Hayırlı olsun bebişinİnşşşş mutlaka haber ver.
Kacıncı gun oluyor cuma cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun bebişinİnşşşş mutlaka haber ver.
Kacıncı gun oluyor cuma cnm
Net bır sekilde hemde:)Veririm mutlaka canım transfer günü hariç 28. Gün oluyor görülür herhalde değil mi
Bende kalp atışını duyana kadar tedirginim hep bir duysak inşallah hayırlısıyla çok mutlu olacağız inşallah hayırla sağlıkla kucağımıza almakta nasip olurNet bır sekilde hemde:)
Sanıyorum kese ve yolk gorulur 1,5-2 hafta snrada klp atışı dıyorlar. Ben kalp atısıno duyana dek cok umıtlenmeyecegım.
İnş canım cok zor zamanlardan gectık gecıyoruz. Yuzumuz gulsun inş .Bende kalp atışını duyana kadar tedirginim hep bir duysak inşallah hayırlısıyla çok mutlu olacağız inşallah hayırla sağlıkla kucağımıza almakta nasip olur
Bende tedavimi kimseye söylemedim canım en güzeliİnş canım cok zor zamanlardan gectık gecıyoruz. Yuzumuz gulsun inş .
3 ayı doldurmadan esım ve kendım dısında kimseye soylemeyecegız.
Aynen oyle canım.. halden anlamak zordur herkes yapamaz. En guzeli boylesi. Kim sorsa dusunmuyoruz cocukdıyorum.Bende tedavimi kimseye söylemedim canım en güzeli
Benim tek iştahsızlığım var canım özellikle tatlı çikolata vs hiç göresim gelmiyor. Birde ben transferin sekizinci gününden sonra karnımda şişlik gerginlik oldu hemde ne şişlik daha yeni geçiyorAynen oyle canım.. halden anlamak zordur herkes yapamaz. En guzeli boylesi. Kim sorsa dusunmuyoruz cocukdıyorum.
Sende bır reaksıyon varmı bulantı vs. Ben cok halsızım ilaclardan sanırım
Perşembe kontrole gidicem bakalım Ne diyecek dr.. senin ne zaman kontrolün. Çok heyecanlıyım yaaa.. şu riskli dönemi bir atlatsak hayırlısıylaCanım kaçıncı haftadan sonra alttan bakmıyorlar acaba şuanda sonra bizim için risklidir dimi
Canım geçmiş olsun kanaman cokmu rengi nasıl uzar ayaklarını dinlen yorma kendiniarkadaşlar pruluton vurulanlar. Hafta da bir mi vuruluyorsunuz? Ben ilk defa dün wuruldum. Kanamam olduğu için. Bugün doktorum ile görüştüm. Şu an yapabileceğimiz birşey yok. Sadece o iğneyi önerecektim dedi. O da zaten 1 hafta etkili bir iğne dedi
Yarın canım sonkez gideceğim tupbebek doktoruma inşallah herşey yolundadirPerşembe kontrole gidicem bakalım Ne diyecek dr.. senin ne zaman kontrolün. Çok heyecanlıyım yaaa.. şu riskli dönemi bir atlatsak hayırlısıyla
Evet canım bende tedirginim hep hayırlısıyla su riskli ayları atlatalimdaPerşembe kontrole gidicem bakalım Ne diyecek dr.. senin ne zaman kontrolün. Çok heyecanlıyım yaaa.. şu riskli dönemi bir atlatsak hayırlısıyla
Kaç haftalıksınız.HAmileliği ilerleyenler için soruyorum :) Kilo alımı ne alemde. Ben şimdiden 3-4 kilo aldım Tüp bebek hamileliğinde pilates, yoga fln yapmamıza izin var mı biliyor musunuz?
Canım bünyeye göre değişiyor sanırım ben mesela kilo vermişim iştahsızlık mide bulantısı felan hala geçmedi aslında bu 3ay kendinize dikkat etmemiz lazım kilo konusunda 3aydan sonra zaten yeterince alacagizKaç haftalıksınız.
İlk donemde sanmıyorumkı bu kdr kılo artısı olsun şişlik vs oluyor ama bilemedm dgrusu
Canım ben transver sonrası 25.gun keseyi ve kalp atışını gördüm duydumNet bır sekilde hemde:)
Sanıyorum kese ve yolk gorulur 1,5-2 hafta snrada klp atışı dıyorlar. Ben kalp atısıno duyana dek cok umıtlenmeyecegım.
İnşallah bende duyar görürüm cuma günüCanım ben transver sonrası 25.gun keseyi ve kalp atışını gördüm duydum
Pedin çeyreğini dolduracak kadar oldu. Kırmızıydı yani bildiğimiz kan önce sulu gibi geldi. Hatta jeli sürerken geldi. Jelden tahrişmi ettim die düşündüm. Sonra akıntı damla damla dewam edince endişelendim hastaneye gidip iğne wuruldum. Ki çok şükür gitmişim sonra kesildi. Şimdi rapor aldım. Ewde yatıyorum. Dünden beri hiçbirşey yapmadım.tşkr ederim canım.inşallah birşey olmaz. Sizde oldu mu böyle birşey daha önce. Bizden daha önde giden biri olarak tawsiyelerinizi dinlemek isterim.Canım geçmiş olsun kanaman cokmu rengi nasıl uzar ayaklarını dinlen yorma kendini
Ahhh ne guzelllCanım ben transver sonrası 25.gun keseyi ve kalp atışını gördüm duydum
Ben kahvalti ogle yemegi ve aksam yemegimi duzenli yiyorum.Findik ceviz badem meyve aksatmiyorum.Ama asiri bulantim oldugu icin az az yiyorum kilo almamisim hatta biraz vermisim bile.HAmileliği ilerleyenler için soruyorum :) Kilo alımı ne alemde. Ben şimdiden 3-4 kilo aldım Tüp bebek hamileliğinde pilates, yoga fln yapmamıza izin var mı biliyor musunuz?