• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Ya herkes bi dünya ilaç kullanıyormuş sorun olmamasına rağmen. Ben sadece günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum başka da bi ilaç yok. Vitamin folic falan zaten yok. Üstüne bi de kanamam var. Ben bi yerde bi hata yapıyorum ama nerde...:kızgın:

Ya herkes bi dünya ilaç kullanıyormuş sorun olmamasına rağmen. Ben sadece günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum başka da bi ilaç yok. Vitamin folic falan zaten yok. Üstüne bi de kanamam var. Ben bi yerde bi hata yapıyorum ama nerde...:kızgın:
Of canım ya bana da herkes progestan iğne yaptır diyor, dr yapmıyor gerek yok diyor kafayı yiyicem bende sen hastaneye gittin mi bana hastanede sen gerekli ilaçları kullanıyorsun extra bir şeye gerek yok dedi

Of canım ya bana da herkes progestan iğne yaptır diyor, dr yapmıyor gerek yok diyor kafayı yiyicem bende sen hastaneye gittin mi bana hastanede sen gerekli ilaçları kullanıyorsun extra bir şeye gerek yok dedi

Gitmedim cnm cumadan beri yatıyorum evde. bişi olcak diye çıkıp hastaneye bile gitmedim. Zorla yarına randevu aldım doktordan, ultrasonla bakacakmış. Burda bu kadar ilaç kullanıp da önlem alanları gördükçe umudumu kaybediyorum..

denizce7979 denizce7979 ve NazC NazC nasılsınız şimdi kizlar
Canım ben hala hastanede yatıyorum, sağolsun güzel ilgileniyorlar ama küçük yer dr çok genç, tüp bebek tecrübesi yok biraz endişe ediyorum, kanamam durdu ama yine olabilir dün öğlenden sonra durdu bu gün öğlen başladı , hayır olsun inşallah, kanaması olanlara progestan iğne yaptırıyorlarmış hemen, biz bir şey yapmadık hala

Son düzenleme:
Gitmedim cnm cumadan beri yatıyorum evde. bişi olcak diye çıkıp hastaneye bile gitmedim. Zorla yarına randevu aldım doktordan, ultrasonla bakacakmış. Burda bu kadar ilaç kullanıp da önlem alanları gördükçe umudumu kaybediyorum..
Canım Bi acile gitseydin, ben dün acile geldim

Canım Bi acile gitseydin, ben dün acile geldim

Burda devlet hastanesinde aciller tıklım tıklım. Serum yemesi gerekenler yatak yok diye sandalyede oturarak alıyorlar serumlarını. Ölümcül hasta olmadığın sürece acilde adamın suratına bakmazlar :/ Özellerin aciline de güvenemiyorum maalesef.

Estrofem kullanmadın mı hiç.. bende fitil hiç kullanmadım.. crinonil jel kullanıyorum ikiydi şimdi bire düşürdü

Burda devlet hastanesinde aciller tıklım tıklım. Serum yemesi gerekenler yatak yok diye sandalyede oturarak alıyorlar serumlarını. Ölümcül hasta olmadığın sürece acilde adamın suratına bakmazlar :/ Özellerin aciline de güvenemiyorum maalesef.
Ben acile geldim zaten ağlamaklıydım korkmuştum, tüp bebek olduğunu ifade ettim hemen damar yolu açtılar, kan aldılar c.tesi olduğu içün kadın doğumcu yoktu , aradılar hemen biraz geç geldi ama geldi yatış yaptık

denizce7979 denizce7979 ve NazC NazC nasılsınız şimdi kizlar
Ben evde istirahat ediyorum hergun progestan iğne vueuluyorum yağlı bir iğneye mahvetti beni popunun üstüne oturamiyorum tekrar gidip bakmak istiyorum herşey yolunda mı diye en son cumartesi kanama olunca baktık Münih'in benimleydi Rabbim emeklerimizii boşa çıkarmasın inşallah hepimiz mutlu sona ulasalim:dua::dua::dua::dua:

Ben evde istirahat ediyorum hergun progestan iğne vueuluyorum yağlı bir iğneye mahvetti beni popunun üstüne oturamiyorum tekrar gidip bakmak istiyorum herşey yolunda mı diye en son cumartesi kanama olunca baktık Münih'in benimleydi Rabbim emeklerimizii boşa çıkarmasın inşallah hepimiz mutlu sona ulasalim:dua::dua::dua::dua:

bılıyorum cnm o ıgneyı ben transferden once ve sonra kalp atıslarına kadar 2 gunde 1 vurundum cnm artık popom bende degıldı sankı :)

Kizlar rahimde perde olmasi yada cift rahime benzemesi ile ilgili bilgisi olan varmi muayeneye gittigimde dr söyledi

bılıyorum cnm o ıgneyı ben transferden once ve sonra kalp atıslarına kadar 2 gunde 1 vurundum cnm artık popom bende degıldı sankı :)
Bende opudan sonra başlamıştım o iğneyi 10 gün dayanabildim gece uyuyamiyorum ağrısından agliyorum resmen yuruyemiyorum oturamiyorum çok zorlandım doktorum onu kesip crinone jel gunde iki ve Prolutan depot igne 3 günde bir e çevirdi

Estrofem kullanmadın mı hiç.. bende fitil hiç kullanmadım.. crinonil jel kullanıyorum ikiydi şimdi bire düşürdü
canım ya bisey soracağım sana bende herhangi bi ilac kullanmadım transferden sonra crinone jel haricidinde senin gibi 2 kullanıyodum bire düşürdü dr..ama şöyle ki çok afedersin tortu tortu çok çok gelmeye basladi,sende boyle bi sıkıntı var mı?yürüyüşte yapıyorum anlamadım..

Gebelik takvimini nasıl olusturdunuz kızlar bu sitedeki hesapta yanlışlık var gibi

Back