21 mart transferinin 8. Günü 40 la pozitifi gördüm.. Hayırlısıyla bir sorun olmadan devam etti, değerlerim sonra deli gibi katlandı ikiz olabilme ihtimali vardı.. Gittiğimizde tek kese gördük karın ultrasonuyla, zor göründü hatta alttan baktırmak istemeyince 15 gün sonra çağırdı.. Ertesi gün yani 12 nisan hafif kanamayla tekrar hastane döndüm, kese duruyordu, yatış aldım.. Kan sulandırıcıları bıraktım anında ve proluton iğne yapıldı.. O gece sabaha kadar yoğun kanama oldu öyle üzüldüm ki, 4. Deneme olunca kıyamıyor insan.. Ertesi sabah kanama pıhtı şeklinde gelmeye başladı, düşük gibi.. Alttan ultrasonla baktıklarında kalp atışını görünce benim tüm sinirlerim boşaldı.. Duruyordu ablamın demesiyle kuduruk surat:):) sonra serumlar ve Progestan ile tedaviye devam ettik, akşama bir tane daha proluton iğne vurdular.. Tuvalete gitmek için ayağa kalktığımda avuç içim kadar bir parça düştü.. Hemen tekrar ultrason.. Bebek duruyor, kanama Bebek'ten değil.. İkizinin düşmüş olabileceğini söylediler ve bir hafta hastanede yattım.. Kanamam durdu çok şükür.. Progestan 200mg tansiyon düşüklüğü yaptığı için ağız yoluyla değil vajinadan alıyorum.. Dün taburcu oldum şuan evde yatıyorum.. Nasipse eğer Allah izin verirse, kasım aralık bizede anneliği getirecek.. Hepiniz için hayırlısı olsun, tek olsun, bizim olsun.. Sağlıkla ve hayırla gelsinler.. Rabbim bu mübarek günlerde dualarımız kabul etsin,gönlümüzdekini elimize versin