• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Arkadaşlar transferimin 9. Günü dün gece 1 damla çok açık sütlü kahve sarımsı akıntı gelmişti sabah kalkınca biraz daha fazla gelmiş hala aynı renk tuvalette peçeteye falan gelmiyor bişey ama iç çamaşırımda leke şeklinde duruyor korkuyorum sizce nedir kahverengiye kırmızıya dönermi
Canım benim bir tanıdıkta da aynı transfer günümüz dün kahve rengi lekesi olmuş doktor aramış oda kırmızıya dönerse sıkıntı yoksa normal demiş

Bende 6.gün baktirmistim 17 cıktı biliyorsunuz bugün 8.gün acaba baksak mi artışa yoksa 10.günü mü beklesem?

Arkadaşlar transferimin 9. Günü dün gece 1 damla çok açık sütlü kahve sarımsı akıntı gelmişti sabah kalkınca biraz daha fazla gelmiş hala aynı renk tuvalette peçeteye falan gelmiyor bişey ama iç çamaşırımda leke şeklinde duruyor korkuyorum sizce nedir kahverengiye kırmızıya dönermi
Merhaba aynı şey bende de oldu doktoruma sordum yerleşme olabilir endişe etme dedi.gunde bir kez üç gündür geliyor artmazsa çok ağrıyla gelmezse ve kırmızı değilse iyiye işaret görünüyor bu durum 🤗

Back