- 6 Nisan 2009
- 590
- 737
- 303
- 40
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.861
Doktor da artar merak etme dedi ama bakalım carsamba tekrar baktiracagimEvet canım, en iyisi 2 gün sonra baktırmam. Hem seni de rahatlatır.
Evet gunde 3 kere iciyorumArkadaşlar aranızda estrofem ilaç içen varmı
Aynen canım tansiyon daha tehlikeli doktor yazdıysa kullanDahiliye doktoru yazdi kadin dogum doktorunda yazabilir dedi arastirdim herkes kullanmis bu ilaci zaten mecbur kullanicam tansiyon ilactan daha tehlikeli ikiniz icinde dedi doktor
Değerin kaç çıktı canım son tahlilinde ne zaman bırakcaz bu ilaçı acaba kaç haftalık hamilesinEvet gunde 3 kere iciyorum
Ben transferin gecesi bildiğin ağladım canım gaz sancısından o kadar felaket kabız oldum sonra 4. Gün transferin lavman yaptılar bana öyle kötü oldum ama bak bebeğim benle 6 haftalık olduk bugün sakın korkma normal ayaklarına falan sıcak su torbası koyarkadaşlar merhaba
ilk denemem
3. gün embriyo lazer ile inceltilerek transfer yapıldı 19 aralıkta
bu gün 3. gün transfer sonrası
aşırı gazım var sancı yapıyor normal mi sizlerde yaşadınız mı ve bunun için ne yapmak gerek
Ne zaman bırakcaz acaba ya ben progestron iğnede kullanıyorumHemen hemen herkes kullanıyor. Yan etkisi de cabası.
Ben biraktim canim estrofemi 6+2 de kalp atisini duyuncaNe zaman bırakcaz acaba ya ben progestron iğnede kullanıyorum
Ben hala içiyorum günde iki adetArkadaşlar aranızda estrofem ilaç içen varmı
Benimde 10.gun 372 12.gun 1298 cikti. Pskolojik olarak mi bilmiyorum sanki hep bir rahim kasma ve gidiklanma hissiyle zarar veriyomusum gibi geliyor. Geri cekilme kasilma gibi agri degilde. Kendi kendime zarar verme ihtimalim var mi acabaHayırlı olsun canım benim 9.gün 790 14.gün 3600 cıktı ikiz.
Inşallah gönlüne göre olur seninki
Ben hala içiyorum günde iki adet
İnşallah bizim şansımız da tam olarak böyle döner, Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor derlerBak şimdi bunu okudum bir de 10. Gün 30 13. Gün 62 16. Gün 443 bu durumda umudumuzu kaybetmememiz gerekiyor
Evet ben de üzüldüm diye kızdım kendime şuanda var çünkü gebelik ikimizde de zarar vermeyelim sen de yarınki sonucu bana bildir olur mu?İnşallah bizim şansımız da tam olarak böyle döner, Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor derler
Transfer gunu haric 10.gününüzmu yoksa transfer gunuyle birliktemi acaba10. Gün canım
Tamamdır, sabah saatlerinde aynı merkezde vereceğim kanıEvet ben de üzüldüm diye kızdım kendime şuanda var çünkü gebelik ikimizde de zarar vermeyelim sen de yarınki sonucu bana bildir olur mu?
Bana da doktor cuma dedi ama ben çars vereceğim bakalım 2 günde nasıl değişecekTamamdır, sabah saatlerinde aynı merkezde vereceğim kanı
Sonucu yazacağım, siz de testi tekrarladığınızda yazın
Doktorun dediği günde yapsanız daha mı iyi olur acaba, hem sürekli kan vermekten delik deşik oluyoruz bide belki yine değer bizi tatmin etmezse üzülürüz. Gerçi sizinki yine benden iyi, benim çok düşük ya.Bana da doktor cuma dedi ama ben çars vereceğim bakalım 2 günde nasıl değişecek
Ben de bilemedim ama cumaya kadar beklemek te iyice gerecek sanki beni..dur bakalım yarin çıkan değere göre konuşalım bence artacak gibi geliyorDoktorun dediği günde yapsanız daha mı iyi olur acaba, hem sürekli kan vermekten delik deşik oluyoruz bide belki yine değer bizi tatmin etmezse üzülürüz. Gerçi sizinki yine benden iyi, benim çok düşük ya.
transfer günüyle ondu canımTransfer gunu haric 10.gününüzmu yoksa transfer gunuyle birliktemi acaba
Hadi bakalım o zaman peş peşe alalım hayırlı haberleri inşallah. Ben yarın kan verdiğimde sonucun 2 kat artmış olması gerekiyor, belki sonuç bu şekilde çıkarsa ümitlenebilirimBen de bilemedim ama cumaya kadar beklemek te iyice gerecek sanki beni..dur bakalım yarin çıkan değere göre konuşalım bence artacak gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?