O durum bende de mecbur kullancaz hunu ben sormustum normal dedilercanım ya bisey soracağım sana bende herhangi bi ilac kullanmadım transferden sonra crinone jel haricidinde senin gibi 2 kullanıyodum bire düşürdü dr..ama şöyle ki çok afedersin tortu tortu çok çok gelmeye basladi,sende boyle bi sıkıntı var mı?yürüyüşte yapıyorum anlamadım..
Neden canım en son ki adet tarihini girmedin mı?Gebelik takvimini nasıl olusturdunuz kızlar bu sitedeki hesapta yanlışlık var gibi
Canım evet bende yürüyüş yapıyorum 15 dk. Bir ara kaşıntı yapmaya başladı iki üç gün Sonra bir tortu geldi elime kalıp gibi ödüm koptu. Sonra hafif temizledim elimle kendimi kaşıntı geçti kendi kendine.şimdi yine ara ara yine hafif tortular geliyor rengi de hafif sarımsı.. bence ilaç emiliyor kalan atılıyor diye düşünüyorum.. korkma oluyor yAni kısacacanım ya bisey soracağım sana bende herhangi bi ilac kullanmadım transferden sonra crinone jel haricidinde senin gibi 2 kullanıyodum bire düşürdü dr..ama şöyle ki çok afedersin tortu tortu çok çok gelmeye basladi,sende boyle bi sıkıntı var mı?yürüyüşte yapıyorum anlamadım..
Canim uykusuzluk cok sukur olmuyor ama gec saatlerde yatiyorum ilk zamanlar tuvalete cok kalkiyordum simdi duzeldi uyuduktan sonra kalkmiyorum cok sukur. Sinirlenme cok fazla var bende en ufak seye bide hamilelik baslangicindan beri surekli kabuslar goruyorum surekli bebegime birsey olcak gibi uykumda surekli agliyorum pskolojim bozuldu iyice.
Anladım canım anormallik birtek bende değilmiş ozman sıkıntı yok..teşekkür ederimCanım evet bende yürüyüş yapıyorum 15 dk. Bir ara kaşıntı yapmaya başladı iki üç gün Sonra bir tortu geldi elime kalıp gibi ödüm koptu. Sonra hafif temizledim elimle kendimi kaşıntı geçti kendi kendine.şimdi yine ara ara yine hafif tortular geliyor rengi de hafif sarımsı.. bence ilaç emiliyor kalan atılıyor diye düşünüyorum.. korkma oluyor yAni kısaca
cok sevindim canım maşallah diyelim. :)Bende bugün göründüm doktora, her şey yolunda dedi. Uzun uzun ne sorarsam cevapladı. Tekrar doğru bir seçim yaptığım için sevindim. Tam benlik doktor, Normalde nasıl besleniyorsan öyle devam et, tek fark ceviz-badem'in, süt ürünleri ve balık yemeye dikkat et dedi. Sadece ilişkiyle ilgili bişi demedi, bende unuttum ama zaten öle bişi yapmaya da niyetim yok :) Ay şükür her şey için Allaha, Allah herkese iyisini güzelini yazsın inşallah.
Ben transverin 25.gunu gittim keseyi ve kalp atışını gördümKızlar keseyi görmeye transferde ne kadar süre sonra gittiniz?
Kızlar keseyi görmeye transferde ne kadar süre sonra gittiniz?
Transfer öncesi ilaç kullanımı uzun sürdü bende. O yüzden adeti baz alamıyorumNeden canım en son ki adet tarihini girmedin mı?
Mide bulantısı var mı Canım sende . Aslında mide bukantıdı içi cok erken ama benımde test tarihim 1nisandı. gecen hafta hafif mide bulantısı hafiften basladi bu hafta cok kötüyüm hiç bisey yiyemiyorumBen test gününden sonra 15.günde gidicem yarin insallah,28 martta pozitif sonucu almistik...
Mide bulantısı var mı Canım sende . Aslında mide bukantıdı içi cok erken ama benımde test tarihim 1nisandı. gecen hafta hafif mide bulantısı hafiften basladi bu hafta cok kötüyüm hiç bisey yiyemiyorum
Benim mide bulantılarım cok erken basladı normal mi bende bılmıyorum senin kac tane embriyo transfer edildi?Yok valla hicbir seyim yok,bu da cok kafama takiliyor ,sadece tatli seyler degil tuzlu şeyler istiyor canim,şiskinlik var diyor baziarkadaslar oda yok,aradagun icinde hafif agrilarim batmalarim oluyor...
Benim mide bulantılarım cok erken basladı normal mi bende bılmıyorum senin kac tane embriyo transfer edildi?
Bende gunde 2 estrofem 3 progesran fıtıl ve folikasit kullanıyorum. Benimse hibor ve aspirin vardı kanama olubca onları bıraktık progestan ampul kullandım test cıkınca iğneyi bıraktıkTek embriyo transferi 5.gun acgh testinden gelen embriyoydu bakalim hayirlisi bende belirti yok,akintim bile yok,insallah hersey yolundadir,sabah 2 aksam 2 estrofem,hibor kan sulandirici,decavit,progestan 2 ampul igne kullaniyorum bu arada..
Bende gunde 2 estrofem 3 progesran fıtıl ve folikasit kullanıyorum. Benimse hibor ve aspirin vardı kanama olubca onları bıraktık progestan ampul kullandım test cıkınca iğneyi bıraktık
Canım benim kasıgımda batma cok oluyo hatta yururken bıle rahatsız edıyo hızlı hareket etmemi engelliyo, 3-4gundurde mıde bulantısı hat safhada cok halsizim bisey yiyemiyorum benimde kahverebgi akıntılarım cok oluyordu doktor pembe kan olmadıgı muddetce önemlı degıl dedı 7.gun kanama oldu hemen prpgestan iğneye basladık gunde ıkı ampul yapıldı 5gun yaptırdım o arada hibor ve aspirini doktorum bıraktırdı inş bi daha olmaz rabbim emeğimizi boşa götürmesin hakkımızda hayırlısı olsun inş.Senin belirtilerin neler arkadaşim biraz anlatirmisin,tedavin nerde oldu,bende de bir gün sulu kahverengi akinti oldu,bakallim hayirlisi hepimiz icin...
Bnde 9. Haftadayım ve hiç mide bulantısı aşere falan Yok. Doktorum şanslı olduğumu söylüyor. Genelde tüp bebekle hamile kalanların bir kısmı belirti yaşamazmış. Vücut kendini gebeliğe hazır hissettiği için skntı olmazmış.Yok valla hicbir seyim yok,bu da cok kafama takiliyor ,sadece tatli seyler degil tuzlu şeyler istiyor canim,şiskinlik var diyor baziarkadaslar oda yok,hic akintim yok,aradagun icinde hafif agrilarim batmalarim oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?