- 1 Ekim 2020
- 156
- 86
- 13
- 37
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.941
Bu kadar saglikli artarken dusmesi cok sasirtti biziDogru diyorsun canim Benim cok garip
Olmustu erken test yapmistim
9. Gun 24
11 gun : 88
13. Gun :438
15. Gun 1500 li rakamlardaysi sonra Bir hafta sonra keseyi gorucekken dustu Bir anda 178
Olmustu suan sifirlamasini bekliyoriz benimki Gercekten tuhafti doktorlarda sasirdi
Hmm demek ki dengesiz artış da sıkıntılı oluyorDogru diyorsun canim Benim cok garip
Olmustu erken test yapmistim
9. Gun 24
11 gun : 88
13. Gun :438
15. Gun 1500 li rakamlardaysi sonra Bir hafta sonra keseyi gorucekken dustu Bir anda 178
Olmustu suan sifirlamasini bekliyoriz benimki Gercekten tuhafti doktorlarda sasirdi
Neden kaniniz boyle yuksek cikmis doktorunuz bisey dedimi acabaBu arada benim beta 700-2100-7300 gibi gitmişti (tek embriyo transferi) ama acaba bölündü mü ikiz mi diye yorumlar gelmişti. Kese de bebek de tek göründü arkadaşlar bilginiz olsun
Kimyasal gebelik oldu canım biraz canım sıkkın olunca topige gelmedim
Canim cok uzuldumKimyasal gebelik oldu canım biraz canım sıkkın olunca topige gelmedim
6. Gun 16
8. Gun 22
10. Gun 16 Rabbim sizin bebislerinize sağlık versin
Üzüldüm canım benimde olmadı değerim bugün 1.20 çıktı ilaçları kesit doktor ama ikin gün sonra testi yinede tekrarda at dediKimyasal gebelik oldu canım biraz canım sıkkın olunca topige gelmedim
6. Gun 16
8. Gun 22
Çok üzüldüm inşallah bi daha böyle şeyler yaşamazsın ve inşallah tez vakitte Allah gönlüne göre versin.Bir bilsem canım. İptal olursa o zaman konuşacağım nedenini. Ama kist için ilaç kullanmıştım o bende ara kanama çok yaptı belki odur sebep bilemiyorum. Estrofem kullanıyorum günde 6ya çıkardı. Climara bantta kullanıyorum bakalım.
6 haftalık düşük yapmıştım kuzum. Geç öğrendim gebeliğimi üstüne görme yaşadım o yüzden anlamadım ki hiç belirtim de olmadı. Ayrıca o dönem zor bir süreçten geçiyordum onunda etkisi olduğunu düşünüyorum. Gebeliğimi öğrendim iki gün sonra düşük yaptım zaten
Canım çok üzüldüm rabbim sana güç, kuvvet ve sabır versin. İnşallah tez zamanda sağlıklı bir gebeliğin ve bebişlerin olurKimyasal gebelik oldu canım biraz canım sıkkın olunca topige gelmedim
6. Gun 16
8. Gun 22
Üst üste oldu üzücü haberler efuulimm ve sen canımÜzüldüm canım benimde olmadı değerim bugün 1.20 çıktı ilaçları kesit doktor ama ikin gün sonra testi yinede tekrarda at dedi
Nedemwk utanıyomPlutonMerkez halamin gizii noruyon nerelerdesinn ozlettin kendini.. ben bayadir gec giriyorum yazilarinizi sonradan okuyorum ne durumdasin varmi halam geldimi eli kulagindadir inshaAllah gizz ben aldim basimi gidiyom bu gruba yazmaya utaniyorm artikin gelin gayri
Yok dönen olmadı. Bana transferin 4.günü yapılmıştı. E2 84 progesteron 17 çıkmıştı.ne anlama geliyor bilmiyorum ama benim negatifle sonuçlandıMerhaba size donen oldu mu acaba ?siz de gebeligin basinda e2 ve progesteron degerlerine bakildi mi?
Amin canım inşallah ikincide olurÜst üste oldu üzücü haberler efuulimm ve sen canıminsan önceden yaşamış olunca da o kadar iyi anlıyor ki rabbim sana da tez zamanda bi dahaki sefere nasip etsin inşallah sağlıklı gebelik ve bebişler
ALLAAAAAHHH geliyor bebikolar deseneNedemwk utanıyomsen benm bacikomaun deli. biz burda hamişler bekleyenler hepimiz dert ortağıyız.benm misafir haberci yolladı lekelendım 2güne sökülür sanırım zaten günümde 24ü.hayrlısı artık bu ay ne olacak bilmiom inşlh güzel olur hamiş baci
Oyy bnmm neşeli minnoşummm.sende benm çiçemsinnnnALLAAAAAHHH geliyor bebikolar desenehadi bu ay olacak inshaAllah inaniyom ben senin icin dua ediyom oyle gizz halamin cocuguuu grubumuzun cicegi
Hee gii senin su ilacci doktordu lee umarim bu sefer yolunda gider hersey yav dayanamiyom artik sevinemiyom bile gelin artik bebeklerinizi toplayipOyy bnmm neşeli minnoşummm.sende benm çiçemsinnnndr iptal olanda çift transfer yapçagını söyledi rahim hanım bi kendine gelsinde bakalım neler olacakkk.ilaçlar bana yaramadı baci ilaçsız talep edicem bakalm kabl edecekmi benm keltoş dr
hey yavrum zaten 9ay işimiz ne kakara kikiriki geçircezHee gii senin su ilacci doktordu lee umarim bu sefer yolunda gider hersey yav dayanamiyom artik sevinemiyom bile gelin artik bebeklerinizi toplayipsurda gine gule eglene keyf yapak cumbur comaaat
Vallaha su topik bi sallansin hamislerlen inshaAllaaahhhhhey yavrum zaten 9ay işimiz ne kakara kikiriki geçircezhalay bilem çekeriz lilililiiii
Allah başka dert vermesin elbet günü gelince olur neşwmiz hiç eksilmesin anam gızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?