- 18 Ocak 2019
- 1.923
- 3.382
- 133
- 26
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.641
Ayyy kurban olurum ben o minigeee erkenden belirtmiş kendini baya bi koyulukla hemde ayyy şükürler olsun kuzum yaaaCevap bekliyoruuumgörunuyor mu? Bu hemen cikti
Kizzzz perşembe ki yazını bile yeni görüyorum beee hiçbişeyden haberm yok:) senin çok belliiii ikiz hissediyorum ben seninkini bence 2si de tuttu hatta 3 mu transfer ettirmistin bence 3uide tuttuCevaplarinizi bekliyorum
Bende aynı durumdayım canım valla 9günüm benimde arkadaşlar hevesleniyorum yapsam mı test diye ama sonra vazgeçiyorum arada adet sancısı geliyor gidiyorBenim de özellikle dün başladı sanki adet olacakmışım gibi. Bugün 10.gün.pazartesi test günüm
Dayanabiliyorsan yapma. Ben dün kan verdim. Moralim alt üst oldu. İğne etkisi mi gerçek değer mi bilmiyorum.şimdi zaman hiç geçmiyor.Bende aynı durumdayım canım valla 9günüm benimde arkadaşlar hevesleniyorum yapsam mı test diye ama sonra vazgeçiyorum arada adet sancısı geliyor gidiyor
Hahah evet canim, bugun bir kan tahlili vermeyi dusunuyorummmKizzzz perşembe ki yazını bile yeni görüyorum beee hiçbişeyden haberm yok:) senin çok belliiii ikiz hissediyorum ben seninkini bence 2si de tuttu hatta 3 mu transfer ettirmistin bence 3uide tuttu
Hadi hayırlısı 7.günün dimiHahah evet canim, bugun bir kan tahlili vermeyi dusunuyorummm
Neden canım ne oldu nasıl çıktı sonuç peki ben günü bekleyeceğim o an öğreneyim en azındanDayanabiliyorsan yapma. Ben dün kan verdim. Moralim alt üst oldu. İğne etkisi mi gerçek değer mi bilmiyorum.şimdi zaman hiç geçmiyor.
Evet canım gayet belli bebişin oradaCanım bak bu sabahki tekrarı bu şekilde.belirginlesiyor sanki çok heyecanliii
Benim bugün 11. Günüm günde en az 10-15 kere o adet sancısı gelip gidiyor canım çok normal bebişler sıkı sıkı tutunmaya çalışıyorlar heraldeGünaydın kızlar. Pozitifi gören arkadaşlarım adet olacakmış gibi belirtilerini oldu mu?
Sonuç 28.3 çıktı. Ama çatlatma iğnesi vurduğum için bu iğnenin etkisi olabilir. 100 üstü çıksaydı iğne etkisi demezdim ama düşük çıktı ve muhtemelen de pazartesi de negatif çıkacakNeden canım ne oldu nasıl çıktı sonuç peki ben günü bekleyeceğim o an öğreneyim en azından
Kaçıncı gün canım? Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahBen kanda baktirdim kizlar94,39 cikti
7 gun canim, sen ne zaman catlama ignesini vurdun?Kaçıncı gün canım? Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Bu bebisinin tutunma kanamasi olabilir baciko eski kan dglmiArkadaşlar transferimin 9. Günü dün gece 1 damla çok açık sütlü kahve sarımsı akıntı gelmişti sabah kalkınca biraz daha fazla gelmiş hala aynı renk tuvalette peçeteye falan gelmiyor bişey ama iç çamaşırımda leke şeklinde duruyor korkuyorum sizce nedir kahverengiye kırmızıya dönermi
Bende hala var 7 haftalik olacamGünaydın kızlar. Pozitifi gören arkadaşlarım adet olacakmış gibi belirtilerini oldu mu?
Yaptım canım ya, sabah yaptim hiçbir çizgi çıkmadı çok moralim bozulduInsallah canim, 5 gun bende biraz daha silikti
Gec tutunmada olabiliyor embryonun kalitesi vucudun hormonlarin vesayre.. birde testlerin skt oluyor onada dikkat etmeliyiz 5. Gununse belki bi iki gun sonra tekrar dene dayanamiyorsan yoksa direk kan aldir canimYaptım canım ya, sabah yaptim hiçbir çizgi çıkmadı çok moralim bozulduçıkmama ihtimali olur mu sence? Ama erken gebelik testi ile değil normalle yaptım olsa yine çıkardı demi az da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?