- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.521
Benim de 28.3 çıktı. 9 gün sanırım olmadıKızlaaarr sonucum çıktı 71,75nasıl sizce 3.gün embriyosu 10.gün sonucu için iyi mi bayılıcam heyecandan
Hayirli olsun. Doktorunuz ne dediKızlaaarr sonucum çıktı 71,75nasıl sizce 3.gün embriyosu 10.gün sonucu için iyi mi bayılıcam heyecandan
Doktoruna sordun mu canım çok kötü bi değer bence yükselirse bi sorun yok demektirBenim de 28.3 çıktı. 9 gün sanırım olmadısenin iyi çıkmış canım gözün aydın
Muhtemelen 2gun sonraki artışa bakacaklar. olmustur insallah. 3. Gun embriyosuna 12 gun tahlil verdiyorlarBenim de 28.3 çıktı. 9 gün sanırım olmadısenin iyi çıkmış canım gözün aydın
Allah razı olsunHayirli olsun. Doktorunuz ne dedi
Benim de 10. Gün 28.6 çıktı 12. Gün 38.1 çıktı doktorum endişelenme hamilesin dedi geç döllenme olur dedi bugün akşam tekrar test yaptıracağım .Bide 3. Gün embriyosu düşük çıkması normal. önemli olan değerin iki gün sonra %60 artması gerekiyor moralini bozma iki gün sonra tekrar etBenim de 28.3 çıktı. 9 gün sanırım olmadısenin iyi çıkmış canım gözün aydın
10. Gün değerini kabul etmedi doktorum 3. Gün embriyosu 12. Gün basla takibe dedi iki gün arayla test yap dediBenim de 10. Gün 28.6 çıktı 12. Gün 38.1 çıktı doktorum endişelenme hamilesin dedi geç döllenme olur dedi bugün akşam tekrar test yaptıracağım .Bide 3. Gün embriyosu düşük çıkması normal. önemli olan değerin iki gün sonra %60 artması gerekiyor moralini bozma iki gün sonra tekrar et
Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınızaKızlaaarr sonucum çıktı 71,75nasıl sizce 3.gün embriyosu 10.gün sonucu için iyi mi bayılıcam heyecandan
Hayırlı olsun canım guzel tabiki artarak ilerler insKızlaaarr sonucum çıktı 71,75nasıl sizce 3.gün embriyosu 10.gün sonucu için iyi mi bayılıcam heyecandan
Bence olmuştur 5 den sonrası hamile sayılıyor erken test yaptırmışsiniz onunla alakalı olabilir iki gün sonra yine baktiridik artıp artmadigina dairAllah razı olsunHenüz söylemedim Doktoruma pazar günü testi tekrarladığımda bahsedicem bugün yaptırdığım testten 12. Günden önce yaptırma demişti çünkü
Çatlıcam kız kaç çıktı sonuç? O kadar enerji yolladım yavaş mı çalışıyor bunlarKader ortağı sayılırız valla yolla canım yollainşallah ikimizinde pozitif olacak inanıyorum
bence gayet iyi çıkmış 10. gün için ayy darısı başımaAllah razı olsunHenüz söylemedim Doktoruma pazar günü testi tekrarladığımda bahsedicem bugün yaptırdığım testten 12. Günden önce yaptırma demişti çünkü
Bence 9. gün erken biraz belki de o yüzden düşüktür biraz artacaktır bence hemen olmadı demeBenim de 28.3 çıktı. 9 gün sanırım olmadısenin iyi çıkmış canım gözün aydın
Benim 134 çıkmıştı 8. GünKızlar 9.gün test yaptıran var mı? Kaç çıkmıştı değerleriniz?
Canını sıkma bence değer önemli değil ki katlaması önemliSağolun kızlar ama benim tedavide çatlatma iğnesi de var dondurulmuş olmasına rağmen. Eğer çatlatma iğnesi olmadan bu değer çıkmış olsaydı biraz sevinirdim.ama bu çıkan 28.3 te iğnenin etkisi bence. Ve olmadı gözüyle bakıyorum artık
İnşallah öyle olur çok teşekkür ederim allah razı olsunHayırlı olsun canım guzel tabiki artarak ilerler ins
Duramadin yaptirdin demiKızlar Benim 5.gün embriyosu çift transferdi dün 6.günümde 17 küsürat cıktı doktorum 6.güne gore çok iyi dedi ama tedirginim inşallah artar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?