• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

arkadaşlar merhaba
ilk denemem
3. gün embriyo lazer ile inceltilerek transfer yapıldı 19 aralıkta
bu gün 3. gün transfer sonrası

aşırı gazım var sancı yapıyor normal mi sizlerde yaşadınız mı ve bunun için ne yapmak gerek

arkadaşlar merhaba
ilk denemem
3. gün embriyo lazer ile inceltilerek transfer yapıldı 19 aralıkta
bu gün 3. gün transfer sonrası

aşırı gazım var sancı yapıyor normal mi sizlerde yaşadınız mı ve bunun için ne yapmak gerek
Ben transferin gecesi bildiğin ağladım canım gaz sancısından o kadar felaket kabız oldum sonra 4. Gün transferin lavman yaptılar bana öyle kötü oldum ama bak bebeğim benle 6 haftalık olduk bugün sakın korkma normal ayaklarına falan sıcak su torbası koy

Hayırlı olsun canım benim 9.gün 790 14.gün 3600 cıktı ikiz.
Inşallah gönlüne göre olur seninki🤲
Benimde 10.gun 372 12.gun 1298 cikti. Pskolojik olarak mi bilmiyorum sanki hep bir rahim kasma ve gidiklanma hissiyle zarar veriyomusum gibi geliyor. Geri cekilme kasilma gibi agri degilde. Kendi kendime zarar verme ihtimalim var mi acaba

Bana da doktor cuma dedi ama ben çars vereceğim bakalım 2 günde nasıl değişecek
Doktorun dediği günde yapsanız daha mı iyi olur acaba, hem sürekli kan vermekten delik deşik oluyoruz bide belki yine değer bizi tatmin etmezse üzülürüz. Gerçi sizinki yine benden iyi, benim çok düşük ya.

Doktorun dediği günde yapsanız daha mı iyi olur acaba, hem sürekli kan vermekten delik deşik oluyoruz bide belki yine değer bizi tatmin etmezse üzülürüz. Gerçi sizinki yine benden iyi, benim çok düşük ya.
Ben de bilemedim ama cumaya kadar beklemek te iyice gerecek sanki beni..dur bakalım yarin çıkan değere göre konuşalım bence artacak gibi geliyor 🙏

Ben de bilemedim ama cumaya kadar beklemek te iyice gerecek sanki beni..dur bakalım yarin çıkan değere göre konuşalım bence artacak gibi geliyor 🙏
Hadi bakalım o zaman peş peşe alalım hayırlı haberleri inşallah. Ben yarın kan verdiğimde sonucun 2 kat artmış olması gerekiyor, belki sonuç bu şekilde çıkarsa ümitlenebilirim

Back