Aminn inşallah canim hep beraberrcanım diğer gruptada birlikteydik hosgeldin ve tebrik ederim..insallah sağlıklı gebelik geçiririz hepimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn inşallah canim hep beraberrcanım diğer gruptada birlikteydik hosgeldin ve tebrik ederim..insallah sağlıklı gebelik geçiririz hepimiz
Tebrik ederim.canim Allah hepimizin gebeliğini tamamına erdirsin insallahAminn inşallah canim hep beraberr
Amin canim benim inşallahTebrik ederim.canim Allah hepimizin gebeliğini tamamına erdirsin insallah
Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım bugun test gunumdu çok şükür pozitif burayi bulduguma çok sevindim merak ettigim çok sey var :)rabbim hepimizin bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip atsin
Amin canim benim insallah hayırlı kandiller çok sağolGözünüz aydın, Allah kucağımızda görmeyi nasip etsin hepimize inşallah :) Her şey hepimiz için yolunda gider inşallah. Kandiliniz mübarek olsun. Dualarımız kabul olsun.
Aminn aminn cümlemizin çok guzel zamana denk geldi rabbim tamamins erdirsin
Canım yuruyormusun? Doktoruna da sorsaydin bende bir iki defa geldi topak kahverengi şekilde bir daha gelmediMerhaba kızlar bende dün ikinci test sonucumu aldım çok şükür bebeğim tutundu ama sormak istediğim bir şey var jel biraz daha topak halinde ve biraz kırmızı yani kanama mı ne anlamadım sizde de var mı
Evet canım hep bir korku olacak kucağınıza alıncaya kadar peki kurumusmu yoksa taze kaniydiEvet canım yürüyorum aradım cvp vernediler ,zaten hemşirelerle görüşüyoruz inş sıkıntı olmaz Allah yardımcımız olsun hep bir korku tereddüt
Aradım canım hemşirelerle görüştüm olabilir dedi ama kafam rahat değil kuru değil jelin pembe haliEvet canım hep bir korku olacak kucağınıza alıncaya kadar peki kurumusmu yoksa taze kaniydi
Kızlar bir sorum daha olacak transferden sonra dr iki gün sonra cinsel ilişki olabilir dedi ama biz hala girmedik, sizce sorun olur mu korkuyorum bir zarar verirmiyim diye [/QUOTE transferden Sonra sonuç alana kadar yasaktı.bildiğim birde ultrason da görülüp tehlike yoktur diyene kadar..
Valla doktor degistirmek sıkıntılı oluyo iyi doktor da bulmak çok zor bende bakalım çok fazla aklıma yatmasa da fazla bi secenegim de yok açıkçası. Keşke tup bebek doktoruma devam edebilseydim ama işte farklı şehirde yaşamak da böyle sorunlara neden olabiliyoben en son gittiğim doktordan da memnun kalmadım 10 gün sonra başka bir doktor deneyeceğim zaten 3 ay bitene kadar hem kendi tüp bebek doktoruma devam etme kararı aldım hem de bu süreçte doktor arayacağım.
Çok sevindim canim Rabbim tamamına erdirsin insallah bebisin de çok güzel büyümüş :)))merhaba canım evet kalp atışını duyduk çok şükür :) dün 7+2 idi adet tarihime göre ama doktor 7+3 görünüyor dedi 1 cm 19 mm olmuş :) çok mutluyum inşallah herşey yolunda gider :) hepimiz en hayırlı zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Canım galiba ben onları da yaptirmistim .yok canım değil. senin dediğin kromozom taraması bu hemofili paneli diye geçiyor sanırım ya da tromboili nedenleri yazması gerekiyor. Heterozigot homozigot ve normal şeklinde sonuçları var.
Doktorun kim canim normalde yasakKızlar bir sorum daha olacak transferden sonra dr iki gün sonra cinsel ilişki olabilir dedi ama biz hala girmedik, sizce sorun olur mu korkuyorum bir zarar verirmiyim diye