Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bak şimdi bunu okudum bir de 10. Gün 30 13. Gün 62 16. Gün 443 bu durumda umudumuzu kaybetmememiz gerekiyor

Kızlar tsh değerlerime baktırırken betahcg de istettim bugün ve transfer sonrası bugün 24. Günüm değerim 40174 olmuş hep korkuyodum acaba hala duruyormudur diye çünkü ultrasonum bu cuma bi tık daha rahatladım bide sağlıklı kese ve kalp atışı görürüm inşallah bekleyen bütün herkes pozitif görür inşallah

Güzel olur Allah'ın izini ile artar ins

Çok güzel canım sağlıkla gelsin bebişin

Kizlar 4 haftalik hamileyim tansiyon hastasiyim kullandigim ilaci birakmami soylediler bugun dahiliyeye gittim alfamet 250mg gunde 2 kere verdi kullanannl varmi icinizde krsinlikle kullan tansiyonunun haptan daha zarari var bebegine dedi kullanmaya basladim

Valla bazı ilaçları kullanabiliyorsun ben ilk gebeliğimde son dönemlerde tansiyonum yükselio die hep kullandım çocuğum da da sorun olmadı kadın doğum doktorun yazarsa sorun yok demektir

Valla bazı ilaçları kullanabiliyorsun ben ilk gebeliğimde son dönemlerde tansiyonum yükselio die hep kullandım çocuğum da da sorun olmadı kadın doğum doktorun yazarsa sorun yok demektir
Dahiliye doktoru yazdi kadin dogum doktorunda yazabilir dedi arastirdim herkes kullanmis bu ilaci zaten mecbur kullanicam tansiyon ilactan daha tehlikeli ikiniz icinde dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…