- 25 Şubat 2016
- 188
- 153
- 103
- 30
- Konu Sahibi pembiss123
- #20.581
Ay hadi yap merak ettim bndeBen yine bir test yapsamm mi acabaa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi yap merak ettim bndeBen yine bir test yapsamm mi acabaa?
Tamam, biraz beklicem! Idrar biriktiriyorumAy hadi yap merak ettim bnde
Tamam, biraz beklicem! Idrar biriktiriyorum
Prednolu sabah mi içtiniz akşam mi bende yeni opu oldumda bugünBende transferden önce prednol kullandım o da baskılayıcı
Sabah içmiştimPrednolu sabah mi içtiniz akşam mi bende yeni opu oldumda bugün
Benim bugün oldu opu içsem mi yarın mi başlasam bilemedim.Sabah içmiştim
Hemşire veya doktora sorman daha doğru olur canım belki bugün başlaman gerekiyordur. Herkesin tedavi süreci farklı oluyor sonuçtaBenim bugün oldu opu içsem mi yarın mi başlasam bilemedim.
Bugün gideceğim akşam 7 de randevum var
Gördun mu kesenı canımm
Evet canım gördüm bebekte oluşmuş şükür haftaya kalp atışı için çağırdıGördun mu kesenı canımm
Ayyy maşallah canım benım rabbim devamını getirsin inşallah çok sevindim çokEvet canım gördüm bebekte oluşmuş şükür haftaya kalp atışı için çağırdı
İnşallah canım sağol inşallah darısı sanaAyyy maşallah canım benım rabbim devamını getirsin inşallah çok sevindim çok
Benim 8. Gün 227 çıkmıştıKızlar 9.gün test yaptıran var mı? Kaç çıkmıştı değerleriniz?
Ay canım sus sus öle deme ben oğluma hamileyken 9 ay çok uzun yaaa diyip diyip durdum çocuk 7.5 aylık doğdu şükür bişi olmadı. O yüzden büyük konuşmak gibi oluyor daha da bişi demiyorumBen ikisine de dayanamadım idrar 5.gün kan 9.gün yaptım
Inşallah bebekleri 9 ay icerde tutabilirim
Kız valla ben kesin seninle aynı gün doğurucam öyle hissediyorumBu gruba yazdimmi bilmiyorum ama arkadaslar bugun bebisimizin kalbini gorduk pit pit atiyordu.. Esimde bende cok garip hissettik kendimizi delirmis gibiydik adeta.. kalbi atan bir bebegimiz vardi ekranda bu cok degisik bir duyguymus.. Allahim burdaki heyecanli anne adaylarina da bu duyguyu yasatsin valla hepiniz icin dilerim sagliklica yavrulariniza kavusasiniz Allah Ol derse Oluyormus kizlar sakin umudunuzu yitirmeyin birde ben gibi kafayi bozmayin yok su belirti bu belirti dun gece bomboa hissettim agladim uzuntuden bosunaymis o sizinledir olucaktir inshaAllah dogru zamani bekleyin Tum annelere gelsin
Teşekkür ederim. Maşallah siz hamilesiniz heralde neleere dikkat ettiniz opu sonrası transfer sonrasıHemşire veya doktora sorman daha doğru olur canım belki bugün başlaman gerekiyordur. Herkesin tedavi süreci farklı oluyor sonuçta
Varrr hayırlı olsun inşallahCevap bekliyoruuum görunuyor mu? Bu hemen cikti
Ayy insallah canim, ama daha biraz erken de aslindaVarrr hayırlı olsun inşallah
Maşallah görünütor görünmrzmi annesiiiCevap bekliyoruuum görunuyor mu? Bu hemen cikti