Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Cok gecmiş olsun cnm bu zamanlar regli zamanım ve reglı gbı bacak agrım bel agrım var.belli belirsz kahverengı akıntı bnmkii. Rabbım sesımızı duysun alllahın iznı ıle kalp atımını duyalım
Sağol canım sanada kalp atışını duymadan içimiz rahat etmeyecek inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde görür duyarız

Gğnd
Kızlar bende minnagimi gördüm bugün gayet iyiymiş maşallah iki günde önden gidiyormuş çok şükür bugunlerimize Çok şükür
ayyy maşallah maşallah çok sevindim yarın benimde kontrol.. çok heyecanlıyım korkuyorum insan nasıl böyle bütün duyguları yaşayabilir..

Kızlar bende minnagimi gördüm bugün gayet iyiymiş maşallah iki günde önden gidiyormuş çok şükür bugunlerimize Çok şükür
Senin son adet tarihin ve transfer tarihin neydi canım.. ve kızlar rahim dinlendirme olayı oldu mu sizlerde

Senin son adet tarihin ve transfer tarihin neydi canım.. ve kızlar rahim dinlendirme olayı oldu mu sizlerde
Canım 20 Şubat sat 11msrt transver günüm aralıkta toplanmıştı yumurtalarim genetiğe gitti tek embryo sağlam çıktı ardindan lapraskopi oldum tüpün biri kapatıldı şükür bugünlere geldik 4.tupbebek denemesiydi daha neler neler unuttum herşeyi zorlukları şükür bugunlerimize kucağımiza alınca nasıl olacak kim bilir Rabbim mutluluğumuzu daim etsin insallah

Jel renk değiştirir kanama olmadığı müddetçe normal dediler canım

Maşallah canım darısı başımıza inşallah
Canım benım kanamam basladı baya. Nasıp degılmıs hastaneden henuz geldim

Dün bende hissettim sanki pıt pıt bişiler :) Allaha şükür Benimde son adet tarihim 28 Ocak, 14 Şubat'ta transferim oldu :)
Sevindim cok guzel bi duyguymus ilk hissettigimde cok heyecanlandim.simdi elim surekli karnimda hep duymak istiyorum cok ozluyorum.Benim transferim 13 subatti izmir medikal'de

Gerek klmadı cnm
Çok üzgünüm canım.. lütfen kendini salma.. ne dersek diyelim ne yaparsak yapalım kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız. Şimdi değilmiş demek nasibin.bunları 4 düşük yapan biri olarak söylüyorum umudunu kaybetme sakın

Canım benım kanamam basladı baya. Nasıp degılmıs hastaneden henuz geldim
Çok geçmiş olsun.Allah eşine ve sana sa:lik versin hersey yoluna girer.Belki bi nebze teselli eder.
....Sen Hakka tevekkül kıl
Teslim ol da rahat bul
Her işine razı ol
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler

Deme niçin şu şöyle
Yerindedir ol öyle
Bak sonunu seyreyle
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler

Belli dgldı suphelenıyordu dr cnm
Canım rabbim sabır versin, sen yine takipte ol diğeri arkadan gelebiliyor, benim için de çok acı bir gün ikiz bekliyordum birinin kalbi durmuş ağlıyorum, üzülüyorum kontrollü olamıyorum artık , çok zor süreçler pozitifi gördüm tamamdır diyemiyoruz, keseyi gördük tamamdır diyemiyoruz, kalp atışını duyduk tamamdır diyemiyoruz rabbim sana da hepimize de hayırlısını, sağlıklısını nasip etsin canım

Ne guzel gldı okumak allh razı olsun cnm

Cok gcmiş olsunncnm rabbım bırtanedıyle saglıklı dogum nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…