- 29 Ocak 2013
- 90
- 30
- 298
Sat a gore 11+3 um.Clexane gunde 1,sabah crinone jel aksam vajinalden progestan 200 mg. folik asitKızlar rica etsem haftanızı ve kullandiğinız ilaçları yazar mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sat a gore 11+3 um.Clexane gunde 1,sabah crinone jel aksam vajinalden progestan 200 mg. folik asitKızlar rica etsem haftanızı ve kullandiğinız ilaçları yazar mısınız
Tamam canim sagol rahatladim biraz. Bebege bisey olmasindaCanım benimde öyle tatlı tatlı kasiniyordu
Canım yarın 6+0 olacağım sabah akşam crinone jel gümde iki tane estrofem bir defa clexane gün aşırı progesteron iğne yaptırıyorum haftada bir de proluton yaptırıyorum günde bir folik asit alıyorumKızlar rica etsem haftanızı ve kullandiğinız ilaçları yazar mısınız
Kan ver canım benım degerım yuksek oldıgı halde ıkıncı cızgı cıkmadıCnm ben de bugun erken gebelik yapdim.silik cikti, 9 nisanda oldu transfer 6.gun embriyo, 9.gun yani, kimyasal mi acaba yaa koyu olmasi gerekmez mi bugun artik?
Canım bende ve burada bir kaç arkadaşta oldu, sen yinede doktorunu ara iğne vs yapmanı isteyebilirKızlar acil yardım!!!
Progestan kullanıyorum belli mıktarda pedime gelmesi normal bılıyorum Ancak sanki kahverengi gibi de dıyemıyorum.. cok acık kahcerrngi rengi belli belirsiz bı akıntı var. Bu normal mı yoksa dr ma danıssam mı?
Ama kanama degıl cook acık renkte sürtülme gıbı sanki. Ama dedıgın gibi yinede soyleyecegımCanım bende ve burada bir kaç arkadaşta oldu, sen yinede doktorunu ara iğne vs yapmanı isteyebilir
Canım jelle gelen akıntıysa hepinizden oldu yok tortuysa havayla temas edince rengi değiştirmiş oda normal benim belli bir süre nerdeyse siyah tortu geldi gerçekten kanamayila alakaliydiAma kanama degıl cook acık renkte sürtülme gıbı sanki. Ama dedıgın gibi yinede soyleyecegım
Ben sat a göre 10+3 Haftam dayım estrofemı geçen hafta bıraktım şimdi crinone jel günde 2 folik asıt günde bir hibor iğne günde 1 coraspin günde 1 b12 günde 1 bide proluton depot iğne 5 günde 1 kullanıyorumKızlar rica etsem haftanızı ve kullandiğinız ilaçları yazar mısınız
Benim ki uyumlu canım aynı 8+2Arkadaşlar kese ile hamilelik haftanız aynı mı? Benim sat 19 mart yani ona göre 4+3. Kese ise 5+1 günlük dedi. O zmn blastokis e göre mi çıkıyor acaba
Faydali yiyecekler yedinten sonra bosver ye gitsin ben tam istahla yiyemedigim icin zorlaniyorum.Kilom tedavi oncesi gibi benim de degil ilaclar siskinlik vs degismisti ama duzenli yememe gore almamisim sanirim az yemekten.son adet tarihim 28 ocak.Hareker hissetmeye gelince 3 gun once elimi koyup dua ederken hafif hafif biseyler hissettim.iki gundur cok yok.tam olarak kendimi verdigimde ozellikle geceleri biraz hissediliyor gibi.kucuk kucuk dokunuslar var su dalgasi gibi.
Ay maşallah canım darısı bize inşallah bizde hissederiz ahh ahh günler hiç geçmiyor kiDün bende hissettim sanki pıt pıt bişiler :) Allaha şükür Benimde son adet tarihim 28 Ocak, 14 Şubat'ta transferim oldu :)
Ay maşallah canım darısı bize inşallah bizde hissederiz ahh ahh günler hiç geçmiyor ki
İnşallah canım tupbebek için özel diyorlar artık devlette zorlaştırdı sezerysni biliyorsun henüz o kısmını düşünmedim zamanla inşallah su riskli aylardan hayırlısıyla bu kurtulalimdaBizler zor kısımlarını atlattık sabrettik bundan sonra Allah sağlık versin daha kolay daha güzel inşallah. Darısı başınıza inşallah :) Tüp bebekler normal doğumla doğabiliyor mu ya bilen var mı? Yoksa istisnasız sezeryan mı yapıyolar acaba?
Maşallah canım. Ay okuyunca bile heyecanlandım. İnşallah bizde o günleri görürüz. Allahım bebeklerimizi korusunDün bende hissettim sanki pıt pıt bişiler :) Allaha şükür Benimde son adet tarihim 28 Ocak, 14 Şubat'ta transferim oldu :)
Canım dr sordum tutunmadan ksynaklı olabılır yada ıkız olabılur dedı.Canım jelle gelen akıntıysa hepinizden oldu yok tortuysa havayla temas edince rengi değiştirmiş oda normal benim belli bir süre nerdeyse siyah tortu geldi gerçekten kanamayila alakaliydi
Pembemsi gibi geliyor benimde arada canımKızlar acil yardım!!!
Progestan kullanıyorum belli mıktarda pedime gelmesi normal bılıyorum Ancak sanki kahverengi gibi de dıyemıyorum.. cok acık kahcerrngi rengi belli belirsiz bı akıntı var. Bu normal mı yoksa dr ma danıssam mı?
Cok gecmiş olsun cnm bu zamanlar regli zamanım ve reglı gbı bacak agrım bel agrım var.belli belirsz kahverengı akıntı bnmkii. Rabbım sesımızı duysun alllahın iznı ıle kalp atımını duyalımPembemsi gibi geliyor benimde arada canım
çook teşekkür ederim canım :) bugün doktora gittik. sonunda düzgün bir doktor bulabildim ayrıca bebişlerim çok hareketlilerdi onları öyle oynarken görünce daha da sevindim :)Aaaaa masallah canim hayırlı olsun bebislerin