Sağol canım sanada kalp atışını duymadan içimiz rahat etmeyecek inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde görür duyarızCok gecmiş olsun cnm bu zamanlar regli zamanım ve reglı gbı bacak agrım bel agrım var.belli belirsz kahverengı akıntı bnmkii. Rabbım sesımızı duysun alllahın iznı ıle kalp atımını duyalım
Dr sana pembe akıntı için ne dedı canım?Sağol canım sanada kalp atışını duymadan içimiz rahat etmeyecek inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde görür duyarız
ayyy maşallah maşallah çok sevindim yarın benimde kontrol.. çok heyecanlıyım korkuyorum insan nasıl böyle bütün duyguları yaşayabilir..Kızlar bende minnagimi gördüm bugün gayet iyiymiş maşallah iki günde önden gidiyormuş çok şükür bugunlerimize Çok şükür
Senin son adet tarihin ve transfer tarihin neydi canım.. ve kızlar rahim dinlendirme olayı oldu mu sizlerdeKızlar bende minnagimi gördüm bugün gayet iyiymiş maşallah iki günde önden gidiyormuş çok şükür bugunlerimize Çok şükür
Jel renk değiştirir kanama olmadığı müddetçe normal dediler canımDr sana pembe akıntı için ne dedı canım?
Maşallah canım darısı başımıza inşallahKızlar bende minnagimi gördüm bugün gayet iyiymiş maşallah iki günde önden gidiyormuş çok şükür bugunlerimize Çok şükür
Canım 20 Şubat sat 11msrt transver günüm aralıkta toplanmıştı yumurtalarim genetiğe gitti tek embryo sağlam çıktı ardindan lapraskopi oldum tüpün biri kapatıldı şükür bugünlere geldik 4.tupbebek denemesiydi daha neler neler unuttum herşeyi zorlukları şükür bugunlerimize kucağımiza alınca nasıl olacak kim bilir Rabbim mutluluğumuzu daim etsin insallahSenin son adet tarihin ve transfer tarihin neydi canım.. ve kızlar rahim dinlendirme olayı oldu mu sizlerde
Amin inşallah canım darısı hepinizin başınaJel renk değiştirir kanama olmadığı müddetçe normal dediler canım
Maşallah canım darısı başımıza inşallah
Canım benım kanamam basladı baya. Nasıp degılmısJel renk değiştirir kanama olmadığı müddetçe normal dediler canım
Maşallah canım darısı başımıza inşallah
Ne dediler hastaneden canım çok üzüldümCanım benım kanamam basladı baya. Nasıp degılmıshastaneden henuz geldim
Gerek klmadı cnmNe dediler hastaneden canım çok üzüldümiğne falan yapmadılar mı
Çok üzgünümGerek klmadı cnm
Canım çok geçmiş olsun ikiz miydi seninGerek klmadı cnm
Belli dgldı suphelenıyordu dr cnmCanım çok geçmiş olsun ikiz miydi senin
Sevindim cok guzel bi duyguymus ilk hissettigimde cok heyecanlandim.simdi elim surekli karnimda hep duymak istiyorum cok ozluyorum.Benim transferim 13 subatti izmir medikal'deDün bende hissettim sanki pıt pıt bişiler :) Allaha şükürBenimde son adet tarihim 28 Ocak, 14 Şubat'ta transferim oldu :)
Çok üzgünüm canım.. lütfen kendini salma.. ne dersek diyelim ne yaparsak yapalım kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız. Şimdi değilmiş demek nasibin.bunları 4 düşük yapan biri olarak söylüyorum umudunu kaybetme sakınGerek klmadı cnm
Çok geçmiş olsun.Allah eşine ve sana sa:lik versin hersey yoluna girer.Belki bi nebze teselli eder.Canım benım kanamam basladı baya. Nasıp degılmıshastaneden henuz geldim
Canım rabbim sabır versin, sen yine takipte ol diğeri arkadan gelebiliyor, benim için de çok acı bir gün ikiz bekliyordum birinin kalbi durmuşBelli dgldı suphelenıyordu dr cnm
Ne guzel gldı okumak allh razı olsun cnmÇok geçmiş olsun.Allah eşine ve sana sa:lik versin hersey yoluna girer.Belki bi nebze teselli eder.
....Sen Hakka tevekkül kıl
Teslim ol da rahat bul
Her işine razı ol
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler
Deme niçin şu şöyle
Yerindedir ol öyle
Bak sonunu seyreyle
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler
Cok gcmiş olsunncnm rabbım bırtanedıyle saglıklı dogum nasıp etsınCanım rabbim sabır versin, sen yine takipte ol diğeri arkadan gelebiliyor, benim için de çok acı bir gün ikiz bekliyordum birinin kalbi durmuşağlıyorum, üzülüyorum kontrollü olamıyorum artık , çok zor süreçler pozitifi gördüm tamamdır diyemiyoruz, keseyi gördük tamamdır diyemiyoruz, kalp atışını duyduk tamamdır diyemiyoruz rabbim sana da hepimize de hayırlısını, sağlıklısını nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?