Çok kişi canım , daha fazlasını da yaşadık sakin olArkadaşlar merhaba Rabbim nasip ederse ben de Aralık annesi olucam. Bugün sabah uyandığımda WC de peceteye çok hafif kahverengimsi bir akıntı geldi. Biraz yürüdüğumde yine aysini oldu. Şimdi ayaklarımı uzattım yatıyorum. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Çok kişi canım , daha fazlasını da yaşadık sakin olkorkma ama sakın kendini yorma, günlük hayata devam vs diyorlarya boş valla bol yat dinlen
Bana da extra hiç bir şey yapmadılar canım, serum takıldı oda boş kanamayla ilgili değildi zaten gerekli ilaçları kullanıyorsun dedi, coraspirini bıraktım , kendi hastanemi aradım proluton iğneyi haftada bir yapıyordum hafta da 2 yap dediler, kanama aktif devam ederse arayın dedi jeli bırakıp progestan iğneye geçeriz dedi bu gün şükür kanamam olmadı canım, kanama her zaman riskli dikkat et yerinden kalkma yat ben rapor aldım canım, ama çok kanaması olup normale dönen var ben ilk bilmiyordum öldüm ağlamaktan gitti dedim bebeğim, nasibimizdeyse bırakmayacak kuzularımız bizi, elini karnına götür konuş onunla canım
Aynen benim de kan sulandırıcı kesildi, bende ilk önce bilmiyordum kanama biraz da fazla geldi çok korktum, dedim gitti bebişim çok şükür iyiyiz çok kişide oluyor canım üzme kendini stres çok kötüMüthiş bir korku yaa düne kadar hiçbir şeyim yoktusimdi yine geldi rengi de bir garip anlayamiyorum. Kaahrengiden açık, pembe gibi de değil. Korkudan hemen Dr a gittik bu sayede keseyi de gördük. İnşallah devam etmez cnm kan sulandırıcı iğneyi kesti hemen doktorum. Sadece WC ve yemek için kalkiyorum.
Jel kullanmıyor musun canım?Bende iğne falan da yok sadece progestan fitil.... Ama dediğin gibi nasibimizde varsa bırakmaz bizi heralde, dua ediyorum artık napayım başka elimden bişey gelmiyor..
İnşallah canımKızlar yarın ultrasyon var inş. Herşey yolundadır
Jel kullanmıyor musun canım?
Benim de Karnım agiriyo ama çok sukur kanama filan yok gerçi doktora gittim bugün bişey yok dedi bebek de iyiymis ama insan yine de endişelendiriyor isteBende de bugun az kanama oldu ama cok ageim var su anda adet agrisi gibi kanama olmasada,agri sendede olmusmuydu arkadasim,ne guzel tabircu da olmussun allah korusun herkesin bebegini...
Canım aile hekimliği tit istedi sadece..tüp dr gittiğimde değişik tahliller verdi tedavi öncesi yapılanları çizdi başka tahliller verdi kontrole gelirken getirirsin dediKızlar tahlil vs yaptırdınizmi? Ben yaptirmadim doktor 12.haftaya kadar gelmene gerek yok diyor tahlilleri de zaten tupbebegi başlarken yapmışlardır dedi acaba aile hekimliği biliyormusunuz hangi tahlilleri yapacağımı benim içim rahat değil doktor mui rahat benmi çok pinpirikliyim
Aynı şey sanırım progestan sonuçtaYok canım jel hiç kullanmadım sadece günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum
Yok canım bir aciliyeti ama gitmen gerekiyor tabi kayıt içinKızlar aile hekimliğine kayıt yaptırdınız mı? Kısa zamanda şart mm yaptıkları bir şey çar mı ilk zamanlar, ben evden çıkmıyorum şartsa çıkıcam
ben kayıt yaptırdım ama şuan bakmıyorlar biz seni 17-18 hafta gibi telefonla arıcaz dediler ozaman kontroller başlıcakmış.Yok canım bir aciliyeti ama gitmen gerekiyor tabi kayıt için
Evet canım bende yaptırdım Haziran'da dedi basliyacagiz ama doktorun tahlil isterse gel yaparız dediben kayıt yaptırdım ama şuan bakmıyorlar biz seni 17-18 hafta gibi telefonla arıcaz dediler ozaman kontroller başlıcakmış.
Benden idrar tahlili istedi ama hala götürmedimEvet canım bende yaptırdım Haziran'da dedi basliyacagiz ama doktorun tahlil isterse gel yaparız dedi
Canım aile hekimi de tahlil yapiyo ama aşılar daha geç başlıyor bana haziranın 20 sine gün verdiler aşı icinKızlar aile hekimliğine kayıt yaptırdınız mı? Kısa zamanda şart mm yaptıkları bir şey çar mı ilk zamanlar, ben evden çıkmıyorum şartsa çıkıcam
Canım aile hekimi de tahlil yapiyo ama aşılar daha geç başlıyor bana haziranın 20 sine gün verdiler aşı icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?