Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Çok kişi canım , daha fazlasını da yaşadık sakin ol korkma ama sakın kendini yorma, günlük hayata devam vs diyorlarya boş valla bol yat dinlen

Çok kişi canım , daha fazlasını da yaşadık sakin ol korkma ama sakın kendini yorma, günlük hayata devam vs diyorlarya boş valla bol yat dinlen

Müthiş bir korku yaa düne kadar hiçbir şeyim yoktu simdi yine geldi rengi de bir garip anlayamiyorum. Kaahrengiden açık, pembe gibi de değil. Korkudan hemen Dr a gittik bu sayede keseyi de gördük. İnşallah devam etmez cnm kan sulandırıcı iğneyi kesti hemen doktorum. Sadece WC ve yemek için kalkiyorum.

Bende iğne falan da yok sadece progestan fitil.... Ama dediğin gibi nasibimizde varsa bırakmaz bizi heralde, dua ediyorum artık napayım başka elimden bişey gelmiyor..

Aynen benim de kan sulandırıcı kesildi, bende ilk önce bilmiyordum kanama biraz da fazla geldi çok korktum, dedim gitti bebişim çok şükür iyiyiz çok kişide oluyor canım üzme kendini stres çok kötü

Bende de bugun az kanama oldu ama cok ageim var su anda adet agrisi gibi kanama olmasada,agri sendede olmusmuydu arkadasim,ne guzel tabircu da olmussun allah korusun herkesin bebegini...
Benim de Karnım agiriyo ama çok sukur kanama filan yok gerçi doktora gittim bugün bişey yok dedi bebek de iyiymis ama insan yine de endişelendiriyor iste

Canım aile hekimliği tit istedi sadece..tüp dr gittiğimde değişik tahliller verdi tedavi öncesi yapılanları çizdi başka tahliller verdi kontrole gelirken getirirsin dedi

Kızlar aile hekimliğine kayıt yaptırdınız mı? Kısa zamanda şart mm yaptıkları bir şey çar mı ilk zamanlar, ben evden çıkmıyorum şartsa çıkıcam

Kızlar aile hekimliğine kayıt yaptırdınız mı? Kısa zamanda şart mm yaptıkları bir şey çar mı ilk zamanlar, ben evden çıkmıyorum şartsa çıkıcam
Yok canım bir aciliyeti ama gitmen gerekiyor tabi kayıt için

Canım aile hekimi de tahlil yapiyo ama aşılar daha geç başlıyor bana haziranın 20 sine gün verdiler aşı icin

Ya kızlar tuvalete çıktığımda arada temizlerken jel atıkları geliyordu o normal de şimdi daha alt kısımda elime sertçe birşey geldi, orada fazlaca birikip sertleşmiş sanırım bilemedim yani, elimle kenardan hafif baskı yapınca elime sertçe geliyor sizde de var mı acaba

Kızlar dün sabahtan beri kahverengi gibi bazense pembemsi gibi akintim geliyor. Bugun proluton Depot yaptiricam ama size bir şey danışmak istiyorum. Bulunduğum yerde kadin dogumcu muayene etti bir sorun yok dedi keseyi de gördü bu tür lekelenmeler olabilir kırmızıya dönmezse korkma dedi.

Ben tüp bebek doktoruma çok güveniyorum sanki diğer doktorlar bir şeyi atlayacakmis gibi geliyor ve ona muayene olmak istiyorum. Sorun şu ki bulunduğum yerden 2 saat uzaklıkta git gel 4 saat. Yolda bir sorun olur mu gitsem, Bu halde yolculuk yapan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…