğim için merak ediyorum gerçi doktor kanaman yoksa korkma dedi ama yinede insan merak ediyor işte 12.hafta gelse biran önce . Sen nezaman gidicen tekrar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?