- 15 Nisan 2020
- 147
- 81
- 18
- 39
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.661
Canım ben sabah test yaptım dayanamadım ve negatif çıktı öyle uzgumum ki sen yapma aslaAyy evet beni çok tembihledi evde test yapma diyevalla öyle böyle geçti yaa baksana chma günü bitti bile. Hemen geçsin allahım şu günler yaa
Umarım öyledir canım iki gün sonra erken gebelikle denerim olmazsa kan veririmGec tutunmada olabiliyor embryonun kalitesi vucudun hormonlarin vesayre.. birde testlerin skt oluyor onada dikkat etmeliyiz 5. Gununse belki bi iki gun sonra tekrar dene dayanamiyorsan yoksa direk kan aldir canim
Hemen uzme kendini Allahin mucizelerine inanmak lazimCanım ben sabah test yaptım dayanamadım ve negatif çıktı öyle uzgumum ki sen yapma asla
Kötü düşünme canım bilemezsin inşallah bir anda artarSonuç 28.3 çıktı. Ama çatlatma iğnesi vurduğum için bu iğnenin etkisi olabilir. 100 üstü çıksaydı iğne etkisi demezdim ama düşük çıktı ve muhtemelen de pazartesi de negatif çıkacak
Ya gözün Aydın canım sağlıkla gelişsin bebişinBen kanda baktirdim kizlar94,39 cikti
Öyle canjm yaa sizde benim için dua edin lütfen inşallah vardır da şimdi henüz belli değildirHemen uzme kendini Allahin mucizelerine inanmak lazim
Gozun aydin canım benimmm sağlıkla devam etsin bebisler yasakta nasıl gittin kızBen kanda baktirdim kizlar94,39 cikti
Canım benim bir tanıdıkta da aynı transfer günümüz dün kahve rengi lekesi olmuş doktor aramış oda kırmızıya dönerse sıkıntı yoksa normal demişArkadaşlar transferimin 9. Günü dün gece 1 damla çok açık sütlü kahve sarımsı akıntı gelmişti sabah kalkınca biraz daha fazla gelmiş hala aynı renk tuvalette peçeteye falan gelmiyor bişey ama iç çamaşırımda leke şeklinde duruyor korkuyorum sizce nedir kahverengiye kırmızıya dönermi
Gozun aydin canım benimmm sağlıkla devam etsin bebisler yasakta nasıl gittin kız
Merhaba sonucunuz kac cıktı?Bense kan verdim bekliyorum. Vakit geçmiyor
Aaa Sen devamlı mi ordasinnn:)Sagol canimnorvecte yasak yok
Transferin 7.günü7 gun canim, sen ne zaman catlama ignesini vurdun?
10 u bekle bence moralin bozulmasın. Ben dünden beri artık bitti gözüyle bakıyorumBende 6.gün baktirmistim 17 cıktı biliyorsunuz bugün 8.gün acaba baksak mi artışa yoksa 10.günü mü beklesem?
Nasıl geldi ki sonuclariniz?10 u bekle bence moralin bozulmasın. Ben dünden beri artık bitti gözüyle bakıyorum
Dualarim seninle canim umarim positifi gorursunOyle
Öyle canjm yaa sizde benim için dua edin lütfen inşallah vardır da şimdi henüz belli değildir
İnşallah canım benim sen ne zaman kan vereceksin birdaha?Evet canım gayet belli bebişin oradapazartesi haberini bekliyorum kesinlikle
Merhaba aynı şey bende de oldu doktoruma sordum yerleşme olabilir endişe etme dedi.gunde bir kez üç gündür geliyor artmazsa çok ağrıyla gelmezse ve kırmızı değilse iyiye işaret görünüyor bu durumArkadaşlar transferimin 9. Günü dün gece 1 damla çok açık sütlü kahve sarımsı akıntı gelmişti sabah kalkınca biraz daha fazla gelmiş hala aynı renk tuvalette peçeteye falan gelmiyor bişey ama iç çamaşırımda leke şeklinde duruyor korkuyorum sizce nedir kahverengiye kırmızıya dönermi
İnşallah canımDualarim seninle canim umarim positifi gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?