Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

O durum bende de mecbur kullancaz hunu ben sormustum normal dediler

Canım evet bende yürüyüş yapıyorum 15 dk. Bir ara kaşıntı yapmaya başladı iki üç gün Sonra bir tortu geldi elime kalıp gibi ödüm koptu. Sonra hafif temizledim elimle kendimi kaşıntı geçti kendi kendine.şimdi yine ara ara yine hafif tortular geliyor rengi de hafif sarımsı.. bence ilaç emiliyor kalan atılıyor diye düşünüyorum.. korkma oluyor yAni kısaca

Bende bugün göründüm doktora, her şey yolunda dedi. Uzun uzun ne sorarsam cevapladı. Tekrar doğru bir seçim yaptığım için sevindim. Tam benlik doktor, Normalde nasıl besleniyorsan öyle devam et, tek fark ceviz-badem'in, süt ürünleri ve balık yemeye dikkat et dedi. Sadece ilişkiyle ilgili bişi demedi, bende unuttum ama zaten öle bişi yapmaya da niyetim yok :) Ay şükür her şey için Allaha, Allah herkese iyisini güzelini yazsın inşallah.

Anladım canım anormallik birtek bende değilmiş ozman sıkıntı yok..teşekkür ederim

cok sevindim canım maşallah diyelim. :)

Merhaba arkadaslar, sıkıntısı olan arkadaşlarımızın Allah tez zamanda sıkıntısını gidersin inşallah.
Ben 10. Haftamdayim ve hala ilaç kullaniyorum kalp atımına kadar hergun progestan igne kullaniyordum kalp atimini duyduktan sonra 3 gunde bir proluton depota cevirdi doktorum hatta bir hafta once gece baslayan ogleye kadar suren kanamasiz siddetli agrim olmustu doktoruma gittim usg ye bakti sukur bisey yoktu fakat igneni agri devam ettigi surece 2 gunde bir yaptir yine agrin gecmezse bi igne daha ekliyecegim dedi cok sukur gecti o gun agrim bu arada lutfen kendinizi karninizi sicak tutun ve bol su icin, agrisi olan arkadaslar bunun ciddi faydasini goreceklerdir,neyse
Hala devam ettigim cocuk aspirini gunde bir kere. Estrofem gunde 3 kere. Folik asit gunde 1 kere. Oksapar kan sulandirici igne gunde bir kere cunku bende kan pihtilasmasi cikti o yuzden hamilelik boyunca kullanacagim ve ve ve hala gunde 1 kere 4 mg prednol kullaniyorum doktora neden kullandigimi sordum oncesinde basarisiz bitane ivf oldugu icin devam ettiriyormus birak diyene kadar kullanacaksin dedi ha tabi birde crinine jel gunde 2 kere...

Ben test gününden sonra 15.günde gidicem yarin insallah,28 martta pozitif sonucu almistik...
Mide bulantısı var mı Canım sende . Aslında mide bukantıdı içi cok erken ama benımde test tarihim 1nisandı. gecen hafta hafif mide bulantısı hafiften basladi bu hafta cok kötüyüm hiç bisey yiyemiyorum

Mide bulantısı var mı Canım sende . Aslında mide bukantıdı içi cok erken ama benımde test tarihim 1nisandı. gecen hafta hafif mide bulantısı hafiften basladi bu hafta cok kötüyüm hiç bisey yiyemiyorum

Yok valla hicbir seyim yok,bu da cok kafama takiliyor ,sadece tatli seyler degil tuzlu şeyler istiyor canim,şiskinlik var diyor baziarkadaslar oda yok,hic akintim yok,aradagun icinde hafif agrilarim batmalarim oluyor...

Yok valla hicbir seyim yok,bu da cok kafama takiliyor ,sadece tatli seyler degil tuzlu şeyler istiyor canim,şiskinlik var diyor baziarkadaslar oda yok,aradagun icinde hafif agrilarim batmalarim oluyor...
Benim mide bulantılarım cok erken basladı normal mi bende bılmıyorum senin kac tane embriyo transfer edildi?

