• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

3. Kez yazdım bu soruyu ama kimse yine cevaplamıyor 😞 bu topikten anlaşılan bana fayda yok. Hayırlı haberler almanız dileğiyle.
Sen de hep sitemdesin be canım. Ortaya yazarsan kaynarsın arada. Birilerinin yazısından alıntı yap yada etiketle. Eskazâ gördüm şuan seni. Herkes bildirimlerden takip yaptığı için genel olarak sayfaya bakılmıyor 👍

Kizlar dondurulmus 2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi 12.gun değerim 1000 14.gun 2015 cıktı ikiz olma ihtimali varmı değeri boyle yüksek olup tek olan varm
Olabilir baya yuksek sanki benimde 5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi yarin 10.gunum kan vericem bende merak icindeyim ikiside tuttumu die evde test yaptim ikinci cizgi cikti

Kızlar merhaba, transferi olanlara hayırlı olsun inşallah. Ben de şu an 2. Transfer hazırlığındayim. İlk transfer tuttu ama düşükle sonuçlandı. Şimdi ikincisi için de pgt falan yapmadik direk transfer yapilacak, sizce bir sıkıntı olur mu? Kalitesi 4ab 5. Gün embriyosu
Bi sorun olacağını sanmıyorum canım ikinci deneme pgt icin bence erken.
Inşallah bu sağlıkla doğar hicbir şeye gerek kalmaz annesi🤲

Back