Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bu kadar saglikli artarken dusmesi cok sasirtti bizi

Hmm demek ki dengesiz artış da sıkıntılı oluyor bidaha yaşamazsın inşaallah canım senin işin gerçekten zor. Git gel bir sürü yol falan. Ama sen yolları gelirken, bebeğime gidiyorum diye düşün

Çok üzüldüm inşallah bi daha böyle şeyler yaşamazsın ve inşallah tez vakitte Allah gönlüne göre versin.

Üzüldüm canım benimde olmadı değerim bugün 1.20 çıktı ilaçları kesit doktor ama ikin gün sonra testi yinede tekrarda at dedi
Üst üste oldu üzücü haberler efuulimm ve sen canım insan önceden yaşamış olunca da o kadar iyi anlıyor ki rabbim sana da tez zamanda bi dahaki sefere nasip etsin inşallah sağlıklı gebelik ve bebişler

PlutonMerkez halamin gizii noruyon nerelerdesinn ozlettin kendini.. ben bayadir gec giriyorum yazilarinizi sonradan okuyorum ne durumdasin varmi halam geldimi eli kulagindadir inshaAllah gizz ben aldim basimi gidiyom bu gruba yazmaya utaniyorm artikin gelin gayri

Nedemwk utanıyom sen benm bacikomaun deli.biz burda hamişler bekleyenler hepimiz dert ortağıyız.benm misafir haberci yolladı lekelendım 2güne sökülür sanırım zaten günümde 24ü.hayrlısı artık bu ay ne olacak bilmiominşlh güzel olur hamiş baci

ALLAAAAAHHH geliyor bebikolar desene hadi bu ay olacak inshaAllah inaniyom ben senin icin dua ediyom oyle gizz halamin cocuguuu grubumuzun cicegi

ALLAAAAAHHH geliyor bebikolar desene hadi bu ay olacak inshaAllah inaniyom ben senin icin dua ediyom oyle gizz halamin cocuguuu grubumuzun cicegi
Oyy bnmm neşeli minnoşummm.sende benm çiçemsinnnn dr iptal olanda çift transfer yapçagını söyledi rahim hanım bi kendine gelsinde bakalım neler olacakkk.ilaçlar bana yaramadı baci ilaçsız talep edicem bakalm kabl edecekmi benm keltoş dr

Hee gii senin su ilacci doktordu lee umarim bu sefer yolunda gider hersey yav dayanamiyom artik sevinemiyom bile gelin artik bebeklerinizi toplayip surda gine gule eglene keyf yapak cumbur comaaat

Hee gii senin su ilacci doktordu lee umarim bu sefer yolunda gider hersey yav dayanamiyom artik sevinemiyom bile gelin artik bebeklerinizi toplayip surda gine gule eglene keyf yapak cumbur comaaat
hey yavrum zaten 9ay işimiz ne kakara kikiriki geçircez halay bilem çekeriz lilililiiii
Allah başka dert vermesin elbet günü gelince olur neşwmiz hiç eksilmesin anam gızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…