Benim mide bulantılarım cok erken basladı normal mi bende bılmıyorum senin kac tane embriyo transfer edildi?

Tek embriyo transferi 5.gun acgh testinden gelen embriyoydu bakalim hayirlisi bende belirti yok,akintim bile yok,insallah hersey yolundadir,sabah 2 aksam 2 estrofem,hibor kan sulandirici,decavit,progestan 2 ampul igne kullaniyorum bu arada..

Tek embriyo transferi 5.gun acgh testinden gelen embriyoydu bakalim hayirlisi bende belirti yok,akintim bile yok,insallah hersey yolundadir,sabah 2 aksam 2 estrofem,hibor kan sulandirici,decavit,progestan 2 ampul igne kullaniyorum bu arada..
Bende gunde 2 estrofem 3 progesran fıtıl ve folikasit kullanıyorum. Benimse hibor ve aspirin vardı kanama olubca onları bıraktık progestan ampul kullandım test cıkınca iğneyi bıraktık

Bende gunde 2 estrofem 3 progesran fıtıl ve folikasit kullanıyorum. Benimse hibor ve aspirin vardı kanama olubca onları bıraktık progestan ampul kullandım test cıkınca iğneyi bıraktık

Senin belirtilerin neler arkadaşim biraz anlatirmisin,tedavin nerde oldu,bende de bir gün sulu kahverengi akinti oldu,bakallim hayirlisi hepimiz icin...

Senin belirtilerin neler arkadaşim biraz anlatirmisin,tedavin nerde oldu,bende de bir gün sulu kahverengi akinti oldu,bakallim hayirlisi hepimiz icin...
Canım benim kasıgımda batma cok oluyo hatta yururken bıle rahatsız edıyo hızlı hareket etmemi engelliyo, 3-4gundurde mıde bulantısı hat safhada cok halsizim bisey yiyemiyorum benimde kahverebgi akıntılarım cok oluyordu doktor pembe kan olmadıgı muddetce önemlı degıl dedı 7.gun kanama oldu hemen prpgestan iğneye basladık gunde ıkı ampul yapıldı 5gun yaptırdım o arada hibor ve aspirini doktorum bıraktırdı inş bi daha olmaz rabbim emeğimizi boşa götürmesin hakkımızda hayırlısı olsun inş.

Yok valla hicbir seyim yok,bu da cok kafama takiliyor ,sadece tatli seyler degil tuzlu şeyler istiyor canim,şiskinlik var diyor baziarkadaslar oda yok,hic akintim yok,aradagun icinde hafif agrilarim batmalarim oluyor...
Bnde 9. Haftadayım ve hiç mide bulantısı aşere falan Yok. Doktorum şanslı olduğumu söylüyor. Genelde tüp bebekle hamile kalanların bir kısmı belirti yaşamazmış. Vücut kendini gebeliğe hazır hissettiği için skntı olmazmış.

İçinizde en çok ilacı ben kullanıyorum. Valla kızlar ben transferden beri hergün progestan iğne kullanıyorum bi de beni düşünün. Tam doktorum bırak artık iğneyi dedi o demeden önce de ben kendi kafama göre 2 günde 1 e indirmiştim zaten bi baktık çift embriyo ikisi de tutmuş. Öyle olunca bırakma 12. Haftaya kadar devam et dedi.

Estrafemi de kafama göre bıraktım :)

Ama daha önce yazdığım gibi günde 2 kere ve 2 şer tane progestan fitil kullanıyorum ben ve her gün progestan iğne. Haftada 1 de proluton depot. Pıhtılaşma olduğu için Doğuma kadar clexan kullanacağım kan sulandırıcı.

Ama hiç kanamam olmadı çok şükür. Sabırla 5 Mayıs'ı bekliyorum ilaçları bırakmak için 12. Haftadan sonra bebişler kendi Protestanlarını kendileri üretiyormuş. Ama yinede Doğuma kadar haftada 1 proluton depot olacağım sanırım Çünkühem ikiz hem de miyolarım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…