Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Kızlar rica etsem haftanızı ve kullandiğinız ilaçları yazar mısınız
Canım yarın 6+0 olacağım sabah akşam crinone jel gümde iki tane estrofem bir defa clexane gün aşırı progesteron iğne yaptırıyorum haftada bir de proluton yaptırıyorum günde bir folik asit alıyorum

Cnm ben de bugun erken gebelik yapdim.silik cikti, 9 nisanda oldu transfer 6.gun embriyo, 9.gun yani, kimyasal mi acaba yaa koyu olmasi gerekmez mi bugun artik?
Kan ver canım benım degerım yuksek oldıgı halde ıkıncı cızgı cıkmadı

Kızlar acil yardım!!!
Progestan kullanıyorum belli mıktarda pedime gelmesi normal bılıyorum Ancak sanki kahverengi gibi de dıyemıyorum.. cok acık kahcerrngi rengi belli belirsiz bı akıntı var. Bu normal mı yoksa dr ma danıssam mı?

Canım bende ve burada bir kaç arkadaşta oldu, sen yinede doktorunu ara iğne vs yapmanı isteyebilir

Canım bende ve burada bir kaç arkadaşta oldu, sen yinede doktorunu ara iğne vs yapmanı isteyebilir
Ama kanama degıl cook acık renkte sürtülme gıbı sanki. Ama dedıgın gibi yinede soyleyecegım

Ama kanama degıl cook acık renkte sürtülme gıbı sanki. Ama dedıgın gibi yinede soyleyecegım
Canım jelle gelen akıntıysa hepinizden oldu yok tortuysa havayla temas edince rengi değiştirmiş oda normal benim belli bir süre nerdeyse siyah tortu geldi gerçekten kanamayila alakaliydi

Arkadaşlar kese ile hamilelik haftanız aynı mı? Benim sat 19 mart yani ona göre 4+3. Kese ise 5+1 günlük dedi. O zmn blastokis e göre mi çıkıyor acaba

Kızlar rica etsem haftanızı ve kullandiğinız ilaçları yazar mısınız
Ben sat a göre 10+3 Haftam dayım estrofemı geçen hafta bıraktım şimdi crinone jel günde 2 folik asıt günde bir hibor iğne günde 1 coraspin günde 1 b12 günde 1 bide proluton depot iğne 5 günde 1 kullanıyorum

Dün bende hissettim sanki pıt pıt bişiler :) Allaha şükür Benimde son adet tarihim 28 Ocak, 14 Şubat'ta transferim oldu :)

Ay maşallah canım darısı bize inşallah bizde hissederiz ahh ahh günler hiç geçmiyor ki

Bizler zor kısımlarını atlattık sabrettik bundan sonra Allah sağlık versin daha kolay daha güzel inşallah. Darısı başınıza inşallah :) Tüp bebekler normal doğumla doğabiliyor mu ya bilen var mı? Yoksa istisnasız sezeryan mı yapıyolar acaba?

İnşallah canım tupbebek için özel diyorlar artık devlette zorlaştırdı sezerysni biliyorsun henüz o kısmını düşünmedim zamanla inşallah su riskli aylardan hayırlısıyla bu kurtulalimda

Canım jelle gelen akıntıysa hepinizden oldu yok tortuysa havayla temas edince rengi değiştirmiş oda normal benim belli bir süre nerdeyse siyah tortu geldi gerçekten kanamayila alakaliydi
Canım dr sordum tutunmadan ksynaklı olabılır yada ıkız olabılur dedı.
Dınlenmemı soyledı ızın aldım . Yatıyorum ama huzursuz oldum bırsey olmaz ınş.

Pembemsi gibi geliyor benimde arada canım

Pembemsi gibi geliyor benimde arada canım
Cok gecmiş olsun cnm bu zamanlar regli zamanım ve reglı gbı bacak agrım bel agrım var.belli belirsz kahverengı akıntı bnmkii. Rabbım sesımızı duysun alllahın iznı ıle kalp atımını duyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…