kasım anneleriiii...beli ağrıyan var mıııı 8 haftalık hamişim bennnnn..

6+4 günlük hamileyim ama hala midem bulanmıyo yaaa :KK43:(((
midesi bulanmayan var mı kızlar??? yani sanki eksikmiş gibi bişeyler...
benim de belim fena ağrıyor, kasık ağrılarım çok yoğun oldu, 3-5 gündür geçti o ağrılar...
bir de şu kabızlık olmasa, karnım fena halde şişti, resmen hamile gibiyim :)))))
yaptığım, yediğim hiç bir şey fayda etmedi, tuvalete gidemiom doktorun verdiği ilaç olmadan, onu da içmek istemiom ilaç olduğu için, yani çok zor durumdayım kızlar...

ya birde bende kabızlık devam ediyor yaaa.kafama çok takıyorum.birde mide ağrısı öldürüyor.yatırıyor:KK43:

canım hiç sıkıntı etme bende öğretmen olduğumdan hep ayaktayım belim çok ağırıyor karnım aynı seninki gibi taş gibi ve hep gaz ve kabızım 6+2 günlük hamileyim :nazar: bunların hepsi normal olabilecek şikayetler allah hepimize sağlıklı hamilelikler göstersin

canım hiç sıkıntı etme bende öğretmen olduğumdan hep ayaktayım belim çok ağırıyor karnım aynı seninki gibi taş gibi ve hep gaz ve kabızım 6+2 günlük hamileyim :nazar: bunların hepsi normal olabilecek şikayetler allah hepimize sağlıklı hamilelikler göstersin

çok güzel diyorsun da kabızlığı ve bel ağrısını hep problem yapıorum yaaa.allah kolaylık versinn.

canım çok fazla ayakta durmamaya çalış ve kabızlık için bol bol su iç bitanem ayrıca kuru kayısı incir veya hoşaf suyu iç bunların hepsi kabızlığa çok iyi gelir kendine ve bebişine iyi bak

Selam Kızlar,
Biz de 6+4 üz. Mide bulantısı ben de yok Ebuka üzülme, çoğuikiz gebelikte olmamasına rağmen doktoum da hayretle bakıyor bu işe ama anormal bir durum yok harika diyor. O yüzden eksik bir seylerin oldugunu değil aksine ne kadar sanslı oldugunu dusun bence.

Arkadaslar ben tup bebek mikro enjeksiyonla geb ekaldım. 2 senedir artık denemedigim sey kalmamıstı. Tupbebek tedavisi zaten kabız yapıyor insanı o yuzden asagida sizlere birkac tane rahatlama yontemi oneriyorum: Yalnız kızlar ben 1er hafta arayla yeni yonteme geciyorum, yani bu nebati cozumleri sık sık değiştirerek uygulamakta fayda var.

1- Kuru kayısıyı bir gun onceden ılık suya koyun sabahılık suyla birlikte yumusamıs kayısıları yiyin
2- Aksam yemeginizde muhakkak guzel zeytinyağlı bir salata yapın ve afiyetle yiyin
3- Kuru incir, erik de 3. silah olarak kullanılabilir.
4- İşte benim en güçlü silahım: Acılı ya da acısız Şalgam Suyu, muhakkak oneririm midesi bulanmayanlara
5- Sabah kahvaltısında sonra mide oğle yemegine hazirlanırken, çağla, erik, ekşi elmaya benzer ekşi meyveler yiyin

Hepinize hayırlı ve güzel hamilelikler

X