Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Yarın tekrar arıyıcam canım buradaki dr coraspirini bırak dedi, daha fazla kanaman olursa durmayabilir fln dedi, normal mi coraspirini bırakmak
Bence de bırak coraspini. Zaten ben coraspin içten kanama yapıyor kan sulandırıcı iğneler daha iyi diye okudum bir yerde ama pıhtılaşman yoksa kan sulandırıcı iğneye dr gerek Yok.

Doktorunla konuşabildin mi? Bebeğe baktınız mı?

Kızlar günaydın mide bulantısı ile aranız nasıl beni çok etkiliyor halsizlik mide bulantısı hiç bişey yiyemiyorum yumurta yemem gerek tiksinti den yiyemiyorum bugün doktora gideceğim kanamam olmuştu şükür geçti herşey yolunda mı diye bakacağım umarım herşey yolundadirpersembe ise basliyacagim nasıl yapacağım yolda otobüste metroda bilmiyorum

Of canım ya bana da herkes progestan iğne yaptır diyor, dr yapmıyor gerek yok diyor kafayı yiyicem bende sen hastaneye gittin mi bana hastanede sen gerekli ilaçları kullanıyorsun extra bir şeye gerek yok dedi
Canım nasıl oldun hastanede misin hala kanama durdumu herşey yolundami?

bende mıde bulantısı yok acaba bu ıyımı kotumu

Kizlar bişey soracam size benim iki üç gündür karnımda sürekli devam eden hafif bi ağrı var sizde böyle bişey yaşayan varmı acaba normal mi

Bence normaldir çünkü rahim büyüyor. Bende de bazen ağrı gibi hissediyorum sonra bir bakıyorum gaz sancısıymış..

Kızlar tahlil vs yaptırdınizmi? Ben yaptirmadim doktor 12.haftaya kadar gelmene gerek yok diyor tahlilleri de zaten tupbebegi başlarken yapmışlardır dedi acaba aile hekimliği biliyormusunuz hangi tahlilleri yapacağımı benim içim rahat değil doktor mui rahat benmi çok pinpirikliyim

Ya bende kokuya karşı çok hassas oldum ve çok uyumaya başladım, dün akşam başım döndü bir ara bulanık gördüm bu veletler gelene kadar bizi baya yoracak Allah'ın izniyle bir gelsin pıposunu ısırıcam

Canım benım de mide bulantılarım cok oluyo sabahkarı böğürmekten bi hal oldum artık gün içindede ha çıkardım hs çıkaracağım vaziyetteyim halsizlikte doğal olarak oluyo. Bende hiç birsey yiyemiyorum bi dk canım bisey istiyo sonra hemen tiksiniyorum benim daha 6. Haftam ne yapıcam bende bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba Rabbim nasip ederse ben de Aralık annesi olucam. Bugün sabah uyandığımda WC de peceteye çok hafif kahverengimsi bir akıntı geldi. Biraz yürüdüğumde yine aysini oldu. Şimdi ayaklarımı uzattım yatıyorum. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Canım dün taburcu oldum, şükür şimdi iyiyim dün az lekelenme oldu ama bu gün bir şey yok henüz, rabbim miniklerimizi bize bağışlasın
İğne yaptılar mı sana ya da ek bir tedavi? Ben dün doktora gittim kese göründü, ama doktor ekstra bişeye gerek yok herşey yolunda falan dedi, gömülüyormuş kese o yüzdenmiş. ısrarla ek tedavi yapmıyor. Kanama hala devam ediyor cumadan beri. İçim hiiiççç rahat değil

Pozitifi gördükten sonra mi oldu ?

Canım dün taburcu oldum, şükür şimdi iyiyim dün az lekelenme oldu ama bu gün bir şey yok henüz, rabbim miniklerimizi bize bağışlasın

Bende de bugun az kanama oldu ama cok ageim var su anda adet agrisi gibi kanama olmasada,agri sendede olmusmuydu arkadasim,ne guzel tabircu da olmussun allah korusun herkesin bebegini...

Bende de bugun az kanama oldu ama cok ageim var su anda adet agrisi gibi kanama olmasada,agri sendede olmusmuydu arkadasim,ne guzel tabircu da olmussun allah korusun herkesin bebegini...
İlk kanama çok ağrılı olmuştu krap şeklinde hissetmiştim ağrıya uyandım, sonra da çok hafif ağrılar oluyor belde vs

Bana da extra hiç bir şey yapmadılar canım, serum takıldı oda boş kanamayla ilgili değildi zaten gerekli ilaçları kullanıyorsun dedi, coraspirini bıraktım , kendi hastanemi aradım proluton iğneyi haftada bir yapıyordum hafta da 2 yap dediler, kanama aktif devam ederse arayın dedi jeli bırakıp progestan iğneye geçeriz dedi bu gün şükür kanamam olmadı canım, kanama her zaman riskli dikkat et yerinden kalkma yat ben rapor aldım canım, ama çok kanaması olup normale dönen var ben ilk bilmiyordum öldüm ağlamaktan gitti dedim bebeğim, nasibimizdeyse bırakmayacak kuzularımız bizi, elini karnına götür konuş onunla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…