- 21 Nisan 2010
- 1.009
- 1.185
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.701
Amin inşallah. Çok zor ve yorucu bir süreç Rabbim kimseyi bu yolda hayal kırıklığına uğratmasın.Çok güzel haber bunlar canım inşallah darısı bize
Biz vajinal tablet kullanıyoruz. O şekilde jel ya da tablet vermedi mi ? Direkt iğne ile mi başladınız.Igne transferde basladilar. Düşük engellemek icin galiba önlem amaclı. 2 ay devam diyor hemsire.
Keseyi gordunuzmu acaba tekmi ikizmi bebeginizÇift embriyo 30 kasımda transfer olmuştum ben 5. Gün embriyosu
Muhteşem sonuçlar canımKizlar dondurulmus 2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi 12.gun değerim 1000 14.gun 2015 cıktı ikiz olma ihtimali varmı değeri boyle yüksek olup tek olan varmı ben tek olsun istiyorumda
Sağol cnm tesekkur ederim benim bitanede çocuğum var o yuzden ikizden biraz cekiniyorum yardim edecek kimsemde yok gönlüm tek den yana bide hamileligimde sıkıntılı geçiyor simdi bide cocugum var yaramamda ikiz gebelik daha riskli dMuhteşem sonuçlar canımhayırlı olsun sonuçta tutmuş şükür Allah meyi nasip ettiyse o olsun benimde 2transferim oldu salı günü sonucum için kan vereceğim ben ikisinede rağzıyım Allah herşeyin iyisini bilendir dua et Allah hayırlısını versin bacım sen şuan pozitifini düşün
Hayırlısı olsun canım inşallah Allah en güzelini nasip etsin yardım etsin mevlam sanaSağol cnm tesekkur ederim benim bitanede çocuğum var o yuzden ikizden biraz cekiniyorum yardim edecek kimsemde yok gönlüm tek den yana bide hamileligimde sıkıntılı geçiyor simdi bide cocugum var yaramamda ikiz gebelik daha riskli d
Canım her hangi belirti yaşadın mı sen bu 12günlük sürede benim belim ağrıyor ve adet sancım varmış gibi sancım var göğüslerimde hassasiyet var ma öyle el varamayacak kadar değil aceba sen Neler yaşadınSağol cnm tesekkur ederim benim bitanede çocuğum var o yuzden ikizden biraz cekiniyorum yardim edecek kimsemde yok gönlüm tek den yana bide hamileligimde sıkıntılı geçiyor simdi bide cocugum var yaramamda ikiz gebelik daha riskli d
Artar inşallah canım sıkma canını 12.güne tekrar baktırKızlar 6.gün değerim 16di 8.gün bugün 22 cıktıçok üzgünüm
Ara ara kasik agrisi oldu yerlesme kanaması felan olmadi bende belimdede bazen çok hafif ağrı hissettim birde gogus ucum cok karardi birdenCanım her hangi belirti yaşadın mı sen bu 12günlük sürede benim belim ağrıyor ve adet sancım varmış gibi sancım var göğüslerimde hassasiyet var ma öyle el varamayacak kadar değil aceba sen Neler yaşadın
Canim insallah artarKızlar 6.gün değerim 16di 8.gün bugün 22 cıktıçok üzgünüm
Kızlar ağlaya ağlaya bitap oldumCanim insallah artarHic sikma canini, böyle olup artan cok var
Gundr 3 kez fitil. Bir progestn igne birde kan sulandırıcı birlikte kullanıyorum.Biz vajinal tablet kullanıyoruz. O şekilde jel ya da tablet vermedi mi ? Direkt iğne ile mi başladınız.
Aglama, moral cok önemli! Biliyorum söylemesi kolay ama yinede daha birsey olmadiKızlar ağlaya ağlaya bitap oldum
ben çatlatma iğnesini çok yeni vurulmuşken transferim ertelendi ve ohss için kan tahlillerimi yaptırdım beta hcg 11 çıktı daha yeni iğne vurulmama rağmen. o yüzden 28.3 iğne etkisiyle değildir inşallah diye düşünüyorum bence moralini bozma hiç canım pazartesi çok daha yüksek sonuç alıcaksın umudubu kaybetme sakın çok emek veriyoruz moralin de yüksek olsunSonuç 28.3 çıktı. Ama çatlatma iğnesi vurduğum için bu iğnenin etkisi olabilir. 100 üstü çıksaydı iğne etkisi demezdim ama düşük çıktı ve muhtemelen de pazartesi de negatif çıkacak
6.gün kan bakmak için erken değil mi? Değerlerde Artış var aslında. Tekrar bakılacak mı BHcG? Bir de farklı bir yerde baktır istersen.Kızlar 6.gün değerim 16di 8.gün bugün 22 cıktıçok üzgünüm
No baby hepimiz bu acıyı yaşıyoruz. Ben de gunde 2 ampul kullanıyorum şimdiye kadar ağrı acı bir sey olmamıştı ama bugün iğneden sonra uyumuşum iğnenin yapıldığı tarafa yatmışım şu an çok pis bir ağrı var.Teşekürler doktor var dedi ama insann inanasi gelmiyor. Tek sıkıntı progestan igne. Uyutmuyor yatırmıyor. Damardan falan veremezler mi acaba
Evet çok erken keşke baktırmasaydım belki de yeni tutunmaya calisiyor ama oyle agladim ki zarar bile vermis olabilirim6.gün kan bakmak için erken değil mi? Değerlerde Artış var aslında. Tekrar bakılacak mı BHcG? Bir de farklı bir yerde baktır istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?