Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yok ya 6.gün blast oluyor işte. Biraz geriden geliyor ama bu illa ki problemli demek değil. Öyle olsa işleme almazlar canım. Geçmiş olsun nasılsın şimdi
Iyi olmaya calisiyorum canim ya yine Turkiyeye gitmem lazim dondurulmuslar icin 14 saat yolculuk transfer sonra gelmek cok kotu yapiyor yasaklarda basladi avrupa baslamis Amerikada baslar bu gidisle napacagimi bilmiyorum ya surekli isten izin ayarla tedavi kal derken elde var sifir

Gerçekten çok sıkıntılı şuan gelip burda yaptırman Allah yardımcın olsun, bor kolaylık sağlasın inşaallah. Kaybın ne zaman oldu? Bu aysa 1 adet ara vermen iyi olur canım

Cok guzel sanada hayirli olsun insallah . Ilk doktor randevunuz ne zaman benim
Merkez ilk kan testinden 3 hafta sonraya gun verdi ama ben daha once gidip bebegimle tanismak istiyorum.Kese icin dogru zamanmi acaba? Transferden sonraki 20. Gundeyim .
Ben transferin 18.gunu keseyi gördüm canım sende gidersen görülür. 2 hafta sonrada kalp atışı için gideceğim inşallah

Gerçekten çok sıkıntılı şuan gelip burda yaptırman Allah yardımcın olsun, bor kolaylık sağlasın inşaallah. Kaybın ne zaman oldu? Bu aysa 1 adet ara vermen iyi olur canım
bu ay oldu canim turkiyedeki doktor subat ta yapalim dedi aslinda Ben yaza Dogru deneyim biraz kafa dinlerim diyordum ama yasim 32 oldu cok zaman da kaybetmek istemiyorum , yas geciyor cocuk yok, umit gidiyor insanda kararsizlik oluyor

bu ay oldu canim turkiyedeki doktor subat ta yapalim dedi aslinda Ben yaza Dogru deneyim biraz kafa dinlerim diyordum ama yasim 32 oldu cok zaman da kaybetmek istemiyorum , yas geciyor cocuk yok, umit gidiyor insanda kararsizlik oluyor
Ayyy 32 ne de çok bardağın sürekli boş tarafından bakman, sana kaygı ve endişeden başka birşey vermez canım. Herşey olacağına varıyor bu hayatta. O halde niye bunlarla eziyet ediyorsun ki kendine geri dönemeyeceğin bir hayatı yaşıyorsun. Tat almaya bakmalısın senin değerin kaç çıkmıştı en başta ve nasıl artmıştı? Fikir olsun bizlere de canım.

Canım sonuç negatif, hiçbir ilerleme yada değişme ihtimali yok, bitti.. Kanamam başlar bir iki güne, tüm ilaçları kestik. Tüp bebek tedavim böylece son buldu.
Çok üzüldüm gerçekten ne denir ki ilk deneme miydi? Üzülme demek boş biliyorum ama hayat devam ediyor lütfen çok yıpratma kendini bir dahakine inşallah

Çok üzüldüm gerçekten ne denir ki ilk deneme miydi? Üzülme demek boş biliyorum ama hayat devam ediyor lütfen çok yıpratma kendini bir dahakine inşallah
Aslında değerim ilk düşük çıktığında anladım ben negatif olduğunu, o sebeple kendimi çok kandırmadım. Ne diyim bilmiyorum ki, zaten tekrar deneme imkanımız yok maddi olarak. Doktor görüşmeye çağırdı yarın için ama ben ne diyeceğini biliyorum; genetik bozukluk vardı embriyoda o yüzden tutmadı diyecek.. Herşey nasip. İnşallah sizler mutlu güzel ve hayırlı haberler alırsınız

Duydum canim normalde cuma gidecektim ama 2 gun once kanamam oldu acil doktora gittik kalp atisini oylelikle duydum estofemide kestik corasprinide
Estrofem i ve coraspini neden kesti doktorunuz? Bnm ilk transfer düşükle sonuçlandı ama o zaman da kanamam olmasına rağmen ikisini de kesmedi doktorum. Bunu hep merak etmisimdir. Çünkü kanama olunca çoğunluk kan sulandırıcı ilacı bırakmış??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…