Kaç haftalıksınız.
İlk donemde sanmıyorumkı bu kdr kılo artısı olsun şişlik vs oluyor ama bilemedm dgrusu
Ben kahvalti ogle yemegi ve aksam yemegimi duzenli yiyorum.Findik ceviz badem meyve aksatmiyorum.Ama asiri bulantim oldugu icin az az yiyorum kilo almamisim hatta biraz vermisim bile.
Bu durum kişiden kişiye degıstıgı için insan tek bır dogru uzerınde duramıyor bu noktada bılemedım!!!!Neyi bilemediniz ki, zatem kilo alımına elverişli bir tedavi sonrasında 11. haftam bitti mide bulantım olmadığı içinde iştahım gayet iyi. Normalde kilom 47 ydi tedavi zamanında şimdi 51-52 yim.
Faydali yiyecekler yedinten sonra bosver ye gitsin ben tam istahla yiyemedigim icin zorlaniyorum.Kilom tedavi oncesi gibi benim de degil ilaclar siskinlik vs degismisti ama duzenli yememe gore almamisim sanirim az yemekten.son adet tarihim 28 ocak.Hareker hissetmeye gelince 3 gun once elimi koyup dua ederken hafif hafif biseyler hissettim.iki gundur cok yok.tam olarak kendimi verdigimde ozellikle geceleri biraz hissediliyor gibi.kucuk kucuk dokunuslar var su dalgasi gibi.Neyi bilemediniz ki, zatem kilo alımına elverişli bir tedavi sonrasında 11. haftam bitti mide bulantım olmadığı içinde iştahım gayet iyi. Normalde kilom 47 ydi tedavi zamanında şimdi 51-52 yim.
İnsallah canım çok güzel bir duyguİnşallah bende duyar görürüm cuma günü
9.haftanin içindeyim canimAhhh ne guzelll
Tam kaç haftalıksın suan
Seni çok iyi anlıyorum bende oldu 6.haftada rapor aldım çok korktum bebeğim gitti diye çok sukur iyi 5 günün yattım progestan vuruldum gectiPedin çeyreğini dolduracak kadar oldu. Kırmızıydı yani bildiğimiz kan önce sulu gibi geldi. Hatta jeli sürerken geldi. Jelden tahrişmi ettim die düşündüm. Sonra akıntı damla damla dewam edince endişelendim hastaneye gidip iğne wuruldum. Ki çok şükür gitmişim sonra kesildi. Şimdi rapor aldım. Ewde yatıyorum. Dünden beri hiçbirşey yapmadım.tşkr ederim canım.inşallah birşey olmaz. Sizde oldu mu böyle birşey daha önce. Bizden daha önde giden biri olarak tawsiyelerinizi dinlemek isterim.
Cnm ben de bugun erken gebelik yapdim.silik cikti, 9 nisanda oldu transfer 6.gun embriyo, 9.gun yani, kimyasal mi acaba yaa koyu olmasi gerekmez mi bugun artik?Ben cok uzgun bır 10 gun gecırdım. 5.gun embrıyosu 6-7.gunlrrde ıdrarda gorulur.
Ben 7.gun yaptım ve negatıftı. Yada bozuktu. Elim kalbımde bekledım sonucu sayfalara bakındım:) bır umut belki dedım sonucum pozıtıf gelince anlatamm duygularımı ama sızler aynı durumda oldugum arkadaslarım anlarsınız bırtek
Benimde 5. Hafta kanamam oldu şükür iyiyim şimdi, prulotuon iğne haftada birdi haftada iki olduİnşallah. 5 haftalık ilk defa dün kanamam oldu. Ama lekelenme değil kanamaydı. İğne ile kesildi. Teşekkür ederim.
9. Gün silik olması normal canımCnm ben de bugun erken gebelik yapdim.silik cikti, 9 nisanda oldu transfer 6.gun embriyo, 9.gun yani, kimyasal mi acaba yaa koyu olmasi gerekmez mi bugun artik?
Canım bende 8. Gafta içündeyim sen hangi ilaçları kullanmaya devam ediyorsun9.haftanin içindeyim canim
İnşallah Allah bizlerede tattırsın aminnİnsallah canım çok güzel bir duygu
Aaaaa masallah canim hayırlı olsun bebislerinBu arada benim ikizmiş ikincinin kesesi ve kalp atışı 8. Haftada göründü :) şok olduk :)
Ben geçen haftaya kadar 3 günde bir vuruluyodum şimdi 5 günde bir yaptı doktorumarkadaşlar pruluton vurulanlar. Hafta da bir mi vuruluyorsunuz? Ben ilk defa dün wuruldum. Kanamam olduğu için. Bugün doktorum ile görüştüm. Şu an yapabileceğimiz birşey yok. Sadece o iğneyi önerecektim dedi. O da zaten 1 hafta etkili bir iğne dedi
Amin canim zor şeyler yaşamışsin Rabbim tekrar yasatmasin saglikla kucağına alırsın insallah bebisini21 mart transferinin 8. Günü 40 la pozitifi gördüm.. Hayırlısıyla bir sorun olmadan devam etti, değerlerim sonra deli gibi katlandı ikiz olabilme ihtimali vardı.. Gittiğimizde tek kese gördük karın ultrasonuyla, zor göründü hatta alttan baktırmak istemeyince 15 gün sonra çağırdı.. Ertesi gün yani 12 nisan hafif kanamayla tekrar hastane döndüm, kese duruyordu, yatış aldım.. Kan sulandırıcıları bıraktım anında ve proluton iğne yapıldı.. O gece sabaha kadar yoğun kanama oldu öyle üzüldüm ki, 4. Deneme olunca kıyamıyor insan.. Ertesi sabah kanama pıhtı şeklinde gelmeye başladı, düşük gibi.. Alttan ultrasonla baktıklarında kalp atışını görünce benim tüm sinirlerim boşaldı.. Duruyordu ablamın demesiyle kuduruk surat:):) sonra serumlar ve Progestan ile tedaviye devam ettik, akşama bir tane daha proluton iğne vurdular.. Tuvalete gitmek için ayağa kalktığımda avuç içim kadar bir parça düştü.. Hemen tekrar ultrason.. Bebek duruyor, kanama Bebek'ten değil.. İkizinin düşmüş olabileceğini söylediler ve bir hafta hastanede yattım.. Kanamam durdu çok şükür.. Progestan 200mg tansiyon düşüklüğü yaptığı için ağız yoluyla değil vajinadan alıyorum.. Dün taburcu oldum şuan evde yatıyorum.. Nasipse eğer Allah izin verirse, kasım aralık bizede anneliği getirecek.. Hepiniz için hayırlısı olsun, tek olsun, bizim olsun.. Sağlıkla ve hayırla gelsinler.. Rabbim bu mübarek günlerde dualarımız kabul etsin,gönlümüzdekini elimize versin
Canım ben estrfem kullanıyorum günde ikiye düştü 10.haftada bırakacağım.jeli ise 12.haftaya kadar sabah akşam devam ve folikasit kullanıyorum günde 1Kızlar rica etsem haftanızı ve kullandiğinız ilaçları yazar mısınız
Canım benimde öyle tatlı tatlı kasiniyorduKizlar merhaba kasintim var bir hsftadir karnim tatli tatli kasiniyo. Daha erken ama ilaclardanmi acaba sisim cunku hala. Kalan yumurtalar buyumustu bayada. İlk haftalardan kasinan oldumu boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?