- 15 Nisan 2020
- 147
- 81
- 18
- 39
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.621
Doguralim bacikoooKız valla ben kesin seninle aynı gün doğurucamöyle hissediyorum
Abooowww ucuz direkkCevap bekliyoruuumgörunuyor mu? Bu hemen cikti
Aynen valla hahaha gozumuzu yumuyoduk nerdeyse gorecez diyeOooo çok belli canım görünüyorum ne demek biz burda nereleri görmeye çalıştıkkaçıncı günün
Ayy sagol canimAbooowww ucuz direkkhadi gozun aydin bebis
Valla ucuz olursa zorlugu var tabi ama cok da guzel yonleri var birdaha cocuk dusunmessinAyy sagol canimeger ucuzse way halime, allah yardimcim olsun hahaha
Canim galiba sabah ilk idrarla daha iyi galiba, bende her sabah yapmicam diyorum - aksam oluyor dayanamiyor yapiyorum hhhhSon sorupeki ben sabah mi yapsam akşamı mi beklesem daha net çıkar canım
Transfere girdimde esim bana 3 tane koysunlar, Kabul et söyledi - ben 2 tane yeter diyordum, oda bana dedi ki eger 3 tane koyarsan evde her isi ben yapicamValla ucuz olursa zorlugu var tabi ama cok da guzel yonleri var birdaha cocuk dusunmessin
Abooowwww mashaAllah enisteyeTransfere girdimde esim bana 3 tane koysunlar, Kabul et söyledi - ben 2 tane yeter diyordum, oda bana dedi ki eger 3 tane koyarsan evde her isi ben yapicamkandirdi beni tabi hhh hayirlisi
Öyle canimAbooowwww mashaAllah enisteyeama o is pek oyle olmuyo bacikoo nobetleserek olacak artik yeterki saglikli olsunlarda 1 2 3 hic onemli dgl
şuan çok pis gaza geldimCanim galiba sabah ilk idrarla daha iyi galiba, bende her sabah yapmicam diyorum - aksam oluyor dayanamiyor yapiyorum hhhh
Bence önce tüp bebek yapın benim arkadaşımın eşindede vardı doktor varikosel sonrası riske atmayalım önce tüp bebek yapalım inşallah bi yavrunuz olsun sonra ameliyat edelim belki ikincisi dogal yolla olur dedi..Tüp bebek yaptilar çok şükür tuttu 3 yasinda bir oglu var fakat tüp bebekten sonra yapilan varikosel ameliyatindan sonra hiç spermi kalmamıştı..Herkeste boyle olucak degil tabiki bazenki ilk bebegi tup yapiyolar ameliyattan sonra ikincisi dogal yolla oluyo bu sekilde olanda var tabiki..Ama benim arkadaşim yaşadıği için anlatmak istedim..Ya zaten tüp bebekte okadar detaya gerek yok bir sperm bir yumurta yeter oyuzden hızınınin sayinin bir onemi yok ama doğal yolla hamile kalınmak isteniyorsa tabiki hızda sayıda çok önemli..Bence direk tüp yaptır.Kızlar dün bizde hastanedeydik. Eşimde gene varikosel çıktı4 yıl önce ameliyat olmuştu, tekrarlamis. Ama sayımız 200 bin olduğu için varikosel ameliyatından sonra sperm sayısı sifirlanabilir dedi urolog. O yüzden şimdi takviye alıyor 2 ay sonra tekrar sperm testi verıcek, eğer hareket biraz attıysa tup bebek yoksa sperm dondurma ve ameliyat olucak. Sımdı bir kaç haber okudum, uzmanlar mutlaka önce varikosel ameliyatı sonra tup bebek diyor. Sizin bu konuda fikriniz var mı, yani tup bebek yapalım mı önce ameliyat mı olalım
Insallah canim, 5 gun bende biraz daha siliktişuan çok pis gaza geldimyarın sabah bakacağım çift koyduk biz umarım çıkar
Canım bak bu sabahki tekrarı bu şekilde.belirginlesiyor sanki çok heyecanliiiSana öyle geliyor canım bariz belli oluyor seninki de ben eminim senden görürsün
Cevabın için çok teşekkür ederim canımBence önce tüp bebek yapın benim arkadaşımın eşindede vardı doktor varikosel sonrası riske atmayalım önce tüp bebek yapalım inşallah bi yavrunuz olsun sonra ameliyat edelim belki ikincisi dogal yolla olur dedi..Tüp bebek yaptilar çok şükür tuttu 3 yasinda bir oglu var fakat tüp bebekten sonra yapilan varikosel ameliyatindan sonra hiç spermi kalmamıştı..Herkeste boyle olucak degil tabiki bazenki ilk bebegi tup yapiyolar ameliyattan sonra ikincisi dogal yolla oluyo bu sekilde olanda var tabiki..Ama benim arkadaşim yaşadıği için anlatmak istedim..Ya zaten tüp bebekte okadar detaya gerek yok bir sperm bir yumurta yeter oyuzden hızınınin sayinin bir onemi yok ama doğal yolla hamile kalınmak isteniyorsa tabiki hızda sayıda çok önemli..Bence direk tüp yaptır.
Ben daha doktor yaninda positiv görmedim, ama adet sancisi gelip gidiyo bende! Bir 10-15 saniye oluyor, sonra birakiyorGünaydın kızlar. Pozitifi gören arkadaşlarım adet olacakmış gibi belirtilerini oldu mu?
Benim de özellikle dün başladı sanki adet olacakmışım gibi. Bugün 10.gün.pazartesi test günümBen daha doktor yaninda positiv görmedim, ama adet sancisi gelip gidiyo bende! Bir 10-15 saniye oluyor, sonra birakiyor
Hayirli haberlerini bekliyoruz canimBenim de özellikle dün başladı sanki adet olacakmışım gibi. Bugün 10.gün.pazartesi test günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?