Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hadi bakalım o zaman peş peşe alalım hayırlı haberleri inşallah. Ben yarın kan verdiğimde sonucun 2 kat artmış olması gerekiyor, belki sonuç bu şekilde çıkarsa ümitlenebilirim
İşte bence artacak.bazi kişilerde geç olabiliyormus rahme tutunma.bence durum ne biliyor musun değerimiz 100 olsa da neden 200 değil acaba diyecektik ve bu iki gün sonra artacak mı sorusu yine beynimizi yiyecekti..daha önce hiç hamilelik yasamayinca sanki hiç olmayacak hep aksilik olacak gibi de geliyor insana.ben de yok normal gitmez kesin artmaz diyorum içimden yani bak normalde senin 5.gun 12 gün sonrasında 100 çıksa ve artsa güzel diyeceksin 9.gunde bakınca düşük geliyor belki 2 gün sonra 50 4 gün sonra 120 fln olacak neden olmasın

Çok doğru yazmışsınız, inşallah dediğiniz gibi olur. Kafam öyle çok karışık ki.. Hele çok yüksek değeri olanları okudukça daha da kötü oluyorum. İnşallah düşündüğümüz gibi olur

Kizlar 6+2 olduk hala gaz problemim var sizlerde de varmi bazen agri bile yapiyo prolutex ignem vardi simdi birde prosgestan 200mg vajinal ilac eklendi daha da artti sanki

Yaa bendede 4 tane dondurulmus 6. Gun kaldi Bende geri oldugunu okudum simdi 5. Gun Iki tane kimyasal Yada dusuk ne oldugunu bilmiyoruz onunla sonuclandi o zaman 6. Gunler daha fena olmazmi

Merhaba canım. Benimde 1 Aralık transferim 2 adet 5.gun emrbiyosu benimde pozitif hayirlsii olsun gebeligin sağlıkla gelsin
Cok guzel sanada hayirli olsun insallah . Ilk doktor randevunuz ne zaman benim
Merkez ilk kan testinden 3 hafta sonraya gun verdi ama ben daha once gidip bebegimle tanismak istiyorum.Kese icin dogru zamanmi acaba? Transferden sonraki 20. Gundeyim .

Ayni durumu yasadim ilk defa aparati kullandim ve vaginanin icerisi cok sis oldugu icin sanirim zorlandi ve ilacin kondugu yer cok hafif pembeydi.Cok korktum agladim insallah zorlarken olmustur .Senin de insallah devam etmemistir ayni durum .Hemen panik olmamam gerek ama oyle zorluklarla geldiki bu mucizem korkmamak elde degil. Allahim hepimizinkini korusun.

Yaa bendede 4 tane dondurulmus 6. Gun kaldi Bende geri oldugunu okudum simdi 5. Gun Iki tane kimyasal Yada dusuk ne oldugunu bilmiyoruz onunla sonuclandi o zaman 6. Gunler daha fena olmazmi
Yok ya 6.gün blast oluyor işte. Biraz geriden geliyor ama bu illa ki problemli demek değil. Öyle olsa işleme almazlar canım. Geçmiş olsun nasılsın şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…