- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.541
Bence bunu demek için çok erken canım ikiye katlarsa bi sorun olmayacak ki pazar günü bi kan daha ver o zaman belli olur hayırlısıylaSağolun kızlar ama benim tedavide çatlatma iğnesi de var dondurulmuş olmasına rağmen. Eğer çatlatma iğnesi olmadan bu değer çıkmış olsaydı biraz sevinirdim.ama bu çıkan 28.3 te iğnenin etkisi bence. Ve olmadı gözüyle bakıyorum artık
Amin canım amin sen pazartesi mi baktırcaksın haberini bekliyorumbence gayet iyi çıkmış 10. gün için ayy darısı başıma
Valla öyle gaza getiriyorsunuz ki beni zor dayanıyorum ama evet pzt gidip baktıracağım hala kararlıyım. Hem kafamda soru işareti kalmaz en azından erken gebelik testinde net çıktı elbet birşey var diye düşünüyorum bakalım herşey yolundaysa zaten pzt yüksek bir değer görmeliyim sanırımAmin canım amin sen pazartesi mi baktırcaksın haberini bekliyorum
Evet canım en iyisini yapıyorsun valla ben heyecanıma yenik düşüp 10. Gün baktım ama şükürler olsun sonuç güzel gibi En azından biraz rahatladımValla öyle gaza getiriyorsunuz ki beni zor dayanıyorum ama evet pzt gidip baktıracağım hala kararlıyım. Hem kafamda soru işareti kalmaz en azından erken gebelik testinde net çıktı elbet birşey var diye düşünüyorum bakalım herşey yolundaysa zaten pzt yüksek bir değer görmeliyim sanırım
İnşallah yüksek çıkar da gerisini o ne derse onu yapacağım artık :) bence değerin 3. gün embriyosu ile 10. gün için gayet iyi artacağından da eminim ben dualarım seninleEvet canım en iyisini yapıyorsun valla ben heyecanıma yenik düşüp 10. Gün baktım ama şükürler olsun sonuç güzel gibi En azından biraz rahatladımSenin pazartesi sonucun güzel çıkınca tekrarını istemez belki doktor yeterli görür
Inşallah artar ya akışına bıraktımDuramadin yaptirdin demisimdi artacakmi diye kendini heba etme sakin daha cok erken artacak insaallah asil degerin 10.gunden sonra belli olur strese sokma kendini sakin
İnşallah öyle olur canım allah razı olsun benim dualarımda seninle çok güzel haberler alacaksın inşallahİnşallah yüksek çıkar da gerisini o ne derse onu yapacağım artık :) bence değerin 3. gün embriyosu ile 10. gün için gayet iyi artacağından da eminim ben dualarım seninle
Hayırlı olsun kat kat artsın inşallah canımKızlaaarr sonucum çıktı 71,75nasıl sizce 3.gün embriyosu 10.gün sonucu için iyi mi bayılıcam heyecandan
Iyi yapmissin insalalh guzelce artarak gelir canim bende idrarda dayanamamistim ama kani 12.gun vermistimInşallah artar ya akışına bıraktımyok duramadım öyle böyle değil dün eşimin basını yedim (güya cuma gunu gidip ogrenip ona surpriz yapacaktim) o pazar günü öğrenicez diye biliyordu. Ben 1 gün bile bekleyemedm bozdum sürpriz olayını gittik öğrendik
Sabret canım güzel sonuç olacak hissediyorumInşallah artar ya akışına bıraktımyok duramadım öyle böyle değil dün eşimin basını yedim (güya cuma gunu gidip ogrenip ona surpriz yapacaktim) o pazar günü öğrenicez diye biliyordu. Ben 1 gün bile bekleyemedm bozdum sürpriz olayını gittik öğrendik
Ben ikisine de dayanamadım idrar 5.gün kan 9.gün yaptımIyi yapmissin insalalh guzelce artarak gelir canim bende idrarda dayanamamistim ama kani 12.gun vermistim
10. Gün kaç çıktı canımBenim 134 çıkmıştı 8. Gün
Ben ikisine de dayanamadım idrar 5.gün kan 9.gün yaptım
Inşallah bebekleri 9 ay icerde tutabilirim
İnşallah öyle olur canım allah razı olsun benim dualarımda seninle çok güzel haberler alacaksın inşallah
394 çıkmıştı canım10. Gün kaç çıktı canım
Sana öyle geliyor canım bariz belli oluyor seninki de ben eminim senden görürsünİnşallah öyle olur canım ya ama benim test seninkine göre çok daha silik görünüyor halen banakısmet artık
Amin canım inşallah allah razı olsunHayırlı olsun kat kat artsın inşallah canım
Ya benım 8. Gün 134 10.gün 259 çıktı çok mu düşük acaba394 çıkmıştı canım
Bence düşük değil artıyo değer sonucta iki gün sonra bir daha verin stresten uzak durunYa benım 8. Gün 134 10.gün 259 çıktı çok mu düşük acaba
Of valla kolay olsaBence düşük değil artıyo değer sonucta iki gün sonra bir daha verin stresten uzak durun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?