Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Benim de 28.3 çıktı. 9 gün sanırım olmadı senin iyi çıkmış canım gözün aydın
Benim de 10. Gün 28.6 çıktı 12. Gün 38.1 çıktı doktorum endişelenme hamilesin dedi geç döllenme olur dedi bugün akşam tekrar test yaptıracağım .Bide 3. Gün embriyosu düşük çıkması normal. önemli olan değerin iki gün sonra %60 artması gerekiyor moralini bozma iki gün sonra tekrar et

10. Gün değerini kabul etmedi doktorum 3. Gün embriyosu 12. Gün basla takibe dedi iki gün arayla test yap dedi

Allah razı olsun Henüz söylemedim Doktoruma pazar günü testi tekrarladığımda bahsedicem bugün yaptırdığım testten 12. Günden önce yaptırma demişti çünkü
Bence olmuştur 5 den sonrası hamile sayılıyor erken test yaptırmışsiniz onunla alakalı olabilir iki gün sonra yine baktiridik artıp artmadigina dair

Sağolun kızlar ama benim tedavide çatlatma iğnesi de var dondurulmuş olmasına rağmen. Eğer çatlatma iğnesi olmadan bu değer çıkmış olsaydı biraz sevinirdim.ama bu çıkan 28.3 te iğnenin etkisi bence. Ve olmadı gözüyle bakıyorum artık

Canını sıkma bence değer önemli değil ki katlaması önemli

Kızlar Benim 5.gün embriyosu çift transferdi dün 6.günümde 17 küsürat cıktı doktorum 6.güne gore çok iyi dedi ama tedirginim inşallah artar :)
Duramadin yaptirdin demi simdi artacakmi diye kendini heba etme sakin daha cok erken artacak insaallah asil degerin 10.gunden sonra belli olurstrese sokma kendini sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…