Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Evet çok erken keşke baktırmasaydım belki de yeni tutunmaya calisiyor ama oyle agladim ki zarar bile vermis olabilirim
Ah kuzum keşke az daha sabretseydin ama olan olmuş mümkün olduğunca kendini rahatlatmaya çalış iyi de olsa kötü de olsa artık olan oldu değil mi güçlü olmaya çalış elbette ki zor dualarım seninle rabbim korktuğun şeyi yaşatmasın

Inşallah Allah ol dedikten sonra olmayacak şey yok insallah

Kizlar dondurulmus 2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi 12.gun değerim 1000 14.gun 2015 cıktı ikiz olma ihtimali varmı değeri boyle yüksek olup tek olan varmı ben tek olsun istiyorumda
Hayırlı olsun canım benim 9.gün 790 14.gün 3600 cıktı ikiz.
Inşallah gönlüne göre olur seninki

Birdaha nezaman çağırdılar seni canım ben 9 haftalık Ken gidicem
Bugün gittim 10 gün sonra gel dedi bana. Bir yandan çok sık çağırıyor diyorum bir yandan hoşuma gidiyor bi tuhaf. Ben de 9.haftaya girmiş olcam aynı zamanda yaklaşık olarak.
Senin son kontrolün ne zamandı? Her şey yolunda inşallah

Desteğin için çok sağol canım ama bugün yine baktırdım 12.95 e düşmüş. Pazartesi de sıfırlanır herhalde.merkeze söyledim ilaçlara devam et pazartesiyi bekleyelim dediler. Boşu boşuna iğne vurulıyorum

üzüldüm canım hayırlısı demekki daha güzel bir zamanda gelecek inşallah bebeğin.. bir sonraki transfer çok güzel geçsin ve tutsun

Sizin nasıl oldu
Benim de kan da 12 çıktı. 10. Gün. Ama hala çatlatma iğnesinin etkisi var. Olmadığı kesin artık yani. İnşallah pozitifi görürsün. Üzülme sen erken yapmışsın. 12.güne kadar inşallah artar. Benim yarın test günüm zaten. Hcg bakarlarsa yazarım sana yine.

pembiss123 canım yarın da kan testi vereyim de beni de ekle listeye ilk defa bir listeye hamiş olarak yazılıcam çok heyecanlı

Eklentiler

• 833ABFC4-E953-405F-907F-B65AF61FDA11.jpeg
    39,4 KB · Görüntüleme: 39
Hayırlısı olsun ya. Insan üzülüyor burda farklı değerler görünce:/ doktorum da kızdı dün adam bildiğin. Senin şuan %40in üstünde artışın olmuş. Biz 10 ve 12.gün test yapin diye boşuna demiyoruz yoksa bizde biliriz 6.gün yapin demeyi şuan ağladığın her dakika rahmin kasıldı olana da zarar veriyorsun %60artis 10 ve 12.günde bakılır ilaçlarına devam et tekrar test yaptır dedi. 16 dan 22 ye artinca bilmiyorum pek bi umudum yok ama dun uyumadan once elimi karnıma koyup Kun fe yekun okudum. Ol desin ve olsun dedim. Beni bırakma nolur gitme dedim. Şu saatten sonra da zaten gidene de müdahale edemem ne gelirse Allahtan . Keske o derece aglamasaydim gozlerim hala acıyor. Esim de dun cok kizdi hemen pes ediyorsun savasmayi bilmiyorsun olmazsa bidaha deneriz ama ben sen buyuyene kadar bidaha denemem dedi bana o da lazım ama sen daha çok lazımsın kendini mahvediyorsun dedi N Nooram

Tamam bak ne güzel doktorunda güzel şeyler söylemiş. Eşin destek. Benim eşimde Allah razı olsun çok destek. O da üzülmeme çok üzülüyor. İnşallah hayırlı haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…