Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Benim de özellikle dün başladı sanki adet olacakmışım gibi. Bugün 10.gün.pazartesi test günüm
Bende aynı durumdayım canım valla 9günüm benimde arkadaşlar hevesleniyorum yapsam mı test diye ama sonra vazgeçiyorum arada adet sancısı geliyor gidiyor

Bende aynı durumdayım canım valla 9günüm benimde arkadaşlar hevesleniyorum yapsam mı test diye ama sonra vazgeçiyorum arada adet sancısı geliyor gidiyor
Dayanabiliyorsan yapma. Ben dün kan verdim. Moralim alt üst oldu. İğne etkisi mi gerçek değer mi bilmiyorum.şimdi zaman hiç geçmiyor.

Arkadaşlar transferimin 9. Günü dün gece 1 damla çok açık sütlü kahve sarımsı akıntı gelmişti sabah kalkınca biraz daha fazla gelmiş hala aynı renk tuvalette peçeteye falan gelmiyor bişey ama iç çamaşırımda leke şeklinde duruyor korkuyorum sizce nedir kahverengiye kırmızıya dönermi

Neden canım ne oldu nasıl çıktı sonuç peki ben günü bekleyeceğim o an öğreneyim en azından
Sonuç 28.3 çıktı. Ama çatlatma iğnesi vurduğum için bu iğnenin etkisi olabilir. 100 üstü çıksaydı iğne etkisi demezdim ama düşük çıktı ve muhtemelen de pazartesi de negatif çıkacak

Bu bebisinin tutunma kanamasi olabilir baciko eski kan dglmi

Yaptım canım ya, sabah yaptim hiçbir çizgi çıkmadı çok moralim bozuldu çıkmama ihtimali olur mu sence? Ama erken gebelik testi ile değil normalle yaptım olsa yine çıkardı demi az da olsa
Gec tutunmada olabiliyor embryonun kalitesi vucudun hormonlarin vesayre.. birde testlerin skt oluyor onada dikkat etmeliyiz 5. Gununse belki bi iki gun sonra tekrar dene dayanamiyorsan yoksa direk kan aldir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…