- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi pembiss123
- #20.801
Amin sende sağlıkla kucağına al inşallah :)Ben bayadır bakamadım foruma bu kanama işi olunca. Hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin sende sağlıkla kucağına al inşallah :)Ben bayadır bakamadım foruma bu kanama işi olunca. Hayırlısı olsun
Bugün 6 günüm benimKizlar iyi akşamlar ya ben bu gece yine normal test yaptım negatifti. Cift embiryo sizce henüz idrara geçmeme durumu var mı
Sen de hep sitemdesin be canım. Ortaya yazarsan kaynarsın arada. Birilerinin yazısından alıntı yap yada etiketle. Eskazâ gördüm şuan seni. Herkes bildirimlerden takip yaptığı için genel olarak sayfaya bakılmıyor3. Kez yazdım bu soruyu ama kimse yine cevaplamıyor bu topikten anlaşılan bana fayda yok. Hayırlı haberler almanız dileğiyle.
Insallah canim saolSıkıntı yapma olmaz bişi
Olabilir baya yuksek sanki benimde 5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi yarin 10.gunum kan vericem bende merak icindeyim ikiside tuttumu die evde test yaptim ikinci cizgi ciktiKizlar dondurulmus 2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi 12.gun değerim 1000 14.gun 2015 cıktı ikiz olma ihtimali varmı değeri boyle yüksek olup tek olan varm
Senin kesildi mi ne durumdasın canımBenden de bi leke gelmiş inşallah yerleşmedir açık kahverengi korktum biraz
Kesildi şükürSenin kesildi mi ne durumdasın canım
canım günaydııın seve seve eklerim ♥pembiss123 canım yarın da kan testi vereyim de beni de ekle listeye ilk defa bir listeye hamiş olarak yazılıcam çok heyecanlı
Baya yüksek çıkmış ikiz olmak ihtimali vardır benceSonucunuz benimkine yakin cikmis acaba bebeğimiz tekmi ikizmi benimde 14.gün 2015 çıkmıştı
İnşallah canım hayırlıs haberler verKizlar kan verdim bekliyorum dua edin bana
Canım testi ne zmnn yaptınOlabilir baya yuksek sanki benimde 5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi yarin 10.gunum kan vericem bende merak icindeyim ikiside tuttumu die evde test yaptim ikinci cizgi cikti
İnşallah hayırlı haberler verirsinKizlar kan verdim bekliyorum dua edin bana
Bi sorun olacağını sanmıyorum canım ikinci deneme pgt icin bence erken.Kızlar merhaba, transferi olanlara hayırlı olsun inşallah. Ben de şu an 2. Transfer hazırlığındayim. İlk transfer tuttu ama düşükle sonuçlandı. Şimdi ikincisi için de pgt falan yapmadik direk transfer yapilacak, sizce bir sıkıntı olur mu? Kalitesi 4ab 5. Gün embriyosu
Canım naptın çıktı mı sonucun heyecanla hem seninkini hem kendiminkini bekliyorum bende yeni verdimKizlar kan verdim bekliyorum dua edin bana
Yok canım hala bekliyorum valla kalp krizi geçirmezsemCanım naptın çıktı mı sonucun heyecanla hem seninkini hem kendiminkini bekliyorum bende yeni verdim
Senin en azından varlığı belli inşallah çok çok güzel artmistir değerinCanım naptın çıktı mı sonucun heyecanla hem seninkini hem kendiminkini bekliyorum bende yeni verdim
Aman sakin ol bebişin sana sıkı sıkı tutundu hissediyorum ben çıkar çıkmaz haber ver bakYok canım hala bekliyorum valla kalp krizi geçirmezsem
Ah bi arttığını görsem bende hayırlısıyla İçim içimi yiyor rabbim hayırlısını versin tüm isteyenlereSenin en azından varlığı belli inşallah çok çok güzel artmistir değerin