Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

İnşallah canım benim sen ne zaman kan vereceksin birdaha?
Doktorla görüştüm hem dün ki sonucumu söyledim hem de pazar günü yasak var diye pazartesi gitsem tekrar teste olur mu dedim o yüzden pazartesi tekrarlıcam kan testini canım Sonuç içinde gayet güzel dedi hayırlısı bakalım pazartesi artışı da görürsek bi rahatlıcam

Maşallah artacak bence ay ne güzel hepimiz bebeleri yapıp pandemi bitince ortak bir yerlerde toplasak keşke erken ama hayalimizi kuralım gerçek olsun

Çok şükür kızlar BHcG yükseldi. Bugün de kese muayenesi vardı. tüp bebek merkezindeki doktorum dış gebelik olabilir demişti,korkarak gittim bugün muayeneye. Neyseki her şey normal. İki hafta sonra inşallah kalp atışını da duyarız

Çok güzel haber bunlar canım inşallah darısı bize

Cevabın için çok teşekkür ederim canım Bende bunu düşünmeye başladım, direkt yaptıralım, biraz da sperm donduralim sonra ameliyat inşallah
İnşallah canım en hayirli zamanda sağlıkla gelsin yavrun inşallahBuarada eşine keçiboynuzu pekmezi ve balpolen arısütü karışımı mutlaka hergun bir kaşık yesin her sabah aç karnına 1 gün pekmez 1 gun balpolenarısütü saraçoğlundan alabilirsin faydasını görüceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…