- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.281
Korkuyorum valla test yapmaya günümde kan vericem direk belirtin neydi ?Bacım ben pozitif aldım kalbi de duyduk ama dediğin gibi geniş hazne falan hissetmedim fitil koyarken. 6 gün olmuş senin idrar testinde cikar aslında.
Kasık bel agrım oldu benim transfer gününden itibaren. Bi de çok gazım vardı.Korkuyorum valla test yapmaya günümde kan vericem direk belirtin neydi ?
Nasil gidiyor canim basladimi bulantilarinKasık bel agrım oldu benim transfer gününden itibaren. Bi de çok gazım vardı.
Evet canım bende 8. Günde görmüştüm hayırlısı inşallahTüp bebek ilaçlarının bozduğunu, önlemimizi aldığımızı söyledi. Bakalım yarın kan vereceğim. Görürüz artık bir şeyler belli olur. Çok araştırdım.pozitif olan çoğu kişi 9.gün kanda görüyor değeri.inşallah bende onlardan biri olurum
Benimde 26 Aralık çağırdılar çok haklısın ama ben dayanabilir miyim bilmiyorim salı günü idrar testi yapacağım çıkarsa cuma günü de kan testi. Çıkmama ihtimalini düşünmek bile istemiyorum25 aralıkta kan tahliline çağırdılar daha öncesinde yapmaya çekiniyorum açıkçası negatifleri görmekten bıktım çünkü
Benmde gaz hala var sürekli devam ediyor bel ağrımda 3-4 gün aşırı vardı şimdi uzanınca hissediyorum ağrıyıKasık bel agrım oldu benim transfer gününden itibaren. Bi de çok gazım vardı.
Ay sorma ya bulantılar çok fena bende. Kontrole gidince söylicem doktora bi de inanılmaz bir uyku var gözlerim açılmıyor.Nasil gidiyor canim basladimi bulantilarin
Iğne kullanıyor musun proluton progestan?Benmde gaz hala var sürekli devam ediyor bel ağrımda 3-4 gün aşırı vardı şimdi uzanınca hissediyorum ağrıyı
Evet prolutex göbekten bide progestan fitilIğne kullanıyor musun proluton progestan?
Bende henuz baslamadi daha bulantiAy sorma ya bulantılar çok fena bende. Kontrole gidince söylicem doktora bi de inanılmaz bir uyku var gözlerim açılmıyor.
Sen ne durumdasın
Aynı gün transferimiz olmuş canım bugün 7.günüm bende bel ağrım var sırt ağrım oluyor arada göüslerim ağrıyor bacaklarım kalçam falan ağrıyor iğnelerden bunlar bence arada da adet ağrım var gibi gelip gidiyor inşallah pozitifizdir hepimizde bugün miğdemde kıpırdamalar var sadece farklı olarak oda neyde bilmiyorumMerhaba 10 aralıkta 5. Gün tek embiriyo transferim yapıldı fazla bi belirtim yok sadece göğüslerim top gibi oldu şekil aldı transferin 2-3 günü bel ve belimden bacağıma vuran ağrım vardı şimdilerde belirtim ise fitil kullanıyorum en başlarda fitil zor ilerlerken şuan sanki geniş bir hazne içine atıyor gibiyim gebe kalanlarda oldumu böyle ?
Prolutex bel ağrısı yapar mı bilmiyorumEvet prolutex göbekten bide progestan fitil
Benim ilaçlar da bulantı yapıyor olabilir bilmiyorum artık özellikle omega 3 çok fena kokuyorBende henuz baslamadi daha bulanti5+5 deyim ben bugun bendede bi halsizlik ve uyku hali mevcut bileklik vs varmis bulanti icin kulalnabilirsin
Canım sende yolk kesesi görüldü mu dünBende henuz baslamadi daha bulanti5+5 deyim ben bugun bendede bi halsizlik ve uyku hali mevcut bileklik vs varmis bulanti icin kulalnabilirsin
Benm kasıklarda oluyor o kelebekAynı gün transferimiz olmuş canım bugün 7.günüm bende bel ağrım var sırt ağrım oluyor arada göüslerim ağrıyor bacaklarım kalçam falan ağrıyor iğnelerden bunlar bence arada da adet ağrım var gibi gelip gidiyor inşallah pozitifizdir hepimizde bugün miğdemde kıpırdamalar var sadece farklı olarak oda neyde bilmiyorumSanki birsey oynuyor gibi kelebek kanat çırpar ya aynı onun gibi oluyor arada
Oalbilir ben de estrofemi gunde 3 den 2 ye indirdi doktor corapirinde 2 gunde 1 e dusurdu dun hafif pembelik vardi ondan dolayiBenim ilaçlar da bulantı yapıyor olabilir bilmiyorum artık özellikle omega 3 çok fena kokuyor
Gordum canim cok sukur yolk keseside bebek olusmusCanım sende yolk kesesi görüldü mu dün
Sen ne zaman gidecektinCanım sende yolk kesesi görüldü mu dün
Hayirli olsun canim artarak guzelce devam eder inslalahHanımlar merhaba bugün transfer sonrası 12.gunum sonucum 205 çıktı çok şükür umarım kese ve kalpatisi da görmeyi nasip eder rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?