- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.501
Bende gördüm canım bence de varBu sabah bir erken gebelik bir de normal test yaptım var gibi sanki ama inşallah herşey yolundadir kizlar
3. GÜN EMB BUGUN TRANSFER HARİÇ 10.GÜNBende gördüm canım bence de varkaçıncı gün bugün
Haklsin ama umarım tutabilirim kendimiYaa ben de acaba 24ünde mi yapsam diyorum, eşimin doğumgünü de, ona göre süpriz yaparım diye düşündüm ama doktoruma soracağım. Bence yapma yaa çünkü daha yeni arkadaşımın öyle adetten 2 gün önce negatif çıktı ama aslında hamileymiş. Negatif çıkarsa çok üzülürsün belki salarsın kendini ama belki de pozitif aslında
İnşallah canım bekliyoruz güzel haberleriniYarım saat kaldı inşallah iyi haberler alırım
Binnn şükürAynen öyle testte hayalet çizgi bile çıksa kein vardır yoksa çıkmıyor tesst valla bunu gördüm
Benimle aynısın canım testlerimizde aynı gibi nerdeyse3. GÜN EMB BUGUN TRANSFER HARİÇ 10.GÜN
Ya işte ben de sürekli sağlık ocağına gitmek istemiyorum pzt i bekleyeyim kan için direkt merkeze gidip vereyim diyorum çalışıyorum da çünkü sürekli git gel olmuyorBenimle aynısın canım testlerimizde aynı gibi nerdeyseben gidip kan verdim valla dayanamadım daha fazla sende kan ver bence en garantisi o
Canım kan sonucun ne zaman çıkacak paylaşır mısın? Benim de 9.gün 3.gün embriyosuBenimle aynısın canım testlerimizde aynı gibi nerdeyseben gidip kan verdim valla dayanamadım daha fazla sende kan ver bence en garantisi o
Ben 8. Gun yaptirdim 62 cıktıKızlar 9.gün test yaptıran var mı? Kaç çıkmıştı değerleriniz?
Anladım canım haklısın o zaman bir iki gün daha bekleyip gitmek daha iyi olur senin için tek seferde kesin sonucunu alırsınYa işte ben de sürekli sağlık ocağına gitmek istemiyorum pzt i bekleyeyim kan için direkt merkeze gidip vereyim diyorum çalışıyorum da çünkü sürekli git gel olmuyorinşallah pozitiftir ikimizin de ya ne çıktı senin kan sonucun çok merak ettim
Tabi ki paylaşırım canım bir saate çıkmış olur büyük ihtimalCanım kan sonucun ne zaman çıkacak paylaşır mısın? Benim de 9.gün 3.gün embriyosu
Umut kapım gibisin şuanAnladım canım haklısın o zaman bir iki gün daha bekleyip gitmek daha iyi olur senin için tek seferde kesin sonucunu alırsın12.30 gibi çıkar dediler beklemeye devam
Transfer Sonrası Gün Sayısı | hCG(mlU/ml) | |
3 | 5-9 | 0-5 |
4 | 14 | 5-450 |
5 | 21 | 180-75 |
Benim de yarım saat sonra dedilerTabi ki paylaşırım canım bir saate çıkmış olur büyük ihtimal
Kader ortağı sayılırız valla yolla canım yollaUmut kapım gibisin şuanHadi inşallah dualarım seninle buradan laboratuvarda analizi yapan kişiye pozitif enerjimi yolladım
Hadi inşallah ilk müjde senden gelsinBenim de yarım saat sonra dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?