Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Haklsin ama umarım tutabilirim kendimi bence 24 de inşallah çıkar tabi yine de doktora sor gerçi doktora sorunca hiç afları yok direkt diyorlar dediğimiz tarihte bakın

Benimle aynısın canım testlerimizde aynı gibi nerdeyse ben gidip kan verdim valla dayanamadım daha fazla sende kan ver bence en garantisi o
Ya işte ben de sürekli sağlık ocağına gitmek istemiyorum pzt i bekleyeyim kan için direkt merkeze gidip vereyim diyorum çalışıyorum da çünkü sürekli git gel olmuyor inşallah pozitiftir ikimizin de ya ne çıktı senin kan sonucun çok merak ettim

Anladım canım haklısın o zaman bir iki gün daha bekleyip gitmek daha iyi olur senin için tek seferde kesin sonucunu alırsın 12.30 gibi çıkar dediler beklemeye devam

Anladım canım haklısın o zaman bir iki gün daha bekleyip gitmek daha iyi olur senin için tek seferde kesin sonucunu alırsın 12.30 gibi çıkar dediler beklemeye devam
Umut kapım gibisin şuan Hadi inşallah dualarım seninle buradan laboratuvarda analizi yapan kişiye pozitif enerjimi yolladım

Kizlar aranızda test gününden önce negatif olup sonra pozitif olan var mı

Transfer Sonrası Gün Sayısı
hCG(mlU/ml)
3​
5-9​
0-5​
4​
14​
5-450​
5​
21​
180-75​
Internette böyle bir tabloyla karşılaştım . Benimki transfer hariç 9.gun

Bir yanımda diyor ki 1 , 2 gibi bir değerde çıkabilirdi ama 0.10 benim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…