• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Sağolun kızlar ama benim tedavide çatlatma iğnesi de var dondurulmuş olmasına rağmen. Eğer çatlatma iğnesi olmadan bu değer çıkmış olsaydı biraz sevinirdim.ama bu çıkan 28.3 te iğnenin etkisi bence. Ve olmadı gözüyle bakıyorum artık 😔😔
Bence bunu demek için çok erken canım ikiye katlarsa bi sorun olmayacak ki pazar günü bi kan daha ver o zaman belli olur hayırlısıyla 🤲🏻

Amin canım amin sen pazartesi mi baktırcaksın haberini bekliyorum 😍
Valla öyle gaza getiriyorsunuz ki beni zor dayanıyorum ama evet pzt gidip baktıracağım hala kararlıyım. Hem kafamda soru işareti kalmaz en azından erken gebelik testinde net çıktı elbet birşey var diye düşünüyorum bakalım herşey yolundaysa zaten pzt yüksek bir değer görmeliyim sanırım :dua::KK36:

Valla öyle gaza getiriyorsunuz ki beni zor dayanıyorum ama evet pzt gidip baktıracağım hala kararlıyım. Hem kafamda soru işareti kalmaz en azından erken gebelik testinde net çıktı elbet birşey var diye düşünüyorum bakalım herşey yolundaysa zaten pzt yüksek bir değer görmeliyim sanırım :dua::KK36:
Evet canım en iyisini yapıyorsun valla ben heyecanıma yenik düşüp 10. Gün baktım ama şükürler olsun sonuç güzel gibi En azından biraz rahatladım 🥰 Senin pazartesi sonucun güzel çıkınca tekrarını istemez belki doktor yeterli görür 😊

Evet canım en iyisini yapıyorsun valla ben heyecanıma yenik düşüp 10. Gün baktım ama şükürler olsun sonuç güzel gibi En azından biraz rahatladım 🥰 Senin pazartesi sonucun güzel çıkınca tekrarını istemez belki doktor yeterli görür 😊
İnşallah yüksek çıkar da gerisini o ne derse onu yapacağım artık :) bence değerin 3. gün embriyosu ile 10. gün için gayet iyi artacağından da eminim ben dualarım seninle :dua::anneadayı::KK200:

Duramadin yaptirdin demi 🤣🤣simdi artacakmi diye kendini heba etme sakin daha cok erken artacak insaallah asil degerin 10.gunden sonra belli olur😊😊strese sokma kendini sakin
Inşallah artar ya akışına bıraktım:D yok duramadım öyle böyle değil dün eşimin basını yedim (güya cuma gunu gidip ogrenip ona surpriz yapacaktim) o pazar günü öğrenicez diye biliyordu. Ben 1 gün bile bekleyemedm bozdum sürpriz olayını gittik öğrendik:D

İnşallah yüksek çıkar da gerisini o ne derse onu yapacağım artık :) bence değerin 3. gün embriyosu ile 10. gün için gayet iyi artacağından da eminim ben dualarım seninle :dua::anneadayı::KK200:
İnşallah öyle olur canım allah razı olsun benim dualarımda seninle çok güzel haberler alacaksın inşallah 🥰🤰🤲🏻

Inşallah artar ya akışına bıraktım:D yok duramadım öyle böyle değil dün eşimin basını yedim (güya cuma gunu gidip ogrenip ona surpriz yapacaktim) o pazar günü öğrenicez diye biliyordu. Ben 1 gün bile bekleyemedm bozdum sürpriz olayını gittik öğrendik:D
Iyi yapmissin insalalh guzelce artarak gelir canim bende idrarda dayanamamistim ama kani 12.gun vermistim😊😊

Inşallah artar ya akışına bıraktım:KK70: yok duramadım öyle böyle değil dün eşimin basını yedim (güya cuma gunu gidip ogrenip ona surpriz yapacaktim) o pazar günü öğrenicez diye biliyordu. Ben 1 gün bile bekleyemedm bozdum sürpriz olayını gittik öğrendik:KK70:
Sabret canım güzel sonuç olacak hissediyorum 🤲🏻

Back