ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Arkadaşlar benim yine bir sorum var, benim transferi ocak ayına atmamın sebebi 10 günlüğüne yurtdışına çıkacak olmamız. Sanırım tam çıkmadan önce regl olacağım, o zaman doktora gidip 10 gün boyunca sadece ilaçlarımı kullansam oluyor mu? Yani şunu soruyorum transfer sürecinde de sürekli sürekli doktora görünmek gerekiyor mu? Acaba aralık transferini yapabilir miyiz diye düşünmeye başladım 😀😀
Reglin 2. veya 3. gununde doktora gidip kontrolle birlikte ilaclara basliyorsunuz. Transfer sureci OPU sureci kadar hassas takip gerektirmedigi icin bu 10gunde belki sizi gormek istemeyebilir. Ama 10gun 1 tik uzun gelebilir gibi geldi bana (kendi doktorumu dusununce). Yine de kesin yorum icin doktorunuzun nasil ilerledigini bilmek de onemli. Randevu yogunlugu doktordan doktora gore degisiyor genellikle.

Yok yok rahat ol ben neler gördüm merkezde yumurtası toplanmayan hiç yumurta elde edmeyenler vardı çok şükür 5 de iyi umarım hepsi döllenir😍🐣🐣civcivlerin yolda şimdiden pozitif ol
Ay evet şuan napiyorlar acaba spermle buluştular mi 3.5 yıldır milyonlarca spermi bulamayan garip yumurtalarım 😂😂

Opu sonrası ilk adeti bu hafta başına kadar göreceğim sonra dediğiniz gibi bir aksilik olmazsa transfer sürecine başlayacağız

hayırlı olsun ❤️ hepsi döllensin çok sağlıklı harika olsunlar ilk transferinde tutunsun ve hep birbirimize güzel haberler paylaşalım amin 🙏🏻
Çok çok amin canım inşallah 🥰🥰 en geç salı transfer olacağım heralde

Merhaba, Bende 6 aydır tedavi görüyorum. bir defa kist nedeni ile bir defa da ek2 hormon yüksekliği nedeni ile ertelenen transferim bu ay oldu. 10 aralıkta gebelik testi için tekrar gideceğiz. ama şunu öğrendim. bana 2 defa transfer yapılabilir ve başarısız olabilirdi. doktorum %100 emin olana kadar transfer yapmadı. bu konuda çok şanslıyım. İnşallah 10 Aralıkda testim pozitif çıkacak. Buradan hepinize dualarımı gönderiyorum...

Merhaba, Bende 6 aydır tedavi görüyorum. bir defa kist nedeni ile bir defa da ek2 hormon yüksekliği nedeni ile ertelenen transferim bu ay oldu. 10 aralıkta gebelik testi için tekrar gideceğiz. ama şunu öğrendim. bana 2 defa transfer yapılabilir ve başarısız olabilirdi. doktorum %100 emin olana kadar transfer yapmadı. bu konuda çok şanslıyım. İnşallah 10 Aralıkda testim pozitif çıkacak. Buradan hepinize dualarımı gönderiyorum...
Insallah pozitif haberler alirsiniz 🍀💓

Merhaba benimde tahmini 10 aralık transferim olacak. Çok güzel sonuçlar alırsınız inşallah burda hep beraber seviniriz 🥰

Yapıyor yapmaz mı. Activia yiyin. Bol su, kefir. Sabah aç karnına 1 bardak ılık su, bir tane kuru kayısı yiyin. Mideniz yanmazsa 1 kaşık zeytinyağ için. Mideniz yanarsa kahvaltı sonrası için. Bol lifli gıda, yeşillik sebze tüketin. Başka türlü geçmiyor 🤯
Tüm kombinasyonları yapıyorum. Bu sabah biraz daha rahatladım açıkçası. Ama ıkınamama olayı da kötü oluyor. Biraz uzun zaman geçirmek lazım wc de 😂

Yapıyor yapmaz mı. Activia yiyin. Bol su, kefir. Sabah aç karnına 1 bardak ılık su, bir tane kuru kayısı yiyin. Mideniz yanmazsa 1 kaşık zeytinyağ için. Mideniz yanarsa kahvaltı sonrası için. Bol lifli gıda, yeşillik sebze tüketin. Başka türlü geçmiyor 🤯
Deneyeceğimm ben iğne yapmaz sanıyordum😔

Tüm kombinasyonları yapıyorum. Bu sabah biraz daha rahatladım açıkçası. Ama ıkınamama olayı da kötü oluyor. Biraz uzun zaman geçirmek lazım wc de 😂
Onun için bacaklarımı yükseltecek bir şey kullanıyorum ben çöp kovası gibi. Hemşireye sormuştum çömelme pozisyonu sakıncalı mı diye, değil dedi. Belki bir tık daha kolaylaştırır canım için rahat ederse bir dene

Ay evet şuan napiyorlar acaba spermle buluştular mi 3.5 yıldır milyonlarca spermi bulamayan garip yumurtalarım 😂😂
Bende senin gibi düşünüyordum yumurtayla sperm denk gelmiyor döllenme olmuyor diye,yada yumurtam kalitesiz döllenmiyor heralde diye,ama tüp bebek sürecinde 5 yumurta toplandı 5i de olgundu 4ü döllendi 2 tanesi 5.güne geldi 3aa kalite,transfer oldu tutmadı,şimdi de diyorum ki demek ki spermle yumurta denk gelip dolleniyordu yumurta kalitesiz de değilmiş,rahimde mi problem var acaba diyorum.5 gün labaratuar da yaşayan hemde en iyi kalite embriyo tutmadıysa,normalde de döllenip rahimde yaşamıyordu heralde diye düşünmeye başladım,artık ne düşüneceğimi de bilmiyorum kafam çok karışık

Bende senin gibi düşünüyordum yumurtayla sperm denk gelmiyor döllenme olmuyor diye,yada yumurtam kalitesiz döllenmiyor heralde diye,ama tüp bebek sürecinde 5 yumurta toplandı 5i de olgundu 4ü döllendi 2 tanesi 5.güne geldi 3aa kalite,transfer oldu tutmadı,şimdi de diyorum ki demek ki spermle yumurta denk gelip dolleniyordu yumurta kalitesiz de değilmiş,rahimde mi problem var acaba diyorum.5 gün labaratuar da yaşayan hemde en iyi kalite embriyo tutmadıysa,normalde de döllenip rahimde yaşamıyordu heralde diye düşünmeye başladım,artık ne düşüneceğimi de bilmiyorum kafam çok karışık
Yok benim öyle vesveselerim yok çok şükür 🙏

Yok benim öyle vesveselerim yok çok şükür 🙏
Vesvese olarak demedim,2.5 yıldır hamile kalamayınca spermle yumurta denk gelmiyor heralde diye düşünmüştüm,sende öyle yazmışsın ya,2 tane iyi kalite embriyo olunca demekki oluşuyormuş diye sevindim,transfer olumsuz olunca rahimle ilgili bir problem olabilir diye düşündüm.çunku dışarda 5 gün yasayıp transferde tutmayınca aklıma böyle şeyler geldi doğal olarak

X