cankm bisey dahs sorayım senin ilk kontrolun oldu sanırım alttan mı muayene edıldın benım alttan bakıldı ve kasıklarım cok agrıyo normal mi acaba korkuyorum bıdey olursa dıye.Benim.doktorum 7. Haftaya kadar diye not düştü bana ama doktoruna danış canim
Kalp atısı duyulana kadar dendı bana.İyi akşamlar kızlar ben bişey merak ediyorum bu estrofemı acaba ne zamana kadar içiçez? kalp atısını duyan arkadaslar devam ettirdimi doktorunuz yoksa kalp atısıyla kesiliyor mu
Gebeliğin vucuttakı ilk ve genel reaksıyonu:)Kızlar sık idrara çıkma var mı sizde ?
Ben daha kontrole gitmedim cnm 25 nisanda gidicem inşallah. Kanama olmadığı sürece kaşık ağrısı normal aslinda rahim büyüyor aşırı derecede olmadığı müddetçe kotkmacankm bisey dahs sorayım senin ilk kontrolun oldu sanırım alttan mı muayene edıldın benım alttan bakıldı ve kasıklarım cok agrıyo normal mi acaba korkuyorum bıdey olursa dıye.
Daha ileride daha çok oluyordu demek ki ilk haftalarda da normalGebeliğin vucuttakı ilk ve genel reaksıyonu:)
Beklenen durumlar arasında kasık bel agrısı sık ıdrar bulunuyorDaha ileride daha çok oluyordu demek ki ilk haftalarda da normal
Hayırlı olsun çok güzel çıkmış değerinİçten mesajın için cok tesekkur ederim. 10.gun değerim:344,68 .. hiç beklemediğim ama umut ettıgım bır aydı. Rabbım daım etsın tek dılegm saglıklı bır evlat
Çok tesekkur ederım cnmHayırlı olsun çok güzel çıkmış değerin
13. Gün tesr sonucumdan 1 hafta sonra kese görmeye gittim ben. Keseden 15 gün sonrada kalp atışı için gittim. Benim doktorum kalp atışı için 8. Haftada çağırıyor.Aranızda kese gören oldumu? Sonuçtan kac gun sonra gordunuz.
Sahsen kalp atısından sonra bır nebze içim rahat edecek
Cnmmm ınş bnde duyarım bu kez. Sanırım benım dr oyle. Beklıcem mecbur:)13. Gün tesr sonucumdan 1 hafta sonra kese görmeye gittim ben. Keseden 15 gün sonrada kalp atışı için gittim. Benim doktorum kalp atışı için 8. Haftada çağırıyor.
Ben 10. Haftam bitene kadar kullandım daha yeni bıraktım canim günde 3 tane aliyordumİyi akşamlar kızlar ben bişey merak ediyorum bu estrofemı acaba ne zamana kadar içiçez? kalp atısını duyan arkadaslar devam ettirdimi doktorunuz yoksa kalp atısıyla kesiliyor mu
Çok çok sevindim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin cümlemiZinkini.. gelsin 2017 kasım-aralık bebekleri gümbür gümbürİki mbrıyo transfer edıldı ay ıns rabbıme dualar edıyor ona sıgınıyorum
Evet canım 20 aralık takvim yap istersen sendehaha evet buldum..yaa ben hala korktugumdan bu topiklere uzaktan bakiyodum:) geleyim diosan geldim gitti bende insallah aralik annesiyim derken bile garipsiyorum hala
Geziyosun ben gibi o sayfa bu sayfahaha evet buldum..yaa ben hala korktugumdan bu topiklere uzaktan bakiyodum:) geleyim diosan geldim gitti bende insallah aralik annesiyim derken bile garipsiyorum hala
Bu arada benim ikizmiş ikincinin kesesi ve kalp atışı 8. Haftada göründü :) şok olduk :)Cnmmm ınş bnde duyarım bu kez. Sanırım benım dr oyle. Beklıcem mecbur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?