• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

İki bebişimizi de gördük, birisi geriden geliyor ama kalp atışı vardı, diğeri tam zamanında. 10gün sonra 2. bebeğin gelişip gelişmeyeceği belli olur dedi. Bir ilaç daha verdi cyclo progynova diye. Konuyla ilgili bilgi sahibi olanımız var mıdır? Bugun 7+4 diğeri 6+5 gözüktü. Suanda 7+2olmalıyım.

Benim belimde,kaşıklarımda çok sancım var , sırtımda ağrıyor bazen inşallah belirtidir 🙄 Bende yarın vereceğim artık kan dayanamıycam sanırım Cuma.
Aynen canım bende öyle düşünüyorum zaman geçmek bilmiyor. Hiç yoktan belirsizlik ortadan kalkar diye düşündüm

Aynı gündeyiz umarım yarın hayırlı güzel haberleri alırsınız 🤲🏻 Kan verince haber verin mutlaka heyecanla bekliyorum bende 🥰
Sen bekleyecek misin Cuma’yı , bende korkuyorum bir yapayım kurtulayım diyorum bir boşver haftaya kadar bekle regl olmazsan verirsin kan diyorum 🥺

Kizlar cok sukur anca eve gelebildik yazamadim cok sukur kesemi ve icinde bebeğimizi gördüm 5+4 deyim gunuyle uyumlu dedi kese de guzel sekli ve yeri de guzel dedi haftaya cuma kalp icin çağırdı 😊😊
Ayyy maşallahhh 🧿 Gözünaydin canım bir derin nefes almışsındır keseyi görünce sıra kalp atışında 🙏🏻💜

Sen bekleyecek misin Cuma’yı , bende korkuyorum bir yapayım kurtulayım diyorum bir boşver haftaya kadar bekle regl olmazsan verirsin kan diyorum 🥺
O kadar korkuyorum ki tek çizgiyi görmekten bi de benim 3. Embriyosu erken yaparsam çıkmaz diye düşünüyorum en azından 10. Günü görüp öyle idrar testi yapayım diyorum 😕

Back