- 6 Nisan 2009
- 590
- 737
- 303
- 40
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.681
Evet aynı oranda bende de oluyor aynı agrilar ağrı gibi de değil de sancı gibiBenim bugün 11. Günüm günde en az 10-15 kere o adet sancısı gelip gidiyor canım çok normal bebişler sıkı sıkı tutunmaya çalışıyorlar heralde
Çok güzel canım masallahBen kanda baktirdim kizlar94,39 cikti
Amin canim BenimÇok güzel canım masallahdarısı basimiza
8 gun 62. 10. Gun 136 cıktı. Pzrtesi tekrar vericezMerhaba sonucunuz kac cıktı?
Gün gün artmış canım daha da artar inşallah8 gun 62. 10. Gun 136 cıktı. Pzrtesi tekrar vericez
Çok şükür gayet güzel artmış düşük cıktı 8.gün demissiniz ama benim 6.gün 17 cıktı onun için sizin sonucu sordum:)8 gun 62. 10. Gun 136 cıktı. Pzrtesi tekrar vericez
Doktorla görüştüm hem dün ki sonucumu söyledim hem de pazar günü yasak var diye pazartesi gitsem tekrar teste olur mu dedim o yüzden pazartesi tekrarlıcam kan testini canımİnşallah canım benim sen ne zaman kan vereceksin birdaha?
Maşallah artacak bence ay ne güzel hepimiz bebeleri yapıp pandemi bitince ortak bir yerlerde toplasak keşkeDoktorla görüştüm hem dün ki sonucumu söyledim hem de pazar günü yasak var diye pazartesi gitsem tekrar teste olur mu dedim o yüzden pazartesi tekrarlıcam kan testini canımSonuç içinde gayet güzel dedi hayırlısı bakalım pazartesi artışı da görürsek bi rahatlıcam
Teşekürler doktor var dedi ama insann inanasi gelmiyor. Tek sıkıntı progestan igne. Uyutmuyor yatırmıyor. Damardan falan veremezler mi acabaGün gün artmış canım daha da artar inşallah
Hayırlı olsun. İğne ne için.Teşekürler doktor var dedi ama insann inanasi gelmiyor. Tek sıkıntı progestan igne. Uyutmuyor yatırmıyor. Damardan falan veremezler mi acaba
Doktora düşük geldi galiba deger. Suanda artisa gore iyi gidiyor dedi. Sevinemedik birden sizinde artar insallah hayirli haberinizi alırızÇok şükür gayet güzel artmış düşük cıktı 8.gün demissiniz ama benim 6.gün 17 cıktı onun için sizin sonucu sordum:)
Igne transferde basladilar. Düşük engellemek icin galiba önlem amaclı. 2 ay devam diyor hemsire.Hayırlı olsun. İğne ne için.
Bence moralini bozma çokta kötü değil 2 gün sonra kesin ikiye katlanacaktırBenim de 28.3 çıktı. 9 gün sanırım olmadısenin iyi çıkmış canım gözün aydın
Bende iğneler den rahatsızım canım İnan hayırlısı ile bende pozitif görürüm inşallah dua edinTeşekürler doktor var dedi ama insann inanasi gelmiyor. Tek sıkıntı progestan igne. Uyutmuyor yatırmıyor. Damardan falan veremezler mi acaba
Çok güzel haber bunlar canım inşallah darısı bizeÇok şükür kızlar BHcG yükseldi. Bugün de kese muayenesi vardı. tüp bebek merkezindeki doktorum dış gebelik olabilir demişti,korkarak gittim bugün muayeneye. Neyseki her şey normal. İki hafta sonra inşallah kalp atışını da duyarız
Ah ne güzel olur hayal kurmak bedava kuralım vallaMaşallah artacak bence ay ne güzel hepimiz bebeleri yapıp pandemi bitince ortak bir yerlerde toplasak keşkeerken ama hayalimizi kuralım gerçek olsun
Canım hadi gözün aydın artarak devam etsin inşallahBen kanda baktirdim kizlar94,39 cikti
Amin insallah canimCanım hadi gözün aydın artarak devam etsin inşallah
İnşallah canım en hayirli zamanda sağlıkla gelsin yavrun inşallahCevabın için çok teşekkür ederim canımBende bunu düşünmeye başladım, direkt yaptıralım, biraz da sperm donduralim sonra ameliyat inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?