- 6 Nisan 2009
- 590
- 737
- 303
- 40
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.841
Bak şimdi bunu okudum bir de 10. Gün 30 13. Gün 62 16. Gün 443 bu durumda umudumuzu kaybetmememiz gerekiyorBöyle düşük değerler için ya artarak gebelik devam ediyor diyorlar, yada kimyasal’a dönüyor diyorlar. Takmamak düşünmemek elde değil ki, psikolojim alt üst oldu bir günde hatta yarın bile hastaneye eşimin zoruyla gideceğim kan vermek için. Bakalım. ne nasibimizde var, Allah size de bana da isteyen ve bekleyen herkese güzel haberler almak nasip eder inşallah
Merhaba sonucunuz çıktı miKizlar kan verdim bekliyorum dua edin bana
Çıktı evet 50,87 çıktı.doktor da normal dedi tebrik etti 4 gün sonra tekrar kan ver dedi ama bana düşük geldi sevinemedim hatta uzuldum de üzülme dendikce de daha çok üzülüyorum kısmet artık cuma belli olacak gidişatMerhaba sonucunuz çıktı mi
Gözün aydın canım Allah devamını göstersin mükemmel artmışHanımlar merhaba Perşembe gunku12.gunu değerim 200 du bugun baktırdım 16. Gün 924 çıkmış sizce nasıl ? Dördüncü gün çift embriyoydu
Güzel olur Allah'ın izini ile artar insÇıktı evet 50,87 çıktı.doktor da normal dedi tebrik etti 4 gün sonra tekrar kan ver dedi ama bana düşük geldi sevinemedim hatta uzuldum de üzülme dendikce de daha çok üzülüyorum kısmet artık cuma belli olacak gidişat
Çok teşekkürler canım darısı hepimizin basinaGözün aydın canım Allah devamını göstersin mükemmel artmış
Önceki değerin kaçtı canım 2 katı attıysa sorun yokÇıktı evet 50,87 çıktı.doktor da normal dedi tebrik etti 4 gün sonra tekrar kan ver dedi ama bana düşük geldi sevinemedim hatta uzuldum de üzülme dendikce de daha çok üzülüyorum kısmet artık cuma belli olacak gidişat
Bu ilk kez baktırdım canım doktor 4 gün sonra tekrar baktır dedi ama Çarşamba tekrar baktirayim diyorum.2 günde mi 2 kat artması gerek?Önceki değerin kaçtı canım 2 katı attıysa sorun yok
Çok güzel canım sağlıkla gelsin bebişinKızlar tsh değerlerime baktırırken betahcg de istettim bugün ve transfer sonrası bugün 24. Günüm değerim 40174 olmuşhep korkuyodum acaba hala duruyormudur diye çünkü ultrasonum bu cuma bi tık daha rahatladım bide sağlıklı kese ve kalp atışı görürüm inşallah bekleyen bütün herkes pozitif görür inşallah
Aynen öyle 2 katı artarsa sorun yok demektirBu ilk kez baktırdım canım doktor 4 gün sonra tekrar baktır dedi ama Çarşamba tekrar baktirayim diyorum.2 günde mi 2 kat artması gerek?
Valla bazı ilaçları kullanabiliyorsun ben ilk gebeliğimde son dönemlerde tansiyonum yükselio die hep kullandım çocuğum da da sorun olmadı kadın doğum doktorun yazarsa sorun yok demektirKizlar 4 haftalik hamileyim tansiyon hastasiyim kullandigim ilaci birakmami soylediler bugun dahiliyeye gittim alfamet 250mg gunde 2 kere verdi kullanannl varmi icinizde krsinlikle kullan tansiyonunun haptan daha zarari var bebegine dedi kullanmaya basladim
Tek canımSonucunuz benimkine yakin cikmis acaba bebeğimiz tekmi ikizmi benimde 14.gün 2015 çıkmıştı
Evet canım, en iyisi 2 gün sonra baktırmam. Hem seni de rahatlatır.Bu ilk kez baktırdım canım doktor 4 gün sonra tekrar baktır dedi ama Çarşamba tekrar baktirayim diyorum.2 günde mi 2 kat artması gerek?
Dahiliye doktoru yazdi kadin dogum doktorunda yazabilir dedi arastirdim herkes kullanmis bu ilaci zaten mecbur kullanicam tansiyon ilactan daha tehlikeli ikiniz icinde dedi doktorValla bazı ilaçları kullanabiliyorsun ben ilk gebeliğimde son dönemlerde tansiyonum yükselio die hep kullandım çocuğum da da sorun olmadı kadın doğum doktorun yazarsa sorun yok demektir
Hemen hemen herkes kullanıyor. Yan etkisi de cabası.Arkadaşlar aranızda estrofem ilaç içen varmı
Hadi İnşallahAynen öyle 2 katı artarsa sorun yok demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